Daily Fantasy Sports -genre Suomeen

Daily Fantasy Sports -genre Suomeen

päivitetty: Torstai, 23.11.2017, 15:59

Comments: 1

Daily Fantasy Sports eli DFS on noussut huikeaan suosioon Yhdysvalloissa viime vuosina. Koko kauden kestävän fantasyfutis- vääntämisen sijaan 'daily fantasy' genressä ideana on tarjota uusia turnauksia joka viikko, ja riippuen lajista, lähes vuoden jokaisena päivänä! Palkintopotit ja kävijämäärät ovat räjähtäneet, ja USA:ssa on jo kymmeniä miljoonia pelaajia. Yksittäiset turnauspotit ovat jo meikäläisen lottovoiton tasoa, ja turnaus voi hyvin kerätä satoja tuhansia pelaajia. Nykyään termi 'fantasyfutis' on myös hieman harhaanjohtava, sillä fantasyjoukkueita luodaan niin jalkapallosta, jääkiekosta, jenkkifutiksesta ja esimerkiksi golfista.

Euroopassa fantasyfutis-genreä on dominoinut jo vuosikaudet Englannin Valioliigan peli FPL eli Fantasy Premier League. Kyseessä on koko kauden mittainen miljoonia pelaajia vetävä pelimuoto, joten mahdollisuudet rahasijoille pääsyyn ovat olemattomat. Moni jättääkin leikin kesken ja turhautuu jo muutaman huonon viikon jälkeen. On vain ajan kysymys milloin 'daily fantasy' genre lyö läpi Euroopassa, ja moni FPL-pelaaja siirtyy jännittävämpään ja tuottavampaan pelimuotoon! Turnaukset voivat olla kaikkea yhdestä ottelusta pidempiin ottelusarjoihin. Sinä itse voit päättää millaiseen haluat osallistua. Ja turnauksia on paljon!


Parin viime vuoden aikana 'daily fantasy' genreen onkin syntynyt tarjontaa myös Euroopassa. Osa tarjoaa turnauksia viikottain ja jopa yksittäisistä otteluista. Pokerin tapaan tarjolla on ns. "Guaranteed Prize Pool" sekä "Freeroll" turnauksia, ja pelit käydään korttipelin tavoin toisia ihmispelaajia vastaan. Jokainen manageri luo oman joukkueensa, ja paras pelaaja voittaa.

Parhaat palveluntarjoajat ovat sisällyttäneet tarjontaansa suurimman osan nykysarjoista, ja lajivalikoima kasvaa huimaa vauhtia. Moni vertaakin 'daily fantasy' genren tilaa Euroopassa täysin syystä online-pokerin alkuvuosiin.

Kiinnostaako fantasyurheilu ja haluatko tietää lisää? Lue infoa foorumin otsikoista.

Opasvideo tilin avaamiseen

https://www.youtube.com/watch?v=sDhv3Xtl2tA


Kommentit (1)

vain valioliiga on olemassa

Kiinnostuksen kohteena ihmisillä on vain Valioliiga, kaikki muu on hyvin olematonta ja ainoastaan paikallista. Onhan niitä dailyja jo nyt, mutta osallistuja olematon määrä. Valioliigaa ei tulla jatkossakaan pelaamaan joka päivä, mutta tänään alkaa viikonlopun kierros johon tulee tietenkin osallistuttua ja huomenna uudestaan. Vain Valioliigalla on ympäri Euroopan ja myös maailman oleva laaja fanisto ja seuraajakunta.