Järjettömimmät urheilutatuoinnit!

Järjettömimmät urheilutatuoinnit!

päivitetty: Tiistai, 03.02.2015, 00:29

Comments: 0

Moni kova urheilufani haluaa ikuistaa suosikkipelaajansa/joukkueensa logon tai kuvan ihoonsa. Monesti näkee uskomattoman hienoja tatuointeja, jotka ovat omaperäisiä ja mahtavien tatuointitaiteilijoiden todellisia taideteoksia. Valitettavan usein myös näkee tatuointeja, jossa idea on ns. lähtenyt lapasesta tai on säästetty rahaa ja annettu amatöörin tai vaikkapa frendin tikata musteen ihoon. Kyllähän siitä varmasti ulkopuolisille huumoria irtoaa, mutta se harvemmin taitaa olla tatuoinnin ottajan tarkoitus. Seuraavassa muutamia hyvinkin kyseenalaisia urheiluaiheisia tatuointeja.

Tässä samalla voidaankin pistää Discshopin 50 euron arvoinen lahjakortti jakoon! Osallistuminen on helppoa.

Avaa vain seuraava Facebooksivu: https://www.facebook.com/Ylikerroin/posts/1029519287074980 ja kirjoita kommenttiketjuun mikä on sinun suosikkisi, joko hyvässä tai pahassa mielessä.

Myöskin kaikki kommentit ovat tervetulleita ja mikäli tiedät mainion urheiluaiheisen tatuoinnin, joka ei ehkä ole kaikista järkevin tai onnistunein, niin pistä ihmeessä Facebook-ketjuun kuva tästä, niin saamme lisänaurut. Lahjakortti arvotaan kaikkien vastanneiden kesken.

1) "I Slept with Shaq"

2) SAUREZ was ere.

3) NY Helmet

4) Tebow Time

5) Tom Brady

6) Totti Selfie

7) NHL-Zombit

 

Veikkaushuone tarjoaa 100% vedonlyöntibonusta aina 100€ asti! Hyvät kertoimet Liigaan!


Kommentit (0)