Kierrosraportti: Ässien puolustuspeli kunnossa - tulosvedosta hyvät osumat

Kierrosraportti: Ässien puolustuspeli kunnossa - tulosvedosta hyvät osumat

Comments: 0

HPK - Ässät 1-2 ja.

Laukaukset maalintekosektorista: 11-23

Kommentti: HPK oli voittaa ottelun Juhani Jasun avauserän maalilla, mutta sinnikäs porilaisjoukkue sai palkintonsa kolmannen erän lopulla. Tilanteisiin nähden ansaittu voitto sinetöityi Ässille jatkoajalla.

Pelicans - Ilves 5-1

Laukaukset maalintekosektorista: 21-14

Kommentti: Pelicans oli ottelussa niskan päällä ja joukkue nappasi ansaitun voiton. Loppulukemat repesivät lopulta ehkä turhan isoiksi Ilveksen puolustuspelin romahdettua melkoisesti.

Sport - Blues 6-2

Laukaukset maalintekosektorista: 14-19

Kommentti: Sport laukoi paljon sektorin ulkopuolelta ja oli tehokkaana laatupaikoissaan. Melko rajut lukemat mairittelevat hieman Sportia, mutta toisaalta voittoa voidaan pitää jokseenkin ansaittuna koska joukkue kuitenkin teki viisi maalia (+ yhden tyhjiin).

 

Monivedon ja tulosvedon jälkikommentit: Monivedossa molemmat ideakohteet Pelicans ja Sport voittivat, mutta tuskin monenkaan lapulle asti oli päätynyt Sportin kuutta maalia. HPK-Ässät -ottelun 1-1 oli myös varsin hyvä tulos. Tulosvedossa sen lopullinen kerroin oli 17,72 ja kerroinraja oli 17,00. Pelicansin 5-1-voitto jäi myös ylikertoimeksi, lopullinen kerroin oli 49,65 kerroinrajan oltua 47,00.

Kommentit (0)