Mestarien Liigan finaali - 90 minuuttia draamaa

Mestarien Liigan finaali - 90 minuuttia draamaa

päivitetty: Maanantai, 28.05.2018, 12:10

Comments: 0

Eilisen illan Mestarien Liigan finaalista ei todellakaan draamaa puuttunut, kun Real Madrid nappasi kolmannen peräkkäisen tittelinsä ja neljännen viimeiseen viiteen vuoteen. Nähtiin avainpelaajien loukkaantumisia, karmaisevia virheitä sekä ehkä Mestarien Liigan finaalien kautta aikain upein osumakin. Seuraasvassa ottelun kannalta ratkaisevia tilantateita videoiden muodossa, niille jotka eivät ottelua nähneet tai haluavat vielä fiilistellä eilistä.

Ensimmäinen ottelun kannalta hyvin merkittävä tilanne nähtiin, kun peliä oli takana 26 minuuttia. Liverpoolin ykköstähti Mo Salah loukkaantui kamppailtilanteessa Sergio Ramosin kanssa ja joutui jättämään kentän kyynelehtien. Toiset sanovat, että Ramos olisi tahallaan halunnut vahingoittaa Liverpoolin tähteä, kun taas toisten mielestä tilanne oli silkka vahinko. Tämän hetken tietojen mukaan Salahin osallistuminen MM-kisoihin on myös todella huterissa kantimissa.

 

 

Tästä ei mennyt kuin muutama minuutti, kun Real Madridin Dani Carvajal loukkaantui, niin että ottelun jatkaminen oli mahdotonta ja myös hän jätti viheriön voimakkaiden tunteiden vallassa.

 

 

Real Madridin avausmaali syntyi 51 minuutin kohdalla erittäin merkillisen tilanteen seurauksena, josta käynnistyi Liverpoolin maalivahti Loris Kariuksen painajainen, jonka seurauksena tämä ottelu tuskin poistuu hänen mielestään koskaan.

 

 

Liverpoolin Sadio Mane tasoitti kuitenkin pian tämän jälkeen ottelun.

 

 

Real Madrid vaihtoi 61 minuutin kohdalle kentälle Gareth Balen ja tästä kului vain pieni hetki, kun pallo löytää maalin yläkulman saman miehen häikäisevän saksipotkun seurauksena.

 

 

Liverpoolin toiveet nousta tasoihin kokee iskun vyön alle, kun on ottelua 83 minuuttia pelattuna. Lorius Karius toistamiseen tekee katastrofaalisen virheen tilanteessa, jossa pallo olisi pitänyt aivan ehdottomasti onnistua torjumaan.

 

 

Ottelu päättyy ja Real Madrid on jälleen mestarien mestari. Ottelun antisankari Karius kävelee Liverpoolin fanien luokse kyyneleet silmissä pyytämään anteeksi suoritustaan ja fanit antavat hänelle seisten aplodit. Upea esimerkki faneilta kuinka omia ei jätetä missään tilanteessa, samaan aikaan kun joukkuetovereista ainutkaan ei päätöspillin soidessa mennyt lohduttamaan täysin murtunutta maalivahtiaan.

 

Kommentit (0)