Norjan pääsarjassa pelattiin lähes 11 erää kestänyt jääkiekko-ottelu!

Norjan pääsarjassa pelattiin lähes 11 erää kestänyt jääkiekko-ottelu!

päivitetty: Keskiviikko, 05.04.2017, 10:35

Comments: 0

Norjan pääsarjan neljännesfinaaleissa rikottiin kaikkien aikojen pisimmän jääkiekko-ottelun ennätys Storhamarin ja Spartan välisessä ottelussa. Lopulta 11 erän aivan loppuminuuteilla Storhamar ratkaisi ottelun ajassa 217:14. Ottelu ratkesi yöllä kellon ollessa Norjassa 02:32, kun ottelu alkoi klo 18, eli loppuun asti olleet katsojat saivat 8.5 tunnin edestä rahoilleen vastinetta. 11 erässä kommentaattorit arvioivat, että katsomossa oli vielä noin 1000 sitkeää fania, kun alun perin yleisömääräksi ilmoitettiin 5526. Sparta joutui pelaamaan koko ottelun kolmella kentällisellä loukkaantumisten vuoksi.

Kioskeista olivat ruuat ja juomat loppuneet jo 7 erän aikoihin, sekä myös WC-tilojen vessapaperit, raportoivat paikalla olleet. Pelaajilla ei myöskään ollut helppoa vaan väsymys painoi siinä määrin, että kotijoukkue tilasi hallille pitsaa ja pastaa ja vierasjoukkue osti myyntikojut tyhjiksi. Lisäksi poliisi sai katoamisilmoituksia pelissä olleiden huolestuneilta omaisilta. Ottelun loppuun asti olleilla sitkeillä Spartan kannattajilla on edessään ottelun jälkeen vielä reilun kolmen tunnin kotimatka.

Entinen ennätys oli vuodelta 1936, jolloin Detroit ja Montreal Maroons taistelivat ottelun voitosta 176 minuuttia ja 30 sekuntia. Sparta ja Storhamar kohtaavat seuraavan kerran pudotuspelisarjan 6. ottelussa tiistaina.

Voittomaali Storhamar - Sparta (217:14):

https://www.youtube.com/watch?v=v9z6T-i4_Bo

Kommentit (0)