Talenttia, takaiskuja ja 300€ lahjakortin tavoittelua!

Talenttia, takaiskuja ja 300€ lahjakortin tavoittelua!

päivitetty: Keskiviikko, 10.06.2015, 15:16

Comments: 0

Ylikertoimen Facebook-ryhmässä kolkutellaan jo mahtavaa 16 000 seuraajan rajapyykkiä. Tämän kunniaksi pistetään pystyyn helppo kilpailu, jossa palkintoina arvotaan kaikkien vastanneiden kesken Verkkokauppa.comin lahjakortteja (1 x 300€ ja 2 x 100€). Tilannepäivitys (10.6.2015) nro 2: 36%, nro 8: 16% ja nro 6: 9%. Parhaimmillaan muutamat pätkät ovat kiinnostaneet aina ulkomailla asti ja yksi pääsi jopa sellaisen maalivahdin kuin Martin Brodeurin jakamaksi ja lopulta saavutti aivan valtaisat lähes 14 000 jakoa ja videopätkälle lähes miljoona katselukertaa.

Monet pätkät kuten nämäkin on varmasti moni nähnyt mahdollisesti useita kertoja, mutta se hieno puoli urheilussa on, että hienot ja viihdyttävät tilanteet kestävät aikaa ja katselukertoja. Olemme mielestämme päässeet melkoisen tasapainoiseen asetelmaan viihteen ja itse urheilutapahtumien välillä ja toivomme, että myös jatkossa ryhmämme kasvaa, joka entisestään kannustaa kaivamaan niin uusia pätkiä, kuin arkiston helmiä, sekä järjestämään tämän kaltaisia kisoja.

Se mistä olemme erityisen iloisia on ryhmämme jäsenten aktiivisuus kommenttien, jakojen ja tykkäysten muodossa ja siitä teille seuraajat SUURI KIITOS. Tämä osoittaa mielestämme, että olemme onnistuneet tarjoamaan niin viihdettä, kuin tuoreimpia maaleja ja juttuja urheilun maailmasta ja teidän aktiivisuutenne on hyvä kannustin. Tästä syystä järjestämme kilpailun, jossa yksinkertaisesti ainoa tehtävä on valita suoikkinne alla olevasta ”hittilistastamme” ja pistää sen numero seuraavaan Facebook-ketjuun.

Palkintoja arvomme kolme kappaletta, josta yhdelle lähtee 3 x 100€ Verkkokauppa.com lahjakortteja ja kahdelle muulle 100€ lahjakortti samaan puotiin. Mikäli haluatte, voitte luonnollisesti myös kommentoida valintaanne. Onnea kisaan ja hyvää kesän odottelua kaikille Ylikerroin.com lukijoille, niin täällä kuin Facebookissa sekä Twitterissäkin!

Tilannepäivitys (10.6.2015) nro 2: 36%, nro 8: 16% ja nro 6: 9% 

 

Optibetiltä 100% vedonlyöntibonus MAX 100€! NHL:n finaaleihin hyvät kertoimet!

1) Kohta saadaankin laittaa liittoon esitys siitä, että kiekkoleijona #79 vaihdetaankin numeroon #69.

 2) Ihan parasta klassikkokamaa! Joni Ortio imitoi Jortikkaa.

 

3) Granlundilta vuorostaan polviveiviä!

 

4) Henrik Erikssonin maalin juhlinta ei saanut vastakaikua :D

 

5) Tälle tuomarille ei ryppyillä! Huomatkaa taputus.

 

6) Maalivahdit ovat kiekossa usein hyvinkin temperamenttisia, mutta tällä kertaa paremmalla tuulella olevia molseja!

 

7) No nyt oli kerrankin kunnon mylly!

 

8) Todella hienoa urheiluhenkeä! Kyseessä alle kouluikäisten tyttöjen ottelu.

 

9) Flyersin nuori fani saa lahjaksi Crosbyn paidan.

 

10) Näin mennään jäähyaitioon tyylillä!

Kommentit (0)