Video: Ranskan avointen väliaikaviihdykettä Djokon tapaan

Video: Ranskan avointen väliaikaviihdykettä Djokon tapaan

Comments: 0

Ranskan avoimissa on täysi tohina päällä, kun maailman tennishuiput ottavat toisistaan mittaa kauden tärkeimmässä massalla pelattavassa turnauksessa. Suomen toivo Jarkko Nieminen kukisti ensimmäisellä kierroksella Puolan Michal Przysieznyn upean viiden erän taistelun jälkeen. Ottelun jokaisessa erässä Jarkko voitti kuusi peliä, mutta ottelu venyi, kun kahdessa erässä pelattiin tie-break, jotka molemmat voitti Przysiezny. Toisen kierroksen vastus tulee Niemiselle myös Puolasta, kun vastaan asettuu Jerzy Janowich, jonka ranking-sijoitus on 23.

Ensimmäisellä kierroksella nähtiin yksi todellinen jättiyllätys, kun turnauksessa kolmanneksi sijoituitetun Stanislas Wawrinkan turnaus päättyi Guillermo Garcia-Lopezia vastaan tylyin luvuin 6-4, 5-7, 6-2, 6-0. Mikäli olisi Wawrinkaa vastaan vedon asettanut, olisi se tuonut rahat lähes 10-kertaisena takaisin. Koko turnauksen voittaja-kertoimien mukaan kisassa on ainoastaan kaksi suosikkia: Novak Djokovic sekä Rafael Nadal, joiden molempien kertoimet ovat noin 2,5 tasossa, kun vastaavasti kenen muun tahansa voittaessa saa rahansa vähintään 20-kertaisena takaisin.

Sade on häirinnyt turnauksen alkua, mutta tennismaailman yksi hauskuuttajista ei antanut tämän häiritä, vaan tarjosi yleisölle vaihteeksi muutakin viihdettä kuin upeita lyöntejä. Pallopojalla riittää varmasti pitkäksi ajaksi hieno tarina kerrottavaksi ja muisteltavaksi.

Kommentit (0)