Viime otteluissa pelinsä kanssa tuskastellut Patrik Laine onnistui maalinteossa

Viime otteluissa pelinsä kanssa tuskastellut Patrik Laine onnistui maalinteossa

päivitetty: Sunnuntai, 05.11.2017, 09:10

Comments: 0

Patrik Laine kertoi aamun haastattelussa, että tällä hetkellä jääkiekon pelaaminen tuntuu vaikealta, eikä hän koe pystyvänsä tekemään oikeastaan mitään positiivista kentällä auttaakseen joukkuetta ja itseluottamukseenkin tämä on luonnollisesti vaikuttanut. Laine kuitenkin lisäsi, että tärkeintä on se, että joukkueella peli on kulkenut.

https://www.youtube.com/watch?v=aE4vDI9Rr-0

Yön ottelussa onnistui sekä Laine, että joukkue, kun Winnipeg Jets kaatoi Dallas Stars luvuin 5-2. Pate pääsi jälleen muutaman matsin tauon jälkeen maalin makuun tehden joukkueen 2-0 johto-osuman ja pelasi muutenkin hyvän ottelun, joten tästä on hyvä jatkaa.

 

Ottelussa nähtiin myös raskaan sarjan tappelu, kun Dustin Byfuglienin ja Jamie Benn tiputtivat kintaansa ottaakseen mittaa toisistaan.

Kampanja: LeoVegasilta rahat kymmenkertaisesti takaisin HIFKn voitosta. Lue lisää!

https://www.youtube.com/watch?v=ZeahcceRwKg

Alkulämmittelyn lopussa kilvoiteltiin tuttuun tapaan kivi-paperi-sakset matsilla Jetsin Mark Scheifelen ja Starsin Tyler Seguinin välillä, siitä että kumpi saa lähteä jäältä pois viimeisenä. Tällä kertaa viimeisenä kaukalosta poistui Scheifele, joka teki itse ottelussa hattutempun.

https://www.youtube.com/watch?v=ns2ibiuHCiU

Kommentit (0)