Ylikerroin.com vahvasti mukana jalkapallon MM-kisoissa - ole sinäkin!

Ylikerroin.com vahvasti mukana jalkapallon MM-kisoissa - ole sinäkin!

päivitetty: Torstai, 20.01.2022, 15:52

Comments: 0

Jalkapallon MM-kisat lähestyvät hyvää vauhtia. Tapahtuma on luonnollisesti urheilullisesti valtava, mutta niin se on myös vedonlyönnin puolella. Kaikki vedonlyöntitoimistot tulevat tarjoamaan kohteita jokaiseen otteluun ja kohdetarjonnan laajuus on hurja.

Ylikerroin.comin keskustelupalstalla jutustelu on käynyt jo hetken vilkkaana ja on helppo huomata kuinka asiantuntevaa väkeä palstalla onkaan. Iso kiitos kaikille, jotka ovat jakaneet osaamistaan! Pari mahtavaa ketjua voidaankin nostaa esille.

Keskustelua joukkueista ja kisoista:

Jalkapallon MM-kisat, Brasilia

MM 2014 Rankingit

Edellisten kisojen pohjilta pyöriteltyä statistiikkaa tilastovelho ”S.Mäenalan” isännöimänä:

FIFA World Cup 1986 - 2010 statistics

Palstalle liittyminen on yksinkertaista ja tietenkin myös täysin ilmaista. Meidän tai kirjoittajien suosituksia ja mielipiteitä ei sanele mikään vedonlyöntitoimisto tai muukaan sponsori. Itse foorumin ylläpitäjinä seisomme täysin mielipiteidemme takana ja mikäli suosittelemme esimerkiksi jotain vedonlyöntitoimistoa, niin tällöin myös tarkoitamme sitä. Eli minkäänlaista maksettua ”asiakashuoraamista” emme harrasta. Palstalla saa ja on myös suositeltavaa kertoa negatiivisista kokemuksista vedonlyöntiin liittyvistä yrityksistä sekä palveluista, kunhan faktat sekä käytöstavat ovat kunnossa.

Ilmaisia laatuvihjeitä on tulossa MM-kisoihin muun muassa meidän etusivun blogistilta Vikiltä. Lisäksi mikäli haluat itse pohtia kohteita, niin vertailuapua ja hyvää informaatiota löydät keskustelupalstan puolelta. Kaikki vedonlyönnistä kiinnostuneet vaan mukaan talkoisiin, sillä mitä enemmän keskustelua ja mielipiteitä saamme, niin sitä todennäköisemmin saamme vedonlyönnin tarjoaman lisäjännityksen lisäksi myös hieman kesälomarahaa. Mikä onkaan parempaa kuin jännittää upeita futisotteluita vetojen kanssa, jotka vieläpä tuottavat voittoa. Viihdevedonlyönti ja voittava vedonlyönti eivät tarkoita välttämättä toista poissulkevaa asiaa, ainakaan meidän mielissämme.

Potkikaamme toisiamme parempiin tuloksiin!

Nurmikon tuoksuisin kesäterveisin,

Ylikerroin.com

Kommentit (0)