Kerroinvertailua Valioliigaan ja tietoa kertoimien tärkeydestä!

Kerroinvertailua Valioliigaan ja tietoa kertoimien tärkeydestä!

päivitetty: Keskiviikko, 06.10.2021, 08:29

"Pieneltä tuntuvat erot kertoimissa eivät todellakaan ole vähäpätöisiä, kun kohteita tai rivejä kertyy reilummin, eikä siis kyseessä ole vain isoilla panoksilla pelaavien vedonlyöjien huoli tai turhaa pilkun viilaamista. 

Vaikka vedonlyönti olisikin vain harrastus, niin miksi ei pienellä vaivalla tekisi siitä halvemman, vaikka ei edes voitolliseen vedonlyöntiin tähtäisikään. Eihän sitä muulloinkaan täysin samasta tuotteesta olla valmiita maksamaan reilusti enemmän. Mikäli taas tähtää vedonlyönnissä voitolliseen pelaamiseen tai mahdollisimman hyvään tulokseen, niin on korkeimman mahdollisen kertoimen etsiminen yksi tärkeimmistä vedonlyönnin osatekijöistä hyvien kohteiden ohella."

Koko artikkelin pieniltä tuntuvien kerroinerojen todellisesta merkityksestä löydä täältä.

Seuraavaan taulukkoon on poimittu luotettavien eri perinteisten vedonlyöntitoimistoiden kertoimia tämän päivän Valioliigan otteluihin ja verrataan niitä Veikkauksen tarjoamiin kertoimiin. Nopeasti huomaa keskimäärin hekoimmat kertoimet olevan Veikkauksella verrattaessa mihin tahansa ulkomaiseen toimijaan, joka selvästi alhaisemmista palautusprosenteista.

Tunnetusti moni ulkomaalainen vedonlyöntitoimisto rajoittaa vottavien pelaajien panoksia, mutta todellisuudessa hyvin harva vedonlyöjä pystyy nykypäivän tiukilla markkinoilla pidemmässä otannassa voitolliseen vedonlyöntiin, eikä suurin osa edes tätä tavoittele vaan vedonlyönti on harrastus.

Kuitenkaan harrastuksesta ei kannata maksaa turhaan ylimääräistä, vaan kannattaa poimia parhaimpia tarjolla olevia kertoimia. Mikäli pelaa useamman kohteen rivejä, niin kokonaisero rivin kertoimissa vain kasvaa. Lisäksi ensitalletusbonusten käyttäminen tuo hyvää buustia kassaan. Lisäksi moni vedonlyöntitoimisto tarjoaa tasaisin väliajoin rahanarvoisia etuja kuten uusia talletusbonuksia, ilmaisvetoja, korotettuja kertoimia, kilpailuita jne. Ainoastaan Veikkauksen lisäksi Pinnacle ei näitä tarjoa, vaan se luottaa keskimäärin markkinoiden parhaisiin kertoimiin.

Voitollisille vedonlyöjille sen sijaan nykyinen valikoima on heikompi, sillä ainoat vedonlyöntitoimistot, jotka eivät rajoita voitollisienkaan pelaajien panoksia ja ottavat isojakin panoksia vastaan ovat lähinnä Pinnacle sekä vedonlyöntipörssit kuten Betfair.

Taulukossa olleiden vedonlyöntitoimistoiden tarjoamista ensitalletusbonuksista voit lukea alla olevista linkeistä:

Bethard ensitalletusbonus 

Coolbet ensitalletusbonukset

Betsson ensitalletusbonus

LeoVegas ensitalletusbonus

Casino Winner ensitalletusbonus (Huom. ylimääräinen lisäkampanja tänään)

William Hill ensitalletusbonus

Fastbet ensitalletusbonus

Unibet ensitalletusbonus  (Huom. korotettu bonus voimassa enää tämän viikonlopun)

Pinnacle esittely