Miljoonat milleistä kiinni!

Miljoonat milleistä kiinni!

päivitetty: Tiistai, 21.08.2018, 12:37

Comments: 0

Viime lauantaina Ruotsin Åbyn V75-raveissa oli ennen viimeistä lähtöä vielä mahdollisuudet miljoonapottiin kahdella rivillä, kun päivän aikana oltiin koettu pari todellista megayllätystä, jotka olivat karsineet kaikki muut laput pois.

Molemmissa ennen viimeistä lähtöä mukana olleissa kupongeissa oli varmana Jorma Kontion ohjastama Prix d'Amérique voittaja Readly Express, joka oli lähtönsä suosikki 52% peliosuudella. Readly Expressin voittaessa olisi molemmilla kupongeilla lunastanut lähes 2 miljoonaa euroa.

Readly Express otti kärkipaikan heti lähdössä, mutta aivan viime hetkillä rinnalle rynni lähdön selkeä kakkossuosikki Propulsion, jota oli pelattu 32%. Tuomaristolla meni harvinaisen kauan tarkistaessa voittajaa. Toinen kupongin haltijoista Joakim Widén, joka seurasi rivin etenemistä urheilubaarissa kertoi, että TV-kuvan välityksellä hän oli jo kallistunut siihen suuntaan, että Readly Express saattaisi olla voittaja, mutta tulosten viipyessä hän alkoi epäilemään tasapääjuoksua.

Lopulta maalikameran kuvan tarkastelun jälkeen löydettiin voittaja ja se ei ollut jättipottia jännittäneiden osalta toivottu tulos, Propulsion oli voittanut lähdön mahdollisimman pienellä erolla. Lopulta miljoonat vaihtuivat 6 oikein tulokseen ja noin 3500 euron lunastukseen.

Ylikertoimen palstalaisten kimppalappuja löydät TÄÄLTÄ.

Mitä tässä kohtaa voisikaan muuta virkata kuin, että voiko siihen kuuluisaan v-tutukseen kuolla???

Kommentit (0)