Skrill - Turvallista rahansiirtoa netissä

Skrill - Turvallista rahansiirtoa netissä

Comments: 4

Skrill on internetin johtavia ja parhaiten toimivia virtuaalilompakoita. Vuonna 2002 nimellä Moneybookers perustettu yhtiö on nykyisin maailmanlaajuinen suurtoimija, jonka palveluja käyttää yli 100.000 yhtiötä ja lähes 20 miljoonaa asiakasta.

Skrillin suosio vedonlyöjien keskuudessa perustuu sen helppokäyttöisyyteen, nopeuteen, toimivuuteen sekä halpaan hintaan. Tilinhoitomaksut ovat erittäin edulliset kuukausittain (1€) ja niistäkin käyttäjä vapautetaan ,mikäli hän on siirtänyt rahaa viimeisen 18kk sisällä. Palvelua on erittäin helppo käyttää, ja samalla saat tarkan kirjanpidon tekemistäsi siirroista ja palautuksista. Skrill tarjoaa siis helpon ja huokean tavan keskittää kaikki rahaliikenne yhteen paikkaan vedonlyöntiä silmällä pitäen.Helppokäyttöisyys

Skrill-tilin luominen on helppoa, klikkaat TÄSTÄ ja täytät normaalit rekisteröitymiskohdat.
Rekisteröityminen sivuille vie vain muutaman minuutin, eikä vaadi suuria toimenpiteitä. Ota kuitenkin huomioon, että Skrill toimii kuten muutkin pankit. Vastuullisesti ja tarkasti. Älä siis ihmettele, kun sinua vaaditaan lähettämään henkilötietojasi esimerkiksi passikuvan ja laskun muodossa. Tällä Skrill pyrkii takaamaan asiakkaidensa turvallisuuden. Myös yhteydet sivuille ovat salattuja molempiin suuntiin, joten voit rauhassa hoitaa pankkiasioitasi kuten lähes missä tahansa muussakin pankissa. Skrillin toimintaa valvoo FSA (Financial Services Authority), sama taho valvoo muutakin pankkitoimintaa Englannissa.

Toimivuus

Skrill toimii lähes jokaisella vedonvälittäjällä, joten se antaa helpon tavan siirtää rahaa paikasta toiseen nopealla aikataululla. Käyttökatkoksia tai muita siirtoja haittaavia ongelmia ei juurikaan ilmene, koska laatuun pyritään panostamaan. Skrill rajoittaa aluksi käyttäjänsä tilisiirtoja turvallisuussyistä, mutta tämä ongelma poistuu helposti lähettämällä vaadittavat dokumentit.

Nopeus

Nopeus on yksi suurimpia syitä, miksi Skrill on kerännyt laajaa kannatusta. Siirrot Skrill-tililtä ovat lähes reaaliaikaisia, joten rahaa pystyy siirtämään hyvin nopeasti hyvien kertoimien perään. Myös välittäjien siirrot takaisin Skrill-tilille toimivat nopealla aikataululla, joten et turhaan joudu odottamaan pankkipäivien ajan rahojesi palautusta. Huomaa kuitenkin se, että joillain välittäjillä siirtojen nopeus ei välttämättä ole parhaiden tasolla.

Hinta

Skrill-tilin hinta on suhteessa riippuvainen tililtä suoritettujen nostojen ja siirtojen määrään, sillä niistä peritään erillinen siirtokohtainen maksu. Pankkitalletuksista tilille ei veloiteta hintaa, mutta luottokorttitalletuksella hinta on 1.9% talletuksen määrästä. Muista siirroista veloitetaan 1% hinta maksimissaan 10€ asti.

Skrill prepaid -maksukortti

Suurimpia syitä Skrill-tilien nopeaan kasvuun on yhtiön kaikille tarjoama Mastercard prepaid-kortti. Kortti toimii täysin samalla tavalla kuin normaali electron kortti, eli se ei sisällä luotto-ominaisuuksia. Tällä hetkellä kortti käy lähes kaikissa paikoissa, joissa korttimaksaminen on yleensäkin mahdollista. Voit myös nostaa tililtäsi rahaa suoraan käteisautomaatista, joten tilisi rahat ovat välittömästi käytettävissäsi ilman odotusta.


Käteisautomaatteja joihin kortti käy, löytyy maailmalta lähes 2 miljoonaa kappaletta. Yli 35 miljoonaa myymälää hyväksyy kortin maksuvälineenä nykyisin. Suomessa luultavasti jokainen, joka hyväksyy muitakin kortteja. Lisäksi kortin tilaaminen on helppoa. Kortin voi tilata myös henkilö, jolla on maksuhäiriöitä, koska kortti on prepaid-mallinen.

Skrill security Token

Skrill ymmärtää, että turvallisuus rahojen käsittelyssä on tärkein ominaisuus, jonka kuluttaja haluaa. Tästä syystä Skrill tarjoaa VIP-asiakkailleen 100% turvallisuustakuuta, mikäli otat käyttöösi yhtiön tarjoaman security Tokenin. Ainoa edellytys takuulle on maalaisjärjen käyttö. Token on ilmainen ja se turvaa tiliäsi joka kerta kun kirjaudut sisään.


Token tarjoaa:
- Ainutlaatuisen salasanan jokaisen kirjautumisen yhteydessä
- Paremman turvan rahoillesi
- Yksinkertaisen käyttöönoton

Mikäli Skrill-nettilompakon toiminnassa on jotain, mitä haluaisit tietää, niin löydät vastauksia tästä.

Avaa tili Skrill-palveluun TÄSTÄ.

Kommentit (4)

Skrill kaatunut 19.8.2015

Yritän kirjautua Skrill-tililleni 19.8.2015, sivut eivät toimi lainkaan. www.skrill.com "The domain name or the server name you entered does not exist." Muilla samaa ongelmaa?

Skrill-tilien ongelmat

Tiistain 9.2.2016 tilanne, ei satele kehuja Skrillin toiminnasta Suomen ulkopuolellakaan:

We are currently able to locate over 150 public Skrill complaints on this and other websites, many of which accuse the company of being a scam or a ripoff. Most of the complaints cite frozen accounts, withheld funds, unauthorized and fraudulent charges, poor or unreachable customer service, and deceptive selling practices by Skrill users. Many of these complaints have been posted by end users or personal users of the company’s services, but a good portion of them have been written by merchants. In general, merchants are suspicious of lengthy and excessive fund withholding by Skrill, particularly in conjunction with the excessive identity verification process required by the company. In addition, many merchants have reported that they were unable to reach anyone at Skrill for days on end. In many cases, these merchant complaints have received rebuttals from Skrill that confirm that the merchants were in violation of Skrill’s terms of use, but the manner in which Skrill communicates with these merchants and terminates their service appears to be a major source of frustration at this time.

https://www.cardpaymentoptions.com/credit-card-processors/skrill-moneybookers/

Kirjautuminen

Mikä tässä mättää. Yritän ja yritän kirjautua ja aina vain herjaa etteä väärä salasana!!! No ei todellakaan ole siitä kysymys, eli missä vika?

Nosto tililtä

Skrillin tilille siirrettyjä pelivoittoja nostaessani kysyttiin viime vaiheessa syntymäajankohtaani.Valitettavasti Skrill väitti,että en ole syntynyt ilmoittamanani ajankohtana.Muutaman kerran yritettyäni tilini lukittiin.Kopioita olen lähetellyt passistani muutaman kerran...mitään ei tapahdu.Tulee mieleen ajatus:If you use Skrill,you must be imbecile