Bonustarjoukset vertailussa: Osa 3

Bonustarjoukset vertailussa: Osa 3

päivitetty: Maanantai, 27.03.2017, 17:07

Comments: 11

Vedonlyöntibonukset vertailussa

Bonusjuttumme tällä erää viimeisessä osassa käymme läpi neljä osin tuttua ja toisaalta tuntematonta välittäjää ja heidän tarjouksensa. Tähän osaan olemme valinneet 10betin, Gutsin sekä Expektin. Aiemmat osat löydät allaolevista linkeistä.

Osa 1 löytyy tästä!

Osa 2 löytyy tästä!
 

Guts vedonlyöntibonus

 Guts on noussut nopealla tahdilla yhdeksi kotimaisten vedonlyöjien suosikeista hyvän ja vedonlyöjiin panostavan asiakaspalvelunsa, sekä nopeiden ja mutkattomien rahansiirtojensa vuoksi. Gutsin tarjoama vedonlyöntibonus on muotoa 100% 100€ 5-kertaisella kierrätysvaatimuksella. Bonus ja talletus on kierrätettävä vähintään 1.5:n tasoisilla kertoimilla 30 päivän aikana.

Max kierrätystarve: 200e x 5 = 1000e

Guts.com on Maltan peliviranomaisten (Lotteries and Gaming Authority of Malta www.lga.org.mt) hyväksymä, lisensoima ja säätelemä yhtiö. Pelilisenssi on Class 1 LGA/CL2/497/2008 ja LGA/CL1/497/2010. Tämä on korkein annettava luokitus online-pelialalla. Gutsin työntekijät ovat olleet alalla pitkään ja heillä on yhteinen tavoite: luoda pelisivu, jossa yhdistyvät asiantuntemus ja laatu.


 

10bet vedonlyöntibonus

 10bet on kotimaisille käyttäjille vielä tuntemattomampi tekijä alalla. Suomenkielisten sivujensa sekä asiakaspalvelunsa avulla se on kuitenkin tutustumisen arvoinen kokonaisuus. Yhtiön tarjoama 100% bonus aina 100€ asti lisää sivuston mielenkiintoa. Myöskään 5-kertainen kierrätys (sekä talletus että bonus) vähintään 1.6:n tasoisilla kertoimilla 60 päivän aikana ei ole mitenkään saavuttamaton.

Yhtiö tarjoaa esimerkiksi jääkiekkoon hyviä kohteita todella moneen sarjaan, joten sen kertoimet on hyvä aina tarkistaa. Myös 10bet on panostanut mobiililaitepuoleen.

Max kierrätystarve: 200e x 5 = 1000e


10bet on ollut mukana urheiluvedonlyönnissä vuodesta 2003 lähtien. Nykyään 10Bet palvelee sekä kokeneita että aloittelevia vedonlyönnin harrastajia yli 90 maassa, jatkaen sitoutunutta tapaansa palvella asiakkaitaan vain parhailla ja aikaisilla vedonlyöntikertoimilla joka ikinen päivä.

Saat 100% 100€ bonuksen klikkaamalla TÄTÄ linkkiä.

 

Expekt vedonlyöntibonus

Expekt on pitkän linjan vedonvälittäjä, jonka painotus on taas siirtymässä myös suomalaisiin vedonlyöjiin. Expektin tarjoama bonus on 100% maksimissaan 100€ asti, jonka lisäksi pelaaja saa myös riskittömän 10€ mobiilivedon. Bonus on kierrätettävä 6 kertaa vähintään kahden tasoisilla kertoimilla 30 päivän aikana. Bonus tulee käyttöön, kun talletuksen on pelannut kertaalleen vähintään 1,5-kertoimiseen 1X2-kohteeseen.

Expektin valikoimista löytyy välillä myös vetokohteita, joita ei välttämättä muiden välittäjien listoilta löydy. Myös pelivalikoima on hyvä, joten se helpottaa bonuksen kierrättämistä huomattavasti.

Max kierrätystarve: 100e + 100e x 6 = 700e

Expekt kattaa kaikki isoimmat urheilutapahtumat ympäri Euroopan ja maailman. Voit pelata mahtavilla kertoimilla ja kokeilla myös upeita yhdistelmävetoja, kuten ensimmäinen maalintekijä ja Puoliaika/lopputulos. Lauantaisin löydät jopa 10 000 tarjolla olevaa vetokohdetta. Voit tehdä kokemuksestasi vielä jännittävämmän Live-vedonlyönnillä, jossa kertoimet muuttuvat koko 90 minuutin ajan!

 

 

 

Skrill - Turvallista rahansiirtoa netissä

Kommentit (11)

Bonuskierrätys.

Kiitos jälleen hyvästä bonariartikkelista! Pitää kysyä kuitenkin tuosta bonuksien kirrättämisestä eri bookereilla. Kuvitellaan tilanne: Talletan bookkerille X 100€ ja sen tarjoaman bonuksen kautta summa tuplaantuu 200€:ksi. Sen jälkeen lyön 100€ vedon, joka häviää. -> Pelitililleni jää 100€. Kysymys kuuluu: Paljonko minulla on nyt nostettavissa riihikuivaa pelitililtäni? 100€?

Et saa vielä nostaa mitään

Et saa vielä nostaa mitään tuossa tilanteessa, koska kierrätysehdot eivät ole täyttyneet. Esim. jos bonus pitää kierrättää viisi kertaa, niin sitten saat kotiuttaa, kun olet lyönyt vetoa yhteensä 500 eurolla.

Bonukset

Hyvä artikkeli! Toivoisin vielä selvennystä tarkemmin siihen, että onko kierrätysvaatimus pelkkään bonussummaan vai bonus+talletus -summaan. Esimerkiksi Unibetilla pitää kierrättää pelkkä bonus kun taas Gutsilla bonus sekä talletus. Näissä on siis eroja.

Kiitos palautteesta! Lisäämme

Kiitos palautteesta! Lisäämme nuo vielä tuohon jokaisen firman loppuun eriteltynä.

Hei. Kiitos artikkelista!

Hei. Kiitos artikkelista! Onko expektin vedonlyönti eta alueella eli onko verovapaata?

Kerroinvertailu

Olisiko mahdollista saada lisättyä kerroinvertailusivusto, mistä ko bookkerin löytää, jos ovat jollain sivustolla, helpottaa käyttäjää valitsemaan parhaan vaihtoehdon.
Kiitos

Expekt lisenssi

Olenko ymmärtänyt oikein että expektillä on gibraltar lisenssi ja näin ollen voitot ovat verovapaita?

10Bet ei suostu maksamaan voittoja

Huomasin täällä foorumilla hyvän talletusbonuksen 10Betille ja avasin sinne tilin. Satasen talletus nousi muutamaan tuhanteen euroon. Nyt olen tehnyt useita kotiutuksia, tai kotiutusyrityksiä, ensimmäiset viikko sitten, kaikki dokumentit on lähetetty mutta mitään rahoja ei vaan kuulu vaikka mainostavat nopeita Skrill-kotiutuksia. Kaikenlaisten tekosyiden varjolla rahat aina palautuvat takaisin pelitilille, tai kuten nyt häipyvät kokonaan.

10Bet maksuvaikeuksissa?

Avasin pelitilin tällä sivulla olevan linkin kautta 10Betille. Sain bonuksen, kierrätin sitä paljon enemmän kuin tarpeeksi, voitin isosti, lähetin kaikki dokumentit. He ovat estäneet kaikki kotiutukseni, ja tiedän ainakin 5 saapumatta jäänyttä kotiutusta kaveripiiristä. Asia alkaa nyt huolestuttaa. Jos Ylikertoimen modet osaavat auttaa, voin laittaa moderaattoreille vaikka 10Betin käyttäjätunnukseni ja henkilötiedot, jos saisitte heidät jotenkin maksamaan.

Terve,ota foorumin kautta

Terve,

ota foorumin kautta yhteyttä käyttäjään Ylikerroin.com niin katsotaan mistä ongelmat johtuvat. Eiköhän ne saada hoidettua.