Nappaa ilmaista pelirahaa Unibetilta El Clasico-kisassa! Tarjolla myös 5€ riskitön veto!

Nappaa ilmaista pelirahaa Unibetilta El Clasico-kisassa! Tarjolla myös 5€ riskitön veto!

Comments: 1

Tänään pelataan taatusti huikea El Clasico -matsi Real Madridin isännöidessä Barcelonaa. Nyt voit osallistua helposti kisaan, johon Unibet tarjoaa palkinnot yksinoikeudella Ylikerroin.com:lle! Tarjolla on 3 x 20 euroa bonusrahaa (kierrätys 1x vedonlyönnissä). Huomaa myös, että Unibet tarjoaa kaikille 5 euron riskittömän vedon El Clasicoon. Illan ottelua voit myös seurata Unibet TV:n kautta!

Tee tili Unibetille tästä!

HUOM! Asiakkaalla voi olla vain YKSI bonus pyörityksessä kerrallaan. Jos asiakas hyväksyy uuden bonuksen, nollautuu vanha (asiakas saa asiasta ilmoituksen ennen uuden bonuksen hyväksymistä).

Näin osallistut kisaan 3 x 20 euron bonusrahasta:

1) Avaa Ylikertoimen Facebookin kisapäivitys tästä.

2) Kirjoita päivityksen kommenttikenttään veikkauksesi Real Madrid - Barcelona -ottelun lopputuloksesta sekä veikkauksesi ottelun avausmaalin tekijästä. (esim. 0-1, Luis Suarez)

Säännöt: Lopputulosta 0-0 ei voi veikata. Mikäli peli päättyy 0-0, niin kolme palkinnon saajaa arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Oikeasta lopputuloksesta saa yhden pisteen ja oikeasta avausmaalin tekijästä myös yhden pisteen. Mahdollisessa tasatilanteessa kolme voittajaa arvotaan. Veikkausaika päättyy 25.10.2014 19:00 ottelun alkaessa. Bonus maksetaan voittajille maanantaina. Kilpailut 18 vuotta täyttäneille.

Alla olevista Unibetin kertoimista voit hakea vinkkiä veikkauksiisi!

 

 

Kommentit (1)