Voittolinja julkisti maanantaina tiedotteen, jossa se syyttää ESBC:tä vihjeidensä plagioinnista. Ylikerroin.com haastatteli Voittolinjan toimitusjohtajaa Kari Linnaa asian tiimoilta.

📣 Kari Linna, oletteko käyneet ennen asian julkituomista keskusteluja tai sovitteluneuvotteluja ESBC:n kanssa tästä asiasta?

– Tiedotteen julkaisun jälkeen olen yrittänyt tavoittaa ESBC:n edustajaa siinä onnistumatta, koska soittopyyntööni ei ole vastattu.

📣 Tiedotteessanne oli valittu muutama esimerkkilähtö. Olivatko nämä räikeimmät esimerkit plagioinnista vaiko enemmän otanta isommasta joukosta?

– Kyse ei ole yksittäisistä tapauksista, vaan jo pidempään jatkuneesta systemaattisesta toimintatavasta. Esitimme kuusi esimerkkilähtöä, mutta niitä on paljon lisää niin prosenttien kuin tekstinkin osalta, tuoreimmat viime lauantailta.

📣 Voitteko kertoa tarkemmin tuosta hämäyksen vuoksi annetusta virhearviosta. Oliko kyseessä miten räikeä virhe?

– Koska ei ole tiedossa millaisia prosesseja joudutaan käymään, niin emme kerro tässä vaiheessa enempää.

📣 Tuottaako Voittolinja vihjeensä 100% itse, vai onko mahdollista että molemmat firmat olisivat käyttäneet samoja tietolähteitä/alihankkijoita?

– Erinomainen kysymys. Voittolinjan vihjeet perustuvat omiin tutkimustuloksiimme, omaan työhön, omiin avustajiin (jotka eivät työskentele muille vihjepalveluille) ja omaan analyysiin = vihjeissämme on 100 % omavaraisuusaste.

📣 Sanoitte, että olette saaneet vihjelinjalle soittoja ESBC:een kytköksissä olevista numeroista. Kertoisitteko vähän tarkemmin miten nämä numerot on yhdistetty ESBC:hen?

– Teletunnistetietojen avulla.

📣 On epäilty, että Jorma Vuoksenmaalla olisi mahdollisesti syytä kostaa jotain vanhoja, henkilökohtaisia kiistoja tämän tapauksen myötä? Miten kommentoitte?

– En ole oikea henkilö arvioimaan tätä kysymystä.

📣 Mitä mieltä olette ESBC:n toiminnasta?

– Otan kantaa ESBC:n toimintaan vain ja ainoastaan ravivihjepalvelun osalta. Tällainen toiminta suututtaa, vielä enemmän surettaa. Voittolinja toivottaa kilpailun tervetulleeksi, mutta kilpailun täytyy olla reilua ja rehtiä. Jos kyse olisi musiikista, ESBC:n vihjeillä ei pääsisi osallistumaan Euroviisuihin eikä edes suomalaiselle tangolevylle, koska musiikissa tällainen toiminta katsotaan plagioinniksi.

– Olen hankkinut elantoni vuodesta 1985 alkaen ensin ravipelaajana ja sittemmin ravivihjeiden tekijänä. Ja että piti tällainenkin päivä nähdä. Ryhdyin vetämään Voittolinjaa 1.1.1999, jolloin sen liiketoiminta oli hiipunut ja tuote oli äärimmäisen huonossa kunnossa. Yli vuosikymmenen työllä Voittolinjasta on tehty – kiitos hyvän henkilökunnan – tunnustettu ja arvostettu markkinajohtaja, johon pelaajat luottavat.

– Haluan lämpimästi kiittää sitä laajaa tukea ja myötäelämistä, jota olemme viime päivinä osallemme saaneet, toteaa Kari Linna lopuksi.

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Ilmaisvetoja, joka viikko

Bonusehdot

 

Ei talletusbonusta, mutta vaihtuvat ilmaisvetotarjoukset joka viikko

Vedonlyöntibonus: 200% 60€ asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Valitse kolmen tarjouksen väliltä: Talleta 10 €, saat heti 10 € bonuksen vain 1x kierrätyksellä. Talleta 20 €, saat heti 30 € bonuksen 5x kierrätyksellä. Talleta 30 €, saat heti 60 € bonuksen 10x kierrätyksellä. Minimikerroin on 1,7 singleissä ja 1,5 yhdistelmävedoissa per kohde. Kierrätysaikaa on 30 päivää.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 100 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Bonus on kierrätettävä vähintään 8x. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.80. Maksimipanos bonuksella pelatessa on 10 €. Kierrätysaikaa on 30 päivää.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 100 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus) Kierrätysaikaa on 60 päivää. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.50.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.