Voittolinja julkisti maanantaina tiedotteen, jossa se syyttää ESBC:tä vihjeidensä plagioinnista. Ylikerroin.com haastatteli Voittolinjan toimitusjohtajaa Kari Linnaa asian tiimoilta.

📣 Kari Linna, oletteko käyneet ennen asian julkituomista keskusteluja tai sovitteluneuvotteluja ESBC:n kanssa tästä asiasta?

– Tiedotteen julkaisun jälkeen olen yrittänyt tavoittaa ESBC:n edustajaa siinä onnistumatta, koska soittopyyntööni ei ole vastattu.

📣 Tiedotteessanne oli valittu muutama esimerkkilähtö. Olivatko nämä räikeimmät esimerkit plagioinnista vaiko enemmän otanta isommasta joukosta?

– Kyse ei ole yksittäisistä tapauksista, vaan jo pidempään jatkuneesta systemaattisesta toimintatavasta. Esitimme kuusi esimerkkilähtöä, mutta niitä on paljon lisää niin prosenttien kuin tekstinkin osalta, tuoreimmat viime lauantailta.

📣 Voitteko kertoa tarkemmin tuosta hämäyksen vuoksi annetusta virhearviosta. Oliko kyseessä miten räikeä virhe?

– Koska ei ole tiedossa millaisia prosesseja joudutaan käymään, niin emme kerro tässä vaiheessa enempää.

📣 Tuottaako Voittolinja vihjeensä 100% itse, vai onko mahdollista että molemmat firmat olisivat käyttäneet samoja tietolähteitä/alihankkijoita?

– Erinomainen kysymys. Voittolinjan vihjeet perustuvat omiin tutkimustuloksiimme, omaan työhön, omiin avustajiin (jotka eivät työskentele muille vihjepalveluille) ja omaan analyysiin = vihjeissämme on 100 % omavaraisuusaste.

📣 Sanoitte, että olette saaneet vihjelinjalle soittoja ESBC:een kytköksissä olevista numeroista. Kertoisitteko vähän tarkemmin miten nämä numerot on yhdistetty ESBC:hen?

– Teletunnistetietojen avulla.

📣 On epäilty, että Jorma Vuoksenmaalla olisi mahdollisesti syytä kostaa jotain vanhoja, henkilökohtaisia kiistoja tämän tapauksen myötä? Miten kommentoitte?

– En ole oikea henkilö arvioimaan tätä kysymystä.

📣 Mitä mieltä olette ESBC:n toiminnasta?

– Otan kantaa ESBC:n toimintaan vain ja ainoastaan ravivihjepalvelun osalta. Tällainen toiminta suututtaa, vielä enemmän surettaa. Voittolinja toivottaa kilpailun tervetulleeksi, mutta kilpailun täytyy olla reilua ja rehtiä. Jos kyse olisi musiikista, ESBC:n vihjeillä ei pääsisi osallistumaan Euroviisuihin eikä edes suomalaiselle tangolevylle, koska musiikissa tällainen toiminta katsotaan plagioinniksi.

– Olen hankkinut elantoni vuodesta 1985 alkaen ensin ravipelaajana ja sittemmin ravivihjeiden tekijänä. Ja että piti tällainenkin päivä nähdä. Ryhdyin vetämään Voittolinjaa 1.1.1999, jolloin sen liiketoiminta oli hiipunut ja tuote oli äärimmäisen huonossa kunnossa. Yli vuosikymmenen työllä Voittolinjasta on tehty – kiitos hyvän henkilökunnan – tunnustettu ja arvostettu markkinajohtaja, johon pelaajat luottavat.

– Haluan lämpimästi kiittää sitä laajaa tukea ja myötäelämistä, jota olemme viime päivinä osallemme saaneet, toteaa Kari Linna lopuksi.

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus aina 200 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Bonus tulee kierrättää 6x ennen kotiutusta. Minimikerroin kierrättäessä on 1.60. Kierrätysaikaa on 30 pv. Kaikki kohteet ja sarjat hyväksytään
Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Jopa 30 € ilmaisveto

Bonusehdot

Näin saat tarjouksen: 1. Kirjaudu NetBetille 2. Aseta väh. 10 € veto ensimmäisen talletuksesi jälkeen. 3. Saat jopa 30 € ilmaisvedon!

Ilmaisveto hyvitetään tilillesi heti, kun ensimmäinen vetosi on ratkaistu. Ilmaisveto on samanarvoinen, kuin asettamasi ensimmäinen veto aina 30 € asti! Ilmaisveto on voimassa 7 päivää sen myöntämishetkestä lähtien. Ilmaisveto voidaan käyttää mihin tahansa urheilulajiin.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 250 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 7x (talletus+bonus). Kierrätysaikaa on 30 päivää. Minimikerroin on 1.90 single- ja yhdistelmävedoissa. Maksimipanos kierrättäessä on 50 €.

Vedonlyöntibonus: 20 € ilmaisveto

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Minimikerroin 1,5. Tarjous voimassa 30 päivää.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.