Vedonlyöntivalikko aiemmasta sivustoversiosta.
Ylikerroin.com valikko

Kun Ylikerroin.com perustettiin vuonna 2003, sen tarkoitus oli olla lyhytaikainen jatkaja silloisille heikosti moderoiduille vedonlyönnin keskustelupalstoille. Niistä päivistä on tultu pitkä matka nykyiseen kokonaisuuteen. Foorumilla lähestymme 600k viestin rajapyykkiä ja 20k rekisteröityneen käyttäjän rajaa. Se on suuri määrä verrattuna siihen, mitä olimme aikoinaan ajatelleet. Nyt emme enää ajattele tätä sivustoa lyhytaikaisena sisältönä internetin maailmassa, vaan se on voittavan vedonlyönnin koti, joka on kasvattanut monta vedonlyöjää ja siitä kiinnostunutta pelaajaa tähän maahan. Siitä olemme erityisen ylpeitä. Panostamme siihen, että näin tulee olemaan myös jatkossakin.

Voittavan vedonlyönnin koti

Sivusto on nyt saanut muutaman uuden (ja aktiivisen) ylläpitäjän, joten pystymme jatkossa tarjoamaan entistä parempaa sisältöä. Jo nyt suunnitteilla on useita erilaisia vedonlyöntikilpailuja sekä muita kampanjoita. Näistä kaikista tiedotamme sekä etusivuillamme että myös keskustelupalstallamme. Muista, että myös sinä voit vaikuttaa sivustomme sisältöön toiveidesi kautta. Mikäli haluat tarjota meille sisältöä julkaistavaksi, ota suoraan yhteyttä. Myös keskustelupalstamme kokee monia kasvojenmuutoksia tulevina aikoina, koska emme halua unohtaa sitä kasvualustaa, joka on ollut tämän sivuston voimavarana kaikki nämä vuodet. Sieltä voivat tulevat vedonlyöjätkin löytää tarvitsemansa informaation kehittyäkseen. Jatkossa tulemme myös luomaan lisää oppaita vedonlyöntiin sekä muuta sisältöä joita Ylikertoimen käyttäjät voivat tarvita.

Ylikerroin pyrkii aina olemaan voittavan vedonlyöjän koti.
Voittavan vedonlyönnin koti

Parhaat pitkävetovihjeet

Sivusto on vuosien saatossa ollut kaikenlaisen vedonlyönnin kotisatama. Kun se perustettiin, oli Veikkaus juuri muuttanut pitkävedon sääntöjä niin, ettei pelaajan enää tarvinnut pelata vähintään kolmea kohdetta samalle lapulle. Vuonna 2004 Veikkaus myös päivitti palautusprosenttinsa, joten matkamme on ollut pitkä. Tällä hetkellä lähestymme vuotta 2026, jolloin Suomessa pitäisi olla voimassa vedonlyönnin lisenssimalli. Haluamme ehdottomasti olla tässä asiassa mukana, joten tästä syystä lisävoimat tulevat tarpeeseen. On mielenkiintoista seurata, mitä tulevat vuodet tuovat mukanaan ja millaiseksi suunniteltu lisenssimalli lopulta kehittyy. On kuitenkin selvä, että me kaikki toivomme että samalla myös kotimainen Veikkaus kehittyy kohti kansainvälistä huippua, koska se on meille suomalaisille parasta mitä vedonlyönti voi tarjota. Veikkausvihjeet tulevatkin aina olemaan iso osa sivustoamme sekä sen sisältöä. Me tulemme jatkossakin olemaan voittavan vedonlyönnin koti.

Lue myös artikkeli ”Näin parannat menestystäsi pitkävedossa

Matka jatkuu Hellaakosken sanoin ”tietä käyden tien on vanki, vapaa on vain umpihanki”.

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus aina 200 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Bonus tulee kierrättää 6x ennen kotiutusta. Minimikerroin kierrättäessä on 1.60. Kierrätysaikaa on 30 pv. Kaikki kohteet ja sarjat hyväksytään
Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Jopa 30 € ilmaisveto

Bonusehdot

Näin saat tarjouksen: 1. Kirjaudu NetBetille 2. Aseta väh. 10 € veto ensimmäisen talletuksesi jälkeen. 3. Saat jopa 30 € ilmaisvedon!

Ilmaisveto hyvitetään tilillesi heti, kun ensimmäinen vetosi on ratkaistu. Ilmaisveto on samanarvoinen, kuin asettamasi ensimmäinen veto aina 30 € asti! Ilmaisveto on voimassa 7 päivää sen myöntämishetkestä lähtien. Ilmaisveto voidaan käyttää mihin tahansa urheilulajiin.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 250 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 7x (talletus+bonus). Kierrätysaikaa on 30 päivää. Minimikerroin on 1.90 single- ja yhdistelmävedoissa. Maksimipanos kierrättäessä on 50 €.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 100 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus) Kierrätysaikaa on 60 päivää. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.50.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.