Pitkäveto – Veikkauksen vedonlyönti

Pitkäveto veikkaus

Veikkauksen pitkävetolista rakentui pitkään pelkästään jalkapallon sekä jääkiekon varaan, mutta nykyisin lista on Veikkauksen kehityksen mukana uudistunut rajusti. Nykyisin edustettuna ovat kaikkialla maailmassa tapahtuvat, urheiluvedonlyöntiin soveltuvat pelit ja pelimuodot aina eri lajien arvokilpailuista päättyen nykyisin erittäin suositun Esportin erilaisiin pelivariaatioihin.

Pitkäveto

Pitkävedon historiaa

Pitkävedon ensimmäinen pelilista näki päivänvalon vuoden 1993 marraskuussa. Pelilista tarjosi pääosin suomalaista jääkiekkoa ja eurooppalaista jalkapalloa 40 ottelun verran, ja se julkaistiin 2 kertaa viikossa. Kohteet eivät siis juurikaan vaihtuneet viikon aikana. Pelitarjontaan tehtiin uudistuksia vuosina 1996 ja 2001, jolloin tarjottavien otteluiden määrä nousi.

Mullistavin uudistus tuli kuitenkin vasta kesällä 2002, kun Veikkaus alkoi tarjota pakollisen kolmen kohteen yhdistämisen sijaan ulkomaalaisilta toimistoilta tuttuja single- ja tuplakohteita osaan pelilistan kohteista. Nykyisin singlekohteita on yhä enemmän ja muutkin ottelut voi pelata tuplakohteina entisen triplavaatimuksen sijaan. Lisäksi pelikohteiden määrä on kasvanut valtavasti Pitkävedon alkuajoista.

Palautusprosentti pitkävedossa

Pitkävedon ottelukohtainen palautusprosentti oli vuoteen 2004 saakka vaivaiset 80, ja kun kohteita piti yhdistää kolme, jäi teoreettinen kolmen kohteen palautusprosentti vain noin viidenkymmenen tietämille. Nykyisin palautusprosentti on maksimissaan reilut 92 prosenttia ja välillä jopa tämän yli.

Veikkaus pitkäveto, Veikkauksen vedonlyönti

Pitkäveto ulkomaisten vedonvälittäjien puristuksessa

Veikkaus on jatkuvasti kehittänyt toimintaansa ja samalla pyrkinyt siihen, että se pääsee samalla kilpailulliselle tasolle kuin ulkomaiset kilpailijansa. Tässä Veikkaus on onnistunut erittäin hyvin, ja monesti kilpailukykyisin kerroin saattaa hyvinkin löytyä Veikkauksen pelilistalta. Lisäksi tähän voidaan lisätä aukoton turvallisuus sekä luotettavuus, joilla Veikkaus nousee jokaisen pelialan ihmisen silmissä erittäin varteenotettavaksi peliyhtiöksi. Harmillisesti vuonna 2020 Veikkaus on koventanut markkinointipuheitaan, ja pyrkinyt aikaansaamaan maksublokeja vedonlyöntiin, jolla se estäisi kilpailun tuomaa etua vedonlyöjille. Asia on tällä hetkellä monelta osin kesken, mutta tämä toiminta ei ole saanut suurta kiitosta vedonlyöjien keskuudessa. Jo tällä hetkellä Veikkauksella on monopoliasema kotimaan markkinoilla, mutta se ei tunnu toimijalle riittävän.

Vedonlyöntistrategia pitkävetoon

Pitkäveto – uhkapeli vai kultakaivos? Vaikka teoreettinen palautusprosentti oli ennen huomattavasti nykyistä pienempi, oli osaavan pelaajan tuotto-odotus silti parempi. Veikkauksen kertoimenlaskijoiden taso on kehittynyt radikaalisti viime vuosina sekä tiedonhankinta internetin välityksellä on nykyisin helpompaa. Itse asiassa tilanne on kääntynyt päälaelleen viime vuosina; nykyisin Veikkauksella on parhaat tiedot esimerkiksi alasarjajoukkueiden kokoonpanomuutoksista kun taas entisaikoina osaava pelaaja voitti paljon esimerkiksi alasarjajalkapallon tiedoilla. Kappaleen avaavaan kysymykseen voitaneen siis vastata, että ennen kultakaivos, nykyisin jotakin tuolta väliltä.

Pitkäveto tarjoaa silti edelleen pelattavaa viikoittain. Varsinkin ulkomaan sarjojen kohteet, joissa tapahtuu isoja kerroinmuutoksia kansainvälisillä markkinoilla, ovat yleensä hyviä pelikohteita Pitkävedossa. Näissä kohteissa Veikkauksen kerroinpäivitykset tulevat usein selvästi myöhempään kuin muilla toimistoilla. Myös yksilölajeissa kuten hiihto ja mäkihyppy, löytyy ajoittain maukkaita pelikohteita.

Pitkävedossa on mahdollisuus yhdistää kymmenen ottelua samalle pelikupongille, mutta voittavaan pelistrategiaan kuuluu vain singlet ja sääntöjen niin vaatiessa tuplat.

Pitkäveto vihjeet & ohjeet

Koska Veikkaus tarjoaa yhä parempia kertoimia jatkuvasti kasvavassa kohdevalikoimassaan, kannattaa vedonlyönti pitkävetoon pitää jokaisen pelaajan pelivalikoimassa. On edelleen olemassa maksullisia vihjesivustoja pitkävetoon, mutta myös erilaisten strategioiden sekä vihjeiden vaihtaminen ja kirjoittaminen laadukkaille pelisivustoille on monista pelaajista mielekästä. Suomen suurin vedonlyönnin ohjesivusto, Ylikerroin.com keskustelualueineen tarjoaa kaiken tarvittavan päivittäiseen, ammattimaiseen vedonlyöntiin. Tervetuloa tutustumaan.

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus aina 200 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Bonus tulee kierrättää 6x ennen kotiutusta. Minimikerroin kierrättäessä on 1.60. Kierrätysaikaa on 30 pv. Kaikki kohteet ja sarjat hyväksytään
Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Jopa 30 € ilmaisveto

Bonusehdot

Näin saat tarjouksen: 1. Kirjaudu NetBetille 2. Aseta väh. 10 € veto ensimmäisen talletuksesi jälkeen. 3. Saat jopa 30 € ilmaisvedon!

Ilmaisveto hyvitetään tilillesi heti, kun ensimmäinen vetosi on ratkaistu. Ilmaisveto on samanarvoinen, kuin asettamasi ensimmäinen veto aina 30 € asti! Ilmaisveto on voimassa 7 päivää sen myöntämishetkestä lähtien. Ilmaisveto voidaan käyttää mihin tahansa urheilulajiin.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 250 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 7x (talletus+bonus). Kierrätysaikaa on 30 päivää. Minimikerroin on 1.90 single- ja yhdistelmävedoissa. Maksimipanos kierrättäessä on 50 €.

Vedonlyöntibonus: 100 % jopa 100 €

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus). Max. panos bonuksella pelatessa on 50 €. Kierrätysaikaa on 30pv. Kierrätyksessä huomioidaan single-vedot min. kertoimella 2.00 ja yhdistelmävedot min. kertoimella 1.50 per kohde.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.