Blues ei anna Ässille armoa

Blues ei anna Ässille armoa

Comments: 0

Maanantain ainokaisessa liigaottelussa kynsin hampain kuuden joukkoon hamuava Espoon Blues kohtaa Porin Ässät. Porilaisten otteluissa ei ole enää pitkään aikaan ollut mitään panosta ja peli on ollut sen mukaista. Välillä joukkuetta ei ole kiinnostanut ollenkaan, mutta toisaalta ilman paineita peli on ajoittain ollut yllättävänkin tuloksekasta. Vieraskaukalossa motivaation hakeminen on kuitenkin selvästi hankalampaa mitä kotona.

Blues elää vahvojen kotiotteluidensa voimalla. Vieraissa joukkue on monesti ollut helposti antautuva. Ässätkin on vahvasti samantyyppinen joukkue, joten maanantain koitokseen Blues saa sen pohjalta selvän edun. Joukkueiden viisi edellistä kamppailua Espoossa ovat kaikki menneet kotijoukkueelle maalieroin 18-7.

Kummankaan joukkueen kokoonpanoissa ei ole suurempia ihmeellisyyksiä. Porilaisten osalta oman arvoituksen pelaavaan kokoonpanoon tuo nuorten SM-liigan pudotuspelit, jotka alkavat Ässien osalta tiistaina. Kaikki A-juniori-ikäiset pelaajat eivät välttämättä ole maanantain pelissä mukana. Ässien kapeassa miehistössä nekin poissaolot näkyisivät merkittävästi.

Normaalitilanteessa Blues olisi tällaisissa otteluissa noin 55 prosentin suosikki, mutta motivaatiotekijät huomioiden Bluesin voittotodennäköisyys kipuaa 60% paikkeille tai hieman yli. Markkinoilla kertoimet melko hyvin kohdallaan, mutta Veikkaushuone tarjoaa Bluesille markkinatoppia 1,71 joka kannattaa hyödyntää.

Pelivalinta:

Blues - Ässät 1 1,71 @Veikkaushuone kerroinraja ~1,65.

Kommentit (0)