Eteneekö Miami Heat tänä yönä jälleen NBA-finaaleihin

Eteneekö Miami Heat tänä yönä jälleen NBA-finaaleihin

Comments: 1

NBA 30.5.2014

Miami Heat johtaa sarjaa voitoin 3-2 ja on selkeä suosikki tänään kertoimissa kuten kuuluukin. Edellisessä ottelussa Pacersin sankari oli Paul George joka teki 37 pistettä upottaen 28 pelitilanneheitosta 15. Temmoltaan tämä ottelusarja on ollut hidasta ja pelattujen otteluiden toteutuneet pistemäärät ovat keskiarvoltaan olleet selkeästi odotettua korkeammat. Suurin syy tähän on ollut odotettua parempi heittopeli, joka on tasoltaan ollut selkeästi parempaa kuin pudotuspeleissä ja varsinkin tässä ottelusarjassa voisi odottaa.

Vetoon ei siis liity mitään erityistekijöitä, vaan se nousee pelikohteeksi edellisten otteluiden toteutuneen temmon sekä hyökkäys- että puolustuspelin toteutuneiden tehokkuuksien poikkeuksien vuoksi.

Miami Heat – Indiana Pacers, Under 182.5 1.952 58% (Pinnacle)

Totaleissa 0.5 pistettä vastaa todennäköisyydessä noin yhtä prosenttiyksikköä.

Miami Heat faneista on usein sanottu, että useat heistä ei ole todellisia faneja, vaan ”bandwagonisteja” jotka alkoivat kannattaa seuraa vasta, kun menestysputki alkoi LeBronin ja Boshin tulon myötä. Seuraavassa pätkässä vaikuttaisi olevan tosifani, joka elää jokaisessa pelin tapahtumassa täysillä mukana.

 

Kommentit (1)

Ei siellä päinkään

Tempo odotettu, mutta Heatin hyökkäystehot oiivat hurjat, pelitilanneheitot 57.9%.