Kiekkovakiossa suosikit alipelattuja

Kiekkovakiossa suosikit alipelattuja

Comments: 1

Tänään klo 16:40 sulkeutuvassa Kiekkovakiossa parhaat ideat löytyvät suosikeista. Vastaavasti kunnollisia alipelattuja yllätyskohteita löytyy erittäin vähän. Tällä kierroksella ei siis ehkä liian isoja viritelmiä kannata väsätä.

Parhaat ideavarmat:

1. Italia - Tanska 2 / pelijakauma 29 26 45

Italia nappasi Ranskasta maukkaan voiton edellisessä ottelussaan. Kaiken lisäksi Italia ei ollut edes kovinkaan pahoin altavastaajana. Tanskan turnaus on taas alkanut kahdella tappiolla. Etenkin tappio Norjalle oli varsin karvas. Kaikesta huolimatta Tanskan materiaali on selvästi Italiaa edellä, joten sen pitäisi olla tässä ottelussa reilu 60% suosikki.

2. Saksa - Suomi 2 / pelijakauma 18 25 57

Kuten päivän aiemmassa vihjeessä totesimme, niin Saksasta saa hyvää pelattavaa muun muassa Pinnaclelta. Vakiossa sen sijaan Suomi on alipelattu. Leijonien voiton todennäköisyys on noin 65%, joten sitä ei tässä kannata lähteä varmistamaan.

5. Sveitsi - Saksa 1 / pelijakauma 44 27 29

Vakiossa Sveitsin tappioihin on reagoitu liikaa. Toki joukkue ei ole ollut aivan parhaimmillaan, mutta materiaalinsa turvin se on tässä noin 55% suosikki, joten yllätystä ei kannata tästä kohteesta lähteä näillä peliprosenteilla hakemaan.

6. Tsekki - Italia 1 / pelijakauma 88 7 5

Italian voitto Ranskasta näkyy tässäkin ottelussa pelijakaumassa. Tsekki on joukkueena niin paljon Italiaa parempi, että se voittaa tällaiset pelit noin 90% todennäköisyydellä.

9. USA - Latvia 1 / pelijakauma 63 22 14

USA sai kylmää kyytiä Venäjältä viime ottelussaan. Aivan niin huonosti USA ei kuitenkaan pelannut, mitä taululla olleet lukemat kertoivat. USA onkin nyt ärsytetty ja Latvia saa olla tarkkana. USA:n todennäköisyys voittoon on päälle 70%, joten sitäkään ei kannata lähteä varmistamaan.

Muut kohteet:

3. Norja - Ruotsi / pelijakauma 7 13 79

4. Kazakstan - Latvia / pelijakauma 18 24 58

7. Slovakia - Norja / pelijakauma 51 25 24

8. Venäjä - Kazakstan / pelijakauma 90 6 4

11. Suomi - V-Venäjä / pelijakauma 64 20 16

12. Ruotsi - Ranska / pelijakauma 81 12 7

Näissä kaikissa otteluissa suosikki on kutakuinkin oikein pelattu. Normaalilla vakiokierroksella ne siis olisivat hyviä varmoja, mutta tällaisella suosikkipitoisella kierroksella kannattaa näihin peleihin haistella oman maun mukaan myös yllätyksiä pottia nostamaan.

10. Kanada - Tanska 1X2 / pelijakauma 88 8 5

Kierroksen ainut ylipelattu suosikki on Kanada. Joukkue ei ole esittänyt vielä kovinkaan kummoisia, vaikka Tsekki ylivoimien turvin kaatuikin. Kanada on tässä noin 85% suosikki, joten niukasti alipelatut tasuri ja Tanskan voitot kannattaa ottaa lapulle mukaan.

Kommentit (1)

Tanska ja Suomi pitivät

Tanska ja Suomi pitivät ideoista, mutta harmittavan lähelle jäi esim. Norjan yllätys Ruotsista. Tällä hetkellä rivin arvo ei päätä huimaa, mutta toivotaan että jossain sopivassa kohteessa vielä joku yllätys nähtäisiin.