Liigan päätöskierroksella riittää jännitettävää

Liigan päätöskierroksella riittää jännitettävää

Comments: 0

Tässä alustavaa pohdintaa torstain päätöskierroksesta.

Aiemmilla kierroksilla hyvin tuottoa tuonut HPK kohtaa torstaina HIFK:n. Kovavireisen HPK:n kertoimet ovat nyt kuitenkin painuneet niin alas, että jätetään se ainakin toistaiseksi veikkaamatta. HIFK:llakin on vielä teoriassa mahdollisuus napata pudotuspelien 1. kierrokselle kotietu, mutta se vaatisi Pelicansin häviämistä Ässille. Arviomme HPK:lle on 50%, eli mikäli tähän tulee HPK:lle tarjolle yli kahden kerroin, niin se kannattaa sitten ottaa lapulle.

Lukko varmisti kotiedun pudotuspeleihin tiistaina, vaikka se hävisi HPK:lle. Ilves taas taistelee kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta ja HPK:n pitämisestä takana. Raumalaisten peli-ilo on kadonnut totaalisesti ja vaikka panoksena onkin kolmas sija, niin Ilves on näistä joukkueista taatusti motivoituneempi. Arviomme Ilveksen voitolle on 46%, joten Veikkaushuoneen 2,20 riittää pienen panoksen vetoon.

KalPan ja Tapparan välisessä ottelussa ei ole panosta. Jos jotain, niin Tapparaa voisi harkita lapulle, sillä joukkue varmasti haluaisi aloittaa pudotuspeleihin valmistautumisen voitto alla. Veikkaushuone tarjoaa tähän markkinoiden isointa kerrointa 1,57 Tapparalle. Tamperelaisten voittotodennäköisyys pyörii 65% paikkeilla hieman riippuen millaisella kokoonpanolla se lähtee otteluun.

Ässät on heittänyt hanskat aivan totaalisesti tiskiin. Joukkue pelaa kapealla ryhmityksellä ja pelikuorman raskaus näkyi Jokereita vastaan. Pelicans tarvitsee vielä pisteitä varmistaakseen kotiedun pudotuspelien 1. kierrokselle. Tässä jos missä kannattaa lähteä hakemaan Pelicansin useamman maalin voittoja. Näitä kannattaa tarkkailla, kun esim. Pinnaclesports avaa kertoimensa. Tällä hetkellä paras pelivalinta tähän on Pelicansin suora voitto kertoimella 1,43 Veikkaushuoneelta.

Lisää pohdintaa kierroksesta luvassa vielä torstaina.

Kommentit (0)