Maanantain Minivakio tutkailussa - hyviä ideakohteita tarjolla

Maanantain Minivakio tutkailussa - hyviä ideakohteita tarjolla

Comments: 0

Melko hiljaisena maanantain pelipäivänä otetaan tutkailuun Veikkauksen Minivakio, jossa pelikohteina kahdeksan illan futismatsia. Minivakiossahan voitto maksetaan vain kaikki kohteet oikein tietämällä. Tänään mukana on kahdeksan ottelua, joten pienellä haravoinnilla osuma on kyllä mahdollinen. Tarjolla on tällä kertaa varsin hyvää etua.

Yllä tämän hetken pelijakaumat eri kohteisiin. Käydään kohteet läpi ottelu ottelulta vertaamalla niitä kansainvälisten markkinoiden ottelukertoimien pohjalta saatuihin todennäköisyyksiin.

1. ManU on totutusti Vakion pelaajien suosiossa. Joukkuetta on ylipelattu noin 10%-yksikön verran. Eli tähän lähtökohtana laitetaan 1X peleihin.

2. Cagliari on kutakuinkin oikein pelattu, joten 50% kotisuosikkina se voitaneen jättää varmaksi, eli 1 tähän.

3. Kansainvälisillä vetomarkkinoilla Verona ja Sampdorian välinen ottelu on arvioitu lähestulkoon ympäripyöreäksi kamppailuksi. Näin ollen Veronaa voisi lähteä tässä pitämään ideavarmana. Pelattu 23% arvio noin 35%. Eli 1 tähän.

4. Nürnbergia on tässä pelattu aavistuksen liikaa. Tasuri kannattaa noilla peliprosenteilla ottaa ehdottomasti peleihin. Koska isompaa etua haetaan muista kohteista, niin tämän voi laittaa 1X2 tukkoon tai oman valinnan mukaan tasurin lisäksi joko 1 tai 2.

5. Levante on tässä reippaasti liikaa pelattu. Tähän X2 selkeä lähtökohta.

6. Kierroksen käsittämättömimmät peliprosentit löytyvät tästä kohteesta. Jostain syystä Vakion pelaajat ovat pelanneet Zaragozan tähän selkeäksi suosikiksi. 1X tarjoaa maittavaa etua. Albacete lähtee tähän peliin suosikkina.

7. Tässäkin Vakion pelaajat napanneet väärän joukkueen suosikiksi, joten 1X hyvä valinta.

8. Tanskan Superliigassa Esbjerg on toki reilu suosikki kotonaa, mutta Vakion 70% peliprosenttia on aivan liikaa. Rohkeat pelurit pistävät tähän vain X2, mutta halutessaan tämän voi suojata kotivoitolla.

Yllä olevat suositukset kannattaa pitää omien rivien lähtökohtina, mutta tuottavinta on tehdä joitain omia pieniä muutoksia riveihin. Myös joitain tasurivarmistuksia voi tiputella pois, jos haluaa pienentää rivin kokonaishintaa.

Kommentit (0)