Parhaat vedonlyöntivihjeet - päivitetty 8.3.2019

Parhaat vedonlyöntivihjeet - päivitetty 8.3.2019

päivitetty: Keskiviikko, 03.04.2019, 14:38

Comments: 0

Vedonlyöntivihjeet ilmaiseksi

Ylikerroin.comin keskustelupalstalta löydät päivittäin parhaita vedonlyöntivihjeitä vaikkapa jalkapallon MM-kisoihin, jääkiekon SM-liigaan, NHL:ään, jalkapallon Valioliigaan, Veikkausliigaan, eSportsiin ja todella moneen muuhun lajiin.

Mikäli foorumi ei ole sinulle vielä tuttu, niin ensin kannattaa tutustua opasvideoomme (Video: Ylikerroin.com vedonlyöntisivusto), jonka jälkeen olet valmis rekisteröitymään ja hyödyntämään heti parhaalla katsomallasi tavalla keskustelupalstan parhaita puolia.

Tutki vihjaajan seurantaa

Muiden kohteita peesatessa hyvä vinkki on tutustua vihjaajan seurantaan ja tutkia millaiseen tulokseen hän on päässyt. Kannattaa pitää kuitenkin mielessä, että vasta usean sadan vedon otos alkaa kertoa tarkemmin vihjaajasta. Toisaalta pienemmissä lajeissa vetoja ei välttämättä tule kauden aikana edes kovinkaan paljon.

Tällöin kannattaa seurata päihittääkö vihjaaja päätöskertoimen. Eli jos vihjaaja vihjaa kohdetta esimerkiksi kertoimella 2,00 ja kohde sulkeutuu kertoimella 1,80, niin pelivalintaa voidaan pitää oivallisena. Mikäli jatkuvasti käy kuitenkin päinvastoin, niin silloin kyseisiä vinkkejä kannattaa peesata vain harkiten.

Sanalliset perustelut voivat myös antaa vihjeestä lisätietoa ja vakuuttaa peesaamaan. Perustelujen suhteen kannattaa kuitenkin olla varuillaan, sillä lähes aina kaikki yleisesti tiedossa oleva on jo huomioitu kertoimissa. Näin ollen vihje voi olla aivan yhtä hyvä, vaikka siinä ei sen kummempia perusteluita olisikaan. Pitkä voittava seuranta on mitä parhain perustelu.

Foorumin ominaisuuksiin kuuluvat myös peukut. Hyvät vihjeet keräävät aina peukkuja, joten niiden perusteellakin voi yrittää tehdä päätelmiä vihjeiden hyvyydestä. Toisaalta hyviä löytöjä voi tehdä myös "peukuttomista" vihjeistä.

Pelaa aina markkinoiden isoin kerroin

Muista peesatessa poimia aina paras mahdollinen kerroin markkinoilta. Monet vihjaajat käyttävät vihjeissään vain isoimpia bookkereita kuten Pinnaclea ja Sbobetia sen takia, että niissä panosrajat ovat iso. Parempia kertoimia löytyy usein kuitenkin myös pienemmiltä yhtiöiltä ja ne kannattaa ehdottomasti hyödyntää siinä määrin mitä niihin saa panosta sisään.

Parhaat pitkävetovihjeet foorumilta

Tämä uutinen kannattaa lisätä kirjanmerkkeihin, sillä päivitämme tähän säännöllisesti parhaita pelivalintoja keskustelupalstalta. Ilmoitamme uudesta poiminnasta aina myös Twitterin puolella (@Ylikerroin) hashtagilla #ykveto.

Vihjeiden kertoimet ovat saattaneet muuttua alkuperäisestä, sillä kertoimet muuttuvat nopeaan tahtiin. Tällöin kannattaa tutkia saako toiselta bookkerilta vastaavaa tai jopa parempaa kerrointa. Mikäli kerroin on tippunut kauttaaltaan paljon, niin vihje kannattaa jättää sillä kertaa väliin.

Toisaalta jos kerroin on noussut rajusti, niin taustalla voi olla uusia kokoonpanotietoja, jolloin on syytä joko vähentää panosta tai selvittää asiaa tarkemmin. Foorumilla voi myös kysyä vihjaajalta onko hänen pelivalintansa vielä voimassa muuttuneella kertoimella.

Vedonlyöntivihjeet 8.3.2019

Tänään kokeiluun totals-veto Liigan puolelta vetonissen vihjaamana (vihje aukeaa isommaksi klikkaamalla kuvaa). Tästä vihjeeseen foorumille.

Vedonlyöntivihjeet 3.3.2019

Sunnuntain poimintana otetaan valinta KHL:n pudotuspeleihin sarjan ekspertiltä Tiima123:lta. Kohde sulkeutuu klo 15.58. (vihje aukeaa isommaksi klikkaamalla kuvaa). Tästä vihjeeseen foorumille.

Vedonlyöntivihjeet 28.2.2019

Torstaille otetaan poimintana veto naisten viestiin. Kohde sulkeutuu klo 14.00. (vihje aukeaa isommaksi klikkaamalla kuvaa). Tästä vihjeeseen foorumille.

Vedonlyöntivihjeet 27.2.2019

Otetaan jo tänään poimintana tennisveto keskiviikolle HR Juz:n blogista. (vihje aukeaa isommaksi klikkaamalla kuvaa). Tästä vihjeeseen foorumille.

Vedonlyöntivihjeet 25.2.2019

Napataan maanantaille vielä toinen foorumipoiminta koripalloon (vihje aukeaa isommaksi klikkaamalla kuvaa). Tästä vihjeeseen foorumille.

Vedonlyöntivihjeet 25.2.2019

Otetaan tänään päivän poimintana mielenkiintoinen haku Alankomaiden futissarjasta Machinen blogista. (vihje aukeaa isommaksi klikkaamalla kuvaa). Tästä vihjeeseen foorumille.

Vedonlyöntivihjeet 22.2.2019

Otetaan tänään uusi yritys Tenkratin änäriin, kun tarjolla näyttää olevan todella mukava pelikohde (vihje aukeaa isommaksi klikkaamalla kuvaa). Tästä vihjeeseen foorumille.

Vedonlyöntivihjeet 21.2.2019

Hiihdon MM-kisat käynnistyvät tänään ja foorumilta löytyy vihjeitä kisoihin. Nostetaan esiin sotomayorin vihjeet avauspäivälle (vihje aukeaa isommaksi klikkaamalla kuvaa). Lisää vihjeitä kisoihin löydät foorumilta klikkaamalla tästä.

Vedonlyöntivihjeet 20.2.2019

Napataan päivän parhaaksi pelikohteeksi Tenkratin vihje NHL:ään. Tenkrat on vihjannut Ylikertoimen foorumille NHL:ää yli 106% palautuksella, joten hänen vihjeitään kannattaa todellakin pitää silmällä.

Tästä vihjeeseen foorumille.

Kommentit (0)