Suosikkivetoinen vakio keskiviikolle

Suosikkivetoinen vakio keskiviikolle

Comments: 0

Tämän päivän vakiokierros poikkeaa aika lailla eilisestä. Tänään ei varsinaisia herkkukohteita ole kovinkaan paljoa, mutta toisaalta hyviä suosikkimerkkejä löytyy reilusti, joiden kautta voi hakea yllätyksiä muutamiin alipelattuihin kohteisiin.

Kierroksen varmat:

4. 1 Man City, pelattu 84%

5. 2 Real Madrid, pelattu 78%

7. 1 PSG, pelattu 79%

8. 1 Djurgården, pelattu 36%

9. 1 Häcken, pelattu 67%

12. 2 Celtic, pelattu 63%

Varmoista viisi todennäköisintä on pelattu juuri oikein, eli hyviä varmavalintoja, joita ei kannata suojata. Vähän pelattu Djurgården kelpaa myös ideavarmaksi. Kotonaan sen pitäisi olla päälle 45% suosikki, joten tuolla pelatuimmuudella hyvä idea.

Yllätysideat:

3. (1)X2 Sunderland - WBA, pelatuimmuus 54 27 19

Todella tärkeässä ottelussa pelataan sarjapaikan puolesta. Tasapeli kelpaisi molemmille paikan varmistamiseen ja vakiossa se onkin tähän kohteeseen selvä lähtömerkki. Sunderland on napannut kovia päänahkoja viime aikoina, mutta tässä ottelussa se ei pääse iskemään yllättäjän paikalta. Ottelun luonteen huomioiden Sunderland ei ole kuin noin 45% suosikki, joten myös vieraiden voitto on tasapelin lisäksi jäänyt alipelatuksi. Rohkeimmat jättävät tässä hieman ylipelatun Sunderlandin kokonaan pois lapulta.

6. 1X2 Monaco - Guingamp, pelatuimmuus 76 15 9

Guingampilla on alla maukas voitto Ranskan Cupista Rennesistä. Samassa kisassa Guingamp kukisti aiemmalla kierroksella juuri Monacon jatkoajalla. Monacon kakkossija liigassa on käytännössä jo selvä, joten putoamispeikkoa vielä harteiltaan karistavalla Guingampilla on tässä enemmän pelattavaa. Näistä lähtökohdista Monaco ei ole kuin noin 60% suosikki. Toisaalta kotijoukkue varmasti haluaisi kuitata cup-tappion tässä pelissä, joten 1X2 lienee paras valinta tähän.

10. 1X Elfsborg - Mjällby, pelatuimmuus 78 13 9

Elfsborg on tässä selvä suosikki, mutta tällä kierroksella kun selvät yllättäjät uupuvat vakiosta, niin hieman alipelattu tasuri kannattaa ottaa lapulle mukaan.

Suomen ykkösen kohteissa (1. ja 2.) sekä Ruotsin kohteessa 11. ei näy juurikaan kummallisuuksia jakaumissa, joten merkkejä oman maun mukaan. Kohteen 2. Viikingit kannattaa tosin ainakin ujuttaa mukaan (hieman alipelattu 20%).

Kommentit (0)