Vakioon tarjolla muutamia loistavia ideoita

Vakioon tarjolla muutamia loistavia ideoita

Comments: 0

Tänään sulkeutuva Vakioveikkaus sisältää otteluita niin Euroopan Liigasta kuin Saksasta sekä muualtakin Euroopasta. Tarjolla on useita maistuvia kohteita.

Tässä poiminnat:

1. Juventus - Lyon 1 pelattu 82% / arvio 75%

-Usein osuvana hyvä varma, vaikka hieman ylipelattu. Juventus johtaa otteluparia 1-0, mutta se tuskin tyytyy vain tasapelin varmisteluun.

2. Sevilla - Porto 1 pelattu 46% / arvio 52%

-Kotietu painaa Sevillan puolelle ja se kelpaa hyvin varmaksi alipelattuna. Porto johtaa ottelusarjaa 1-0.

3. Valencia - Basel 1 pelattu 48% / arvio 62%

-Tässä on todella maistuva varma. Basel voitti avausottelun tyhjille katsomoille pelaten yllättävänkin selvästi 3-0, mutta nyt sille riittää tässä pieni tappiokin. Valencia ei ole niin huono joukkue mitä avausottelu näytti ja kotonaan se on selvä suosikki ottelusarjan tilanne huomioiden. Hieno ideakohde.

4. Benfica - AZ Alkmaar 1 pelattu 83% / arvio 75%

-Tähän pätee samat sanat mitä Juventukseen.

5. Schalke - Frankfurt 1x2 pelattu 76% 15% 9% / arvio 57% 24% 19%

-Kotijoukkue Schalkea on pelattu huimasti liikaa, joten tähän kannattaa harkita joko yllätystä x2 tai sitten kohteen laittamista kokonaan tukkoon.

7. Union Berlin - FC Köln 1x pelattu 13% 19% 67% / arvio 27% 28% 45%

-Tässä kannattaa melkeinpä jättää hirveästi ylipelattu FC Köln kokonaan pois lapulta.

11. Montpellier - Marseille 1 pelattu 20% / arvio 38%

-Hyvä ideavarma. Vakion pelaajat luottavat nimekkäämpään Marseilleen, mutta kotietu kääntää Montpellierin jopa suosikiksi tässä. Varman päälle pelaavat ottavat myös tasurin mukaan. Montpellier on ollut tällä kaudella todellinen tasapeliautomaatti.

Kohteissa 6, 8 ja 12 ei ole pelijakaumassa sen kummempia vääristymiä. Näissä tasaisissa otteluissa ei kannata säästellä merkkejä. Jos niissä jotain kuitenkin haluaa painottaa niin Kaiserslautern, Ingolstadt ja Mjällby ehkä parhaita valintoja. Kohteen 9. Osasuna on melko lailla ylipelattu, joten sen voitto kannattanee varmistaa. Kohteen 10. Groningen on melko usein osuvana ja vain hieman ylipelattuna mahdollista jättää myös varmaksi.

Pelionnea!

Kommentit (0)