Hieman statistiikkaa mikäli olisi pelannut viiden edellisen NBA-kauden maksulliset vihjeet, mikä hyvin kertoo miksi liian pienellä pelikassalla ei kannata lähteä mukaan, sillä voitollisen tuloksen tai suuren osan siitä syö nopeasti vihjemaksut ja jo omilleen pääsy vaatii jo melkoisen onnistunutta kautta.

Alla olevissa laskuissa on käytetty ”virallisia” seurantoja (Pinnaclen kertoimet/linjat vihjeen lähetyshetkellä), mutta palautusprosentissa on otettu huomioon, että asiakkaan on todellisuudessa hyvin vaikea päästä virallisen seurannan osoittamaan tulokseen. Pienemmällä panoskoolla, laajalla bookkerivalikoimalla sekä luonnollisesti omalla aktiivisuudella on mahdollista päästä hyvin lähelle virallista seurantaa, joten vähintääkin 1%:n sisään seurannassa pitäisi olla jopa kohtuullisen helppoakin päästä, jos jaksaa itse hiemankin vaivaa asian eteen nähdä. Mitä suuremmaksi panoskoko kasvaa niin sen vaikeampaa on päästä viralliseen seurantaan, sillä tällöin väkisinkin buukkerivalikoima pienenee, kun suurin osa pikkubuukkereista jää pois, eli siksi 50 000€ kassalla on tehty 1.5% vähennys ja 100 000€ kassalla 2% vähennys verrattaessa ”viralliseen” seurantaan.

Panoskoko/riskitaso on laskettu niin, että yksikkö on 0,5% pelikassasta, jolloin maksimipanos panossuosituksellani 5/5 kohteeseen olisi 2.5%. Käytän mielestäni vihjeissäni melko varovaista panostusta, sillä panoskeskiarvo kohdetta kohden on liikkunut  ~2/5 tasossa ja 4/5 ja 5/5 osuus on hyvin pieni. Luonnollisesti kovemmalla riskitasolla saataisiin taulukot näyttämään hienommilta, mutta tämän on tarkoitus olla sijoitustoimintaa, eikä tuskanhikeä otsalle tuovaa uhkapeliä.

Vihjemaksut ovat myöskin vaihdelleet kausittain ja tuo 1350€ on hieman yläkanttiin, mutta siinä pieni heitto ei ole merkittävää, jotta kaaviolla saavutetaan tarvittava informaatio. Maksullisia vihjeitä ostaessa kannattaa siis miettiä minkälaisella riskitasolla on halukas lähtemään mukaan ja laskeskella jo etukäteen, että millaisen tuottoon pitäisi vihjepalvelun päästä, jotta asiakkaalle vihjemaksujen jälkeen käteen jäävä summa olisi vaivan arvoinen.

Vaikka vihjeet ostaisikin valmiina, niin vaatii tämä asiakkaalta kuiteskin melkoisestikin työtä ja ajankäyttöä, etsiä parhaat kertoimet, mahdollisesti odoitella niissä tapahtuvia muutoksia ja käydä läpi oma bookkerivalikoima, jotta tuotto voitaisiin maksimoida viimeistäkin euroa myöten. Tärkeää on myös ennen ostopäätöstä pyrkiä arvioimaan, että kuinka herkästi kertoimet laskevat, kuinka helposti ne palautuvat ja kuinka lähelle vhjaajan ns. virallista seurantaa asiakas voi olettaa pääsevänsä. Nämä eivät ole kaikista helpoimpia asioita tutkia, joten vihjeiden tarjoajan avoimuus ja rehellisyys on tärkeää ja jokaisen maksullisen vihjepalvelun pitäisi ainakin tarjota informaatiota, jonka pohjalta asiakas voisi tärkeitä ostopäätöseen vaikuttavia tekijöitä laskea ja pohtia.

Omassa vihjepalvelussa on vielä muutama paikka vapaana ja niistä lisää myöhemmin tällä viikolla. Toivottavasti taulukossa olevat luvut olisivat suunnlleen oikein sillä hieman nopeasti tämän väänsin, mutta mielestäni asia oli hyvä ottaa esiin, kun joka kaudella minulta kysytään, että minkä kokoinen pelikassan pitäisi olla, jotta mukaan kannattaa hypätä. Riskitasoista myös on monesti ollut keskustelua ja itsekin olen näinä vuosina huomannut, että vaikka pyrkii olemaan mahdollisimman avoin asioista, niin aina mukaan hyppää, joku jonka riskitaso on aivan liian korkea, ymmärrys vedonlyönnin luonteesta puutteellinen tai vaan yksinkertaisesti vedonlyönti ei ole sopiva ala kyseiselle henkilölle. Mikäli hermot eivät kestä vedonlyönnissä väkisinkin eteen tulevia svingejä ja ne vaikuttavat liian vahvasti mielialaan ja jopa muuhun elämään, niin sitten suositeltavampaa on etsiä joku muu ansaita/sijoitusmuoto.

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Ilmaisvetoja, joka viikko

Bonusehdot

 

Ei talletusbonusta, mutta vaihtuvat ilmaisvetotarjoukset joka viikko

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 7 € ilmaisveto + 100% 200€

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille Ilmaisveto:

Lunasta koodilla: LOVE7BET Kierrätys 10x. Kierrätysaikaa on 5 päivää.

Bonus:

Talletus + bonus tulee kierrättää 6 kertaa ennen kotiutusta. Kierrätykseen lasketaan mukaan vain yhdistelmävedot minimikertoimella 1.25 per kohde ja yhdistelmävedon kokonaiskertoimen tulee olla vähintään 1.80. Kierrätysaikaa on 21 päivää.

 

Vedonlyöntibonus: 200% 60€ asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Valitse kolmen tarjouksen väliltä: Talleta 10 €, saat heti 10 € bonuksen vain 1x kierrätyksellä. Talleta 20 €, saat heti 30 € bonuksen 5x kierrätyksellä. Talleta 30 €, saat heti 60 € bonuksen 10x kierrätyksellä. Minimikerroin on 1,7 singleissä ja 1,5 yhdistelmävedoissa per kohde. Kierrätysaikaa on 30 päivää.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 100 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Bonus on kierrätettävä vähintään 8x. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.80. Maksimipanos bonuksella pelatessa on 10 €. Kierrätysaikaa on 30 päivää.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.