Näin tein kymmeniä tuhansia euroja riskittömästi vedonlyönnillä

Näin tein kymmeniä tuhansia euroja riskittömästi vedonlyönnillä

Nagilny blogi

Comments: 0

Oletko koskaan kuullut matched bettingistä?

En minäkään ollut vielä vuonna 2019, kun törmäsin siihen jossain talousaiheisessa brittiblogissa internetin syövereissä. Tekstissä puhuttiin lisätulojen hankkimisesta vedonlyöntibonusten avulla, mikä vaikutti kiinnostavalta, joskin epäilyttävältä. Uteliaisuuteni heräsi heti, minkä seurauksena aloin etsiä Googlesta lisää tietoa tästä taruakin ihmeellisemmästä vedonlyöntimenetelmästä, joka vaikutti liian hyvältä ollakseen totta. 

Vaikka en heti tajunnutkaan miten menetelmää hyödynnetään vedonlyöntipörssien vastavetojen avulla, tajusin nopeasti, että matched bettingillä voi tehdä rahaa myös Suomen vedonlyöntimarkkinassa. Ahneena ja innokkaana nuorena miehenä olin myyty nopeasti. 

Aloin selvittämään miten matched betting onnistuisi Suomessa, ja nopeasti löysinkin erään suomalaisen nuoren miehen tekemän nettisivun, josta löytyi hyvät ohjeet vedonlyöntisivustojen tervetuliaistarjousten hyödyntämiseen vastavetojen avulla. Valitettavasti tuota sivua ei enää löydy, mutta allekirjoittaneen blogi matched bettingistä ohjeineen kyllä löytyy ;). Alun säätämisen ja epäluulon jälkeen rekisteröidyin Betfairiin, jota olen käyttänyt vastavetoihin lähes päivittäin viimeisen kolmen ja puolen ajan. 

Vaikka olinkin aiemmin rekisteröitynyt muutamille suosituimmille vedonlyöntisaiteille ja ottanut niistä tervetuliaisbonuksen, oli minulla vielä suuri määrä sivustoja, joissa odotti keskimäärin 100 euron vedonlyöntibous. Järkeilin, että tässä pystyisi tekemään ehkä 1000-2000 euroa, ennen kuin luotettavat vedonlyöntisivustot loppuisivat kesken. Oletin, että sen jälkeen pystyisin tekemään ehkä joitain kymppejä tai satasia kuussa reload-offereilla. Little did I know..

En olisi ikinä uskonut, että vielä lähes kolmen ja puolen vuoden päästä tekisin en vain satasia, vaan parhaimmillaan jopa joitain tuhansia euroja tuottoa kuukausittain matched bettingillä ja arbitraaseilla (aloin hyödyntämään arbitraaseja vuonna 2020, noin vuosi matched bettingin aloittamisen jälkeen).

Kirjoitan tätä artikkelia vuoden 2022 toiseksi viimeisenä päivänä. Vaikka joulukuun nettotuotto (noin 1550e) kuulostaa ehkä hyvältä suoritukselta, on se kuitenkin pienempi kuin vuoden 2022 keskimääräinen kuukausituottoni (1900e). Marraskuu oli vuoden tuottoisin kuukausi tarjoamalla muhkeat 3862 euroa. Yhteensä olen tienannut matched bettingillä vajaassa 3.5 vuodessa yli 50 000 euroa. 

Miten tämä kaikki on ollut mahdollista?

Olen suhtautunut matched bettingiin ja arbitraasivedonlyöntiin aina ammattimaisesti, vaikka se on pääasiassa ollut toissijainen tulonlähteeni. Kun ymmärtää korkoa korolle -ilmiön voiman sijoittamisessa, on vaikeaa sanoa ei helpolle rahalle, joka on kaiken lisäksi vielä verotonta. Matched betting ei välttämättä vie paljoakaan aikaa, mutta jos tuotot haluaa maksimoida, aikaa tälle "harrastukselle" pitää uhrata. Suosittelen matched bettingiä ja arbitraasivedonlyötiä erityisesti opiskelijoille, koska betsitulot eivät vaikuta opintotukiin ja aikaakin on opiskelijana yleensä enemmän kuin työssäkäyvällä.

9-5 -päivätyön ohella betsit on hoidettava viikonloppuja lukuunottamatta pitkälti iltaisin. Siinä ei sinänsä ole mitään ongelmaa, kun matsitkin pelataan yleensä iltaisin, mutta betsiaika on yleensä jostain muusta pois. Tuottoisa arbitraasivedonlyönti on haastavampaa (muttei mahdotonta) päivätyön ohessa, koska parhaat (Veikkauksen) arbitraasit ilmaantuvat yleensä toimistoaikoihin maanantain ja torstain välillä, eikä niitä voi jättää odottamaan iltaa vaan ne pitää hyödyntää usein suhteellisen nopeasti. Arbitraaseja ei myöskään löydy sähköpostista, vaan niitä pitää itse etsiä arbitraasilistaussivustoilta järjestelmällisesti vähintään pari kertaa päivässä. 

Itselleni betsaaminen on mieluisaa puuhaa, jonka parissa vietän vapaa-aikaani ihan mielelläni. Jotkut pelaavat pleikkaria, itse heitän betsejä ja samalla tienaan rahaa. Betsaaminen onnistuu myös kännykän avulla pienissä määrin lähes missä tahansa, joten tämä harrastus loppupeleissä rajoita elämää juurikaan. Kaikkia mahdollisia tarjouksia ei myöskään tarvitse ottaa, vaan jokainen voi betsata sen verran kuin ehtii ;)

Seuraavissa blogikirjoituksissa paneudutaan syvällisemmin matched bettingiin, arbitraasivedonlyöntiin ja value bettingiin. 

Kommentit (0)