Näin teet rahaa value bettingillä & maksullisilla vedonlyöntivihjeillä

Näin teet rahaa value bettingillä & maksullisilla vedonlyöntivihjeillä

Nagilny blogi

Comments: 0

Value bettingissä panostetaan ylikertoimiin ja nautitaan (tai kärsitään) korkoa korolle -ilmiöstä

Value betting on vedonlyöntimenetelmä, joka perustuu vedonlyöntimarkkinoiden virheisiin ja epävarmuuteen kertoimien osalta. Value bettingissä (tai "arvobetsaamisessa") lyödään vetoja ylikertoimiin. Ylikertoimia syntyy vedonlyöntimarkkinoilla jatkuvasti, joskin ne myös korjaantuvat monesti suhteellisen nopeasti. Toistamalla ylikertoimiin lyötyjä vetoja saadaan pitkällä aikavälillä lähes varmasti positiviinen tulos. Mitä enemmän ja pidempään onnistuu jatkamaan value bettingiä, sitä enemmän pelaaja luonnollisesti sillä tienaa. 

Value betting perustuu matemaattisiin todennäköisyyksiin, joita vedonlyöntimarkkinat eivät välttämättä arvioi täysin oikein, varsinkaan pienempien liigojen tai lajien osalta. Value bettingin tavoite on löytää nämä virheet ja hyödyntää niitä. Onneksi näitä kerroinpoikkeamia ei tarvitse etsiä itse..

Ylikertoimia voi etsiä itse tai niistä voi (ja kannattaa) maksaa

Value bettingiä voidaan tehdä esimerkiksi seuraavilla kahdella tavalla, jotka molemmat ovat peesailua ja joista kerron omakohtaisia kokemuksia.

A) Pienemmän kassan strategia: ostaa esim. Rebel Bettingin value betting -palvelun tai Tipstrr-palvelussa toimivan vihjaajan vihjeet 

B) Ison kassan strategia: ostaa vihjeitä joltain vihjemyyjältä (esim. Von Kilvio Consulting, Valiovihje tai Value Wolves) ja lyö suhteellisen isoja panoksia vihjattuihin otteluihin

Sinulle paras value betting strategia riippuu kassasi koosta sekä henkilökohtaisista panosrajoituksistasi

Itse olen kokeillut molempia em. strategioita, joista molemmissa on hyvät ja huonot puolensa.

A1 - Rebel Betting vedonlyönti

Aloittelijoille ja semialoittelijoille (joilla ei ole vielä panosrajoituksia Bet365:een) suosittelen erityisesti Rebel Bettingin value betting palvelua. Se on aloittelijoille helpoin, tuottavin, nopein ja halvin tapa tehdä value bettingiä. 500-700 euron kassalla pääsee jo alkuun, kunhan pitää panokset tarpeeksi pieninä. Miksi helpoin ja nopein tapa? No minähän kerron. Betsien tykittäminen Rebel Bettingin kautta onnistuu kuin ampuminen puoliautomaattisella aseella: parilla kliksulla aukeaa oikea betsisivu, ottelu, kohde, pelivalinta ja jopa panos. Mobiilissa toimii myös erittäin hyvin. Lisäksi kirjanpito tapahtuu automaattisesti palvelussa. V*tun helppoa ja kätevää. 

Kokemuksia Rebel Betting vedonlyönnistä

Frendi teki puolessa vuodessa 7k, toinen viidessä kuukaudessa 4.5k. Sitten iskivät limput Bet365:een. Kesän korvilla Rebel Bettingillä on tapana tarjota meilitse puolen vuoden ja vuoden diilejä puoleen hintaan, joten nyt ei ole yhtään hullumpi aika aloittaa. Suurin osa Rebel Bettingin value beteistä löytyy Bet365:sta, joten ilman sitä en välttämättä vaivautuisi Rebel Bettingin asiakkaaksi, toki ainahan palvelua voi kokeilla ilmaiseksi 2 viikkoa free trialilla (ilman korttitietojen antamista) esim. Unipaffien, Betssoneiden ja Comeonien avulla.

Youtubesta löytyy hyviä vihjeitä Rebeliin suomen kielellä hakusanalla "arvobetsaaminen". 

A2 - Tipstrr vedonlyönti

Jos olet onnistunut jo saamaan limitit Bet365:een, voit kokeilla Tipstrr-palvelussa päämajaansa pitävien vihjaajien maksullisia vihjeitä. Palvelussa on kaikenlaisia vihjaajia hevosurheilusta jalkapalloon, mutta jokaisen vihjaajan statsit ja tuottohistorian voi tarkistaa. Tipstrr-palvelun käyttö on selkeästi työläämpää kuin Rebel Bettingin, koska pääset harrastamaan manuaalista kerroinvertailua esim. Betmonitorissa tai Oddsportalissa. Kloonibuukkerit kannattaa muistaa taas kerran (panorajojen venyttäminen, googleta betclone, vink vink). Jos sinulla on lähes kaikille buukkereille ja niiden lähimmille kloonibuukkereille jo limitit tai muuten vaan kiirettä elämässä, en suosittele Tipstrriä.

Muista etsiä aina paras kerroin kohteelle

Muuten voi olla ihan hyväkin vaihtoehto, jos vaan jaksaa nakkailla betsejä sisään päivittäin ja etsiä manuaalisesti jokaisen vihjeen parhaan kertoimen. Tiedoksi, että vihjaajien tuottoprosentit ja -summat eivät ole iha realistisia pitkällä aikavälillä, koska limitit iskevät esim. Betfair Sportsbookiin nopeasti ja ylikertoimet myös laskevat nopeasti jonkin verran, eli ilmoitettuihin kertoimiin harvemmin itse pääsee kiinni. Tuskin edes vihjaaja itse, koska limput heilläkin on pakko olla. 

Tipstrr parhaat vihjaajat

Seuraavat vihjaajat olivat 2022 keväällä paperilla Tipstrrin kovimpia vihjaajia (joiden vihjeitä itse tilasin), taitavat olla aktiivisia vieläkin: Star tips, Lemonado, Lulas BTTS & Footballer Tips. Varmasti myös joitain uusia potentiaalisia vihjaajia on tullut lisää vuoden aikana sivuston "Most popular football tipsters" -listalle

B - Ammattivedonlyöjän vihjeet

Onko pätäkkää jo kertynyt enemmän? Jos näin on, voit harkita ammattivedonlyöjän maksullista vihjepalvelua, jolta löytyy hyvä tuottohistoria, seuranta ja suoraselkäinen kommunikointi asiakkaiden suuntaan. Muuten kannattaa kiertää kaukaa, scämmejäkin on tarjolla. Ammattibetsaajien vihjepalvelut vaativat pätäkkää yleensä vähintään 5-10 touhutonnia, koska alle sen summan vihjeitä ei yleensä suositella tilattavan niiden korkean hinnan takia. Vihjeet maksavat yleensä 500-1000e per kausi. Ammattivedonlyöjän vihjeiden peesailu vie sekin aikaa, ja osassa palveluista vihjattujen kohteiden kertoimet laskevat heti vihjeiden julkaisuhetken jälkeen, jolloin voi olla erittäin vaikeaa saada vihjattu kerroin. Tämä on kuitenkin palvelukohtaista. Kannattaa myös muistaa, että jopa ammattilaisille voi tulla (ja on viime vuosina tullutkin) kokonaisia tappiollisia kausia, mikä tuntuu peesaajan vatsassa erityisesti negatiivisen korkoa korolle -efektin tuottaman tappiokierteen sekä hukatun aikainvestoinnin seurauksena. Toki laadukkaat (= keskimäärin voittavat) vihjeet ovat mukava buusti peesailijan kuukausituloihin ja kassa kasvaa kiihtyvää vauhtia korkoa korolle -ilmiön myötä. 

Value betting yleensä toimii, jos olet valmis sitoutumaan siihen pitkäksi aikaa

Value bettingin onnistumiseen vaikuttaa useita tekijöitä. Vedonlyöjän täytyy olla kärsivällinen ja vedonlyöjän täytyy myös ymmärtää riskin- ja kassanhallintaa, jotta hän voi minimoida tappiot ja maksimoida voitot.

Vaikka value betting on usein kannattavaa pitkällä aikavälillä, se ei ole riskitöntä. Vedonlyöjä tulee menettämään rahaa yksittäisissä vedoissa ja vetosarjoissa, joten on tärkeää pitää mielessä pitkän aikavälin tavoitteet ja olla valmis hyväksymään väliaikaiset tappiolliset päivät, viikot, kuukaudet, jopa vuosikin.

Pitkäaikainen voitollinen value betting on mahdollista käytännössä ainoastaan sivustoilla, jotka eivät rajoita voitollisia pelaajia eli Pinnaclella ja jossain määrin myös Veikkauksella ja Betfairin pörssissä. 

Kommentit (0)