Haastattelussa lentopallomaajoukkueen ykköstähti Lelu Ojansivu!

Haastattelussa lentopallomaajoukkueen ykköstähti Lelu Ojansivu!

Volleyball blogi

Comments: 5

Sain yhteyden meidän kirkkaimpaan lentopallotähteemme Iranissa, ja erittäin leppoisa pajavasara lupasikin haastattelun, jossa kysyin myös hieman normaalista poikkeavia kysymyksiä. Osa kysymyksistä voi ulkopuoliselle vaikuttaa jopa hieman omituisilta :) Mutta sen enempää höpöttämättä, tästä haastatteluun!!

Tervehdys Lelu! Miten kulkee tällä hetkellä Iranin lempeällä maaperällä? Ja onnittelut myös edellisestä voitetusta matsista. Pelasit ihan miehen lailla!

Peli kulkee kokoajan paremmin ja paremmin. Ollaan renaattu suht kovaa ja sekin on osaks vaikuttanu pelaamiseen.. Ja ohan tää niin eri maailma ja paljon uusia juttuja, niin menee hetki tottuessa.

Iranissa tykätään siis reenata kesken sarjakaudenkin kovaa? Ainakin kauden alkupuolella?
En tie muista jengeistä, mut meiän koutsi ainakin tykkää. Meille on tehty selväks, et pleijarit on päätavote.

Kuva Lelun instagram-tililtä: @leluojansivu (kannattaa laittaa seurantaan!)

Seuraatko vapaa-ajalla lentopalloa lainkaan? Tai ylipäätään muita kuin oman joukkueesi pelejä?
Liigan tulokset katon ja sit mitä tulee vastaan Somessa. Mut aikas vähän, käytän vapaa-ajan muihin juttuihin..

Ihan ymmärettävää. Miten on uuden passarin kanssa sinulle tavaramerkiksi tullut nopea laitatempo mielestäsi lähtenyt sujumaan? Entä kuka on ollut sinulle sopivin passari urallasi tähän saakka?
Alkuun haki, mut sehän nyt on ihan normaalia. Viime pelissä löydettiin toisemme aikas hyvin. Ohan toi ammattimies, et siitä meiän menestyminen ei jää kiinni! Kyllä Tervaportti on se number one! Sen kans on muutenkin hauskaa, ku kerrankin joku on mua heikompi. :D

Tervaportin kanssa pelattu laitatempo on kyllä nättiä katseltavaa maajoukkueessa! Lempipelaajiin littyen. Muodosta oma tähtiseitsikkosi entisistä ja nykyistä pelikavereista. Ketkä löytää tiensä kentälle?
Herrera ja Sivula ypt, liberoks Dole, passarina Eemi ja keskareina Leppälä ja Venski.

Mielenkiintoisia valintoja :) Entäs tähtiseitsikko paskimman huumorintajun sekä juttujen tason mukaan? Kuka säveltää kaikkein rehevimmät mehustelut?
Dole on yks tyhmimmistä, mut myös yks parhaista pelikavereista ikinä! Herreran jutut on kans aikas likasia. Sivula on samaa tasoo ku mä, eli vähintään 50% värikynää!

Jotenkin olisin osannut jopa poimia noista ainakin kaksi :) Sinut tunnetaan erittäin kovasta ja tehokkaasta hyppysyötöstä. Montako ässää per peli on sopivasti?
4 on minimi, jos jää alle niin ei voi olla tyytyväinen. Ihan sama ketä on vastassa!

Totta kai :D Seuraavaksi erittäin tärkeä kulinaristinen kysymys. Egen rulla vai muijan mureke?
Egen rulla totta helvetissä!

Tuplalihalla vai ilman?
Kukaan ihminen tässä maailmassa ei syö sitä tuplalihalla! Jos syö, niin viestiä mulle ja maksan seuraavan!

Täytyy tässä vaiheessa tunnustaa, että olen itse sortunut kyseisen rullan tuplalihalla tilaamaan. Olettaen että se on samankokoinen kuin kebab nyt yleensä on. Rulla voitti miehen. Mutta tuolla tarjouksella minkä juuri teit, on ehkä pakko ottaa tuplalihahaaste vastaan uudestaan entistä vahvempana.
Se on sit syötävä tai saat vilauttaa omaa korttia!  :D

Missä pelaamassasi joukkueessa on ollut rankimmat saunaillat?
Sammossa mentiin aikas kovaa ja tottakai Tiikereissä, menestys tuo yleensä kovat kemut!

Pitääkö paikkansa, että pelattessanne Sivulan kanssa yhtä aikaa Sampossa, oli teillä omat nimikkojuomat baarissa? Jos näin niin mitä ne oli?
Hahaha! Ei nyt ihan nimikko, mut semmonen löyty ku "lelun laku". Normaali shotin sijaan se tuli 2 desin lasiin.

Kuulostaa takuuvarmalta tuotteelta  :D Monilla lentopallojoukkueilla on outoja traditioita saunailloissa, peleissä, harjoituksissa jne. Mitä outoutta olet päässyt itse todistamaan?
Yks oudoimmista oli Iskulla. Olin Iskun mukana Pietarin turnauksessa ja sie tehtiin joku vala tai vastaava. Se oli todella likasen, hauskan ja sairaan välimaastossa. :D Se tehtiin aina uusille pelaajille.

Uskaltaako kysyä mitä tämä vala piti sisällään, vai onko parempi jättää asia sikseen?
Soita Mato Ollikaiselle, se saa kertoo koko stoorin!

Oon kuullutkin jo ennestään huhua Maton jutuista. Osaavat olla kuulemma aika rasvaisiakin tarvittaessa. :D Saatte tutun kaveriporukan kasaan pitkästä aikaa. Pussikaljaa mökillä aamunkoitteeseen paljussa vai kaupungin kuumin ja kostein yökerho?

Kyllä! Mökillä alkuilta ja sit krebaan. Tärkeintä ei ole paikka vaan seura!

Kenen yksittäisen pelaajan pystyyn torjuminen yksin ottelupallossa antaisi sinulle isoimmat ja parhaat fibat?
Olli Kunnarin, koska sitä on niin saakelin vaikee torjua!

Sama kysymys toisin päin. Olet siis hyökkääjä. Kenen torjuntaan et todellakaan kyseissä tilanteessa haluaisi lyödä?
Sami Juvosen! Se muistuttas siitä viel taivaassa. :D

Pidätkö itseäsi loistavana lentopalloilijana?
En. Elän unelmaani, olin loistava tai en.

Olet tällä hetkellä kuitenkin varmaan kiistatta paras suomalainen lentopalloilija erittäin kovassa ulkomaalaisessa seurassa. Etkö siltikään ole erinomainen?
Tiedän mihin pystyn, se kuinka hyvänä mua pidetään on muiden mielipide. Tottakai oon hyvä. Ei tämmöseen jengiin pääse, jos ei oo hyvä. Mutta kuka määrittelee loistavan?

Se on kyllä totta. Omasta melestäni olet kuitenkin nimenomaan loistava hakkuri. Mikä on mielestäsi paras ominaisuutesi lentopalloiljana? Entäs siviilissä?
Lentopalloilijana oon aikas taitava pallon kans, siviilissä oon mielestäni suhteellisen hyvä iskä.

Oletko kotona leppoisa huumorimies myös hävityn pelin jälkeen?
Pelin tulos ei enään vaikuta millä mielellä tuun kotio. Lapset poisti sen. Oon kyllä huumorimies, mut lepposan tilalla vois käyttää vaikka äkkipikainen. :D