Maksulliset vihjepalvelut: Ylikerroin.com haastatteli Mr. Big Betiä uuden paketin kynnyksellä.

** Aloitetaan klassisella miten viimekausi meni kysymyksellä?


Kiitos kysymästä. Lyhyesti: Hyvin on mennyt ja täytyy olla tyytyväinen, että olemme olleet riittävän onnekkaita melko pienen vetosarjan aikana. Palvelussa vihjattu viime elokuulta lähtien 250 kohdetta ja näissä palautusprosentiksi muodostunut 109,4. Panostusasteikko on minulla 1-5 unittia ja tulos kokonaisuudessaan voiton puolella 72,97u. Pelattu 774,5u ja voitettu 847,47u. Keskimääräinen panoskoko noin 3,10u.

** -Miltä tuntui tehdä maksullisia vihjeitä, tuliko aikataulujen tai muiden vastaavien kanssa mitään ongelmia?


Mietin todella pitkään ennenkuin tähän hommaan ryhdyin. Olen vuosia jakanut vihjeitä ilmaiseksi ja tiedonvaihtona eri kanavissa. Päätös maksullisen palvelun perustamisesta on tuntunut oikealta. Se on tuonut uudenlaista virtaa tekemiseen ja ehkä hieman terävöittänytkin toimintaani. Vastuulla ei ole pelkästään omat eurot vaan tietysti myös asiakkaiden panostukset, vaikka tulostakuuta ei vihjeillä tietenkään ole.

Aikataulujen kanssa ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia, tekniikkakin on pelannut hyvin. Isoin ja oikeastaan ainoa ongelma on ollut muutaman kerran juuri pudonneet kertoimet, kun olen ollut aikeissa kirjoitettua vihjettä lähettää. Näissä tilanteissa vain joutuu odottamaan mikäli kerroin sattuisi palautumaan piakkoin takaisin pelikelpoiseksi, että sen voisi asiakkaille jakaa tai lopulta jättää kohde kokonaan julkaisematta. Näin on käynyt noin kymmenen kertaa reilun puolen vuoden aikana, mutta toisaalta kuuluvat pelin henkeen.

Asiakkailta saatu palaute on ollut myös melko poikkeuksetta oikein hyvää. Tämä on minulle arvokas juttu. Tottakai positiiviset tulokset ovat pitäneet lähes kaikki tyytyväisinä. ”Peruskitinää” on tullut käytännössä vain putoavista kertoimista, mutta tämä on normaalia. Olen itse ollut lukuisten vihjepalvelujen asiakas viimeisten 25 vuoden aikana ja ehdoton avainasia asiakkaan kannalta on valikoima useampia vedonvälittäjiä, kohteita peesatessa. Aivan täydellistä palvelua tuskin on olemassakaan, mutta hyvän erottaa heikosta melko nopeasti. Luotettava, ajantasainen seuranta vihjeistä on yksi tärkeimmistä tekijöistä ja jostakin se kerroin täytyy seurantaan ottaa. Tässä tulee sitten ne isotkin erot mitä välittäjiä seurannassa käytetään. On helpompia ja on vaikeammin lyötävissä olevia bookkereita, kuten useimmat valveutuneet vedonlyöjät varmasti tietävät. Minulla ovat olleet käytössä mielestäni kolme parhaiten vihjaamiseen sopivaa eli Betfair, Pinnacle ja Veikkaus.

Yleensä vasta palvelua itse testaamalla saa sen tiedon täyttyykö omat odotukset ja millainen laatuvaikutelma tuotteella on. Onko se ns. ”sinua varten”. Olen pyrkinyt aina parhaani tekemään ja siihen pyrin jatkossakin. Matka on toistaiseksi ollut kokonaisuutena kyllä oikein hieno!

** -Oliko kaudessa sellaisia hetkiä, että olisi tehnyt mieli tehdä jotain muita hommia?


Noh, en nyt sanoisi, että muita hommia. En oikein muuta osaa niin pakko tehdä tätä :-). Maaliskuun alussa alkoi muutaman viikon taantuma joka oli turhauttava, ei sekään tosin vielä kovin dramaattinen ollut. Tappiota tuli lähes pötkössä melkein 30u josta saatiin hieman lapioitua onneksi huhtikuulla vielä takaisin. Tämä on luonnollista, kaikille vedonlyöjille tulee hetkiä, ettei tahdo osua laiturilta järveen vaikka kuinka yrittäisi. Joka muuta väittää, valehtelee.

** -Mitä sarjoja oli mukana ja osaatko sanoa miten eri sarjat pärjäsivät? (Toki otoskoko on hyvin pieni)


Selkeästi eniten on ollut Suomifutista ja Valioliigaa. Lisäksi useampia kohteita on pelattu Euro -cupeihin, Saksan 1. Bundesliigaan, Italian Serie A:han, Englannin Championshipiin, erilaisiin maaotteluihin ja muutama kohde myös MLS:ään. Aasian ja Afrikan mestaruusturnauksiin oli alkuvuodesta yhteensä 22 vetoa.

Tennisvetoja palvelussani on ollut yhteistyössä vedonlyöntiskenen rokkitähden, Juuso Tikanojan kanssa. Tämä oli superhieno juttu joka saa myös jatkoa. Seurantaan merkitty tähän mennessä 16 tennisvetoa joista osunut peräti 13.
Valioliiga oli kokonaisuutena pieni pettymys, kun siellä 105 pelikohdetta jäivät palautukseen 101%.

** -Miten olet valmistautunut tulevaan ”pakettiin” ja mitä se tulee pitämään sisällään?


Täytyy sanoa, että tulossa on suorastaan Ökykuuma urheilukesä! Nimenomaan Isolla Ö:llä! On jalkapallon EM-kisat, on Copa America, on Pariisin olympialaiset ja creme de la creme on aina kotimainen palloilu Veikkausliigan ja Superpesiksen johdolla kauniissa Suomen suvi-illoissa. Can’t beat that!

Valmistautuminen on ollut määrätietoista. Tarjolle tulee sekä 150 kohteen, että pienempi 50 pelikohteen, vihjepaketti. Sisältö pääasiassa Suomifutista, tennistä sekä jalkapallon EM-kisoista tulee varmasti vetoja löytymään. Muutakin pelataan, en koskaan rajaa mitään pois sillä kontaktiverkostoni on melko laaja ja se saattaa tarjota yllättäviäkin yllätyksiä! Hyvä mainita, että vihjaan vain kohteita, kun laskennallinen odotusarvo on vähintään 1,04 eli ihan rajatapaukset eivät vihjeisiin päädy. Panoskoko on keskimäärin ollut noin 3u per vihje. Tenniksessä edessä on pari Grand Slamiakin; Roland Garros alkaa piakkoin ja maailman hienoin turnaus, Wimbledon, heinäkuun alussa. Lontoossa asuessani Wimbledonissa käynti oli aina kesäisin ohjelmassa. Nyt en ole vuosiin käynyt, mutta ehkä joskus taas nauttimaan tunnelmasta ja imemään muutama Pimm’s.

** -Mistä paketin voi tilata ja paljonko se maksaa?


Täällä Ylikertoimen foorumilla on ”Maksulliset Vihjepalvelut” -osio jossa olen sanallisesti laajemmin selvittänyt palveluni sisältöä. Kiinnostuneiden kannattaa sieltä lukea informaatio ja tilaukset sitten suoraan minulta e-maililla. Postia voi laittaa osoitteeseen bigbetbetting at gmail.com. Uuden setin aloituspäivä on ensi perjantaina 17.5. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, asiakaspaikkamäärää ei ole rajoitettu.

150 kohdetta myynnissä hinnalla 379,00 eur ja pienempi 50 pelikohteen paketti kustantaa 149,00 eur. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tuo edullisempi BET50 tarkoitettu erityisesti niille jotka haluavat palveluuni tutustua, mutta eivät kuitenkaan maksaa isompaa summaa vielä tässä vaiheessa.

** -Mihin välittäjille paketin vihjeet suuntautuivat?

Palvelussani on käytössä vain mielestäni kolme parhaiten vihjaamiseen soveltuvaa eli Betfair, Pinnacle ja Veikkaus. Olen kaikille aina sanonut, että tottakai bookkerivalikoima kannattaa olla mahdollisimman laaja niin pelikohteiden shoppailu onnistuu paremmin. Vihjattavat kertoimet eivät ole varsinaisesti sinitarralla kiinni niin tämänkin takia on hyvä olla vaihtoehtoisia paikkoja minne vetoja jättää kertoimien pudotessa.

** -Mitä ohjeita haluaisit antaa sellaisille pelaajille, jotka harkitsevat palvelun käyttöä?

Vihjeiden toimitus tapahtuu Telegramin kautta eli se täytyy olla käytössä. Mikäli ei ole niin sovelluksen asennus ja käyttöönotto ovat kyllä helppoa. Muutamia bookkereita kannattaa olla aktiivisena kuten edellä mainittu. En hae tipseihin markkinoiden korkeimpia kertoimia vaan ainoastaan korkeimman kertoimen kolmelta palvelussa käytössäni olevalta bookkerilta eli Betfairilta, Pinnaclelta ja Veikkaukselta. Välillä pelikohteissa onkin parempaa kerrointa muualla tarjolla. Olettaisin peliä tulevan noin 3u keskipanoksella 150 vedon aikana yhteensä noin 450u. Oma minimitavoite on vähintään 5% tuotto asettamillani ehdoilla.

Palvelun käyttäjiltä tarvitaan kärsivällisyyttä, positiivista asennetta ja kykyä ylipäätään nähdä asioita pitkäjänteisesti. Vedonlyönnissä menestyminen ei ole sprintti vaan maraton!

Kiitoksia haastattelusta ja haluan toivottaa erinomaista kesää Ylikerroin.comin lukijoille!
Terveisin, Mikko YK

Maksullisesta paketista lisätietoa sekä foorumiltamme että suoraan käyttäjän Mr. Big Bet twitter-tililtä.