Uusi vihjepalvelu Mr. Big Bet

Valioliigakausi on alkamassa, joten päätimme heittää muutaman kysymyksen uuden, vasta lanseeratun vihjepalvelun ylläpitäjälle.

📣 Tervehdys, mikä mies kysymyksessä ja kauanko olet vedonlyönnin parissa puuhastellut?

Olen pitkän linjan vedonlyöntimies Pohjanmaan lakeuksilta, passissa lukee Mikko Yli-Kokkila. Pelasin nuoruudessani pesäpalloa Kuortaneen Kunnossa, mutta penkkiurheilu on aina kiinnostanut selkeästi enemmän. Rahapelaaminen vei mukanaan heti ensimmäisten Pitkävetolistojen julkaisusta lähtien vuonna 1993. Siitä alkoi matka joka on kantanut hyvin pitkälle vedonlyönnnin mielenkiintoisessa maailmassa. Olenkin toiminut lukuisissa erilaisissa tehtävissä noin 30 vuoden aikana kasvaessani amatööristä ammattilaiseksi. Ehkä jonkinlaiset ”huippuvuodet” olivat asuessani Lontoossa, kun toimin ison kansainvälisen vedonlyöntiyhtiön palveluksessa ensin traderina ja sittemmin kertoimenlaskijana. Nyt olen ollut jo pitkään takaisin Suomessa, perustanut perheen ja asettunut Seinäjoelle lyhyehkön Tampereen visiitin jälkeen.

Mr. Big Bet

📣 Onko sinulla minkäänlaisia tuotto-odotuksia uudelle palvelullesi?

On tottakai. Tosin konseptini on siinä mielessä erilainen kuin monella muulla vihjepalvelun tarjoajalla, että se altistaa tehdyn tuloksen voimakkaasti varianssille kohdemäärien ollessa kuitenkin pieniä. Palvelussani ei pelata alle 4% laskennallisella edulla eli lähtökohtaisesti tuottokin pitää pitkässä juoksussa olla tuon 4,0% yli. Tiedän, että pystyn siihen, mutta luvata ei tietenkään mitään voi. Onnella on lopulta niin merkittävä rooli lyhyessä juoksussa. Tarkoituksena on rakentaa korkealaatuinen, luotettava ja toivottavasti myös tuottava vihjepalvelu.

📣 Kannattaako pienelläkin kassalla lähteä mukaan?

Ensinnäkin, olen palvelun perustamista miettinyt todella pitkään. Ajatuksena aloittaa viikolla 34. Vielä on asioita säädettävänä ennen starttia, mutta hiljaa hyvä tulee. Päätin, että nyt se täytyy katsoa ja kokeilla miten homma toimii ja millaista työtä tämä isommalle massalle vihjaaminen on palkkiota vastaan. Pitkään mietin myös millaisella idealla lähden asiaa toteuttamaan, sillä vaihtoehtoja kyllä on. Päädyin lopulta siihen, että palvelustani tulee matalan kynnyksen palvelu johon olisi helppo tulla mukaan. Kyseessä ei ole ”High Rollereille” suunnattu palvelu, vaan nimenomaan myös pienellä kassalla voi tulla asiakkaaksi. Käytän kohteiden panostuksessa skaalausta 1-5 yksikköä (unit) ja mikäli asiakas pystyy panostamaan vähintään 30 euroa per yksikkö, ns. max betin ollessa tuolloin 150 eur, ja tuotto-odotus on mainittu minimi 4,0% niin mukaan lähteminen kannattaa. Kaikki on suhteellista, etenkin kun rahasta puhutaan, mutta tarkoituksena nimenomaan on, ettei tarvita isoa pelikassaa matkalle mukaan hyppäämiselle.

📣 Miltä vedonlyöntimarkkina mielestäsi tällä hetkellä näyttää?

Markkina on paljon, paljon viisaampi kuin vielä, sanotaanko 10 vuotta sitten. Ei tarvitse varmasti mennä niinkään kauas. Koen, että xG -mallien yleistyminen on tehnyt vetomarkkinasta paljon tehokkaammaan ja toisekseen informaation leviäminen nykypäivänä sosiaalisen median kautta hyvin nopeasti on tässä toinen merkittävä tekijä. Ei se toki tarkoita, etteikö ylikertoimia vielä löytyisi roppakaupalla ja profitin teko olisi mahdollista. Jokainen vedonlyöjä vain on joutunut itseään ja menetelmiään kehittämään viime vuosina pärjätäkseen, tämä toki hyvin luonnollista, kun maailma ympärillämme muuttuu. Suomessa on sikäli hyvä tilanne, että mikäli panokset eivät ole valtavia niin EU -alueelta löytyy lukuisia luotettavia vedonlyöntiyhtiöitä joista etsiä aina se korkein kerroin. Isommalla pelaaville tilanne on tietysti aivan erilainen yhtiöiden rajoittaessa voitollista pelaamista voimakkaasti. Bookkerien riskienhallinta on kehittynyt järkyttävän paljon viimeisten 10-15 vuoden aikana ja se ei tietysti ole kiva juttu mikäli vedonlyöntiä yhtään vakavammin puuhailee.

📣 Kuka voittaa Valioliigan 23/24

Tottakai Man City lähtee kauteen suurimpana suosikkina. Kesän siirtoikkunassa lähes 100 miljoonaa nettona on tällä hetkellä käytetty ja varmastikaan pelaajabisnekset eivät ole heilläkään vielä valmiit. Mestaruuden voittaminen jälleen kerran lienee minimissään noin 50% luokkaa. En ole näiden pitkäaikaisvetojen suuri ystävä, koska pelattu raha on kohteessa kiinni sen 9 kuukautta ja mieluummin rahaa kierrättää muissa kohteissa nopealla tempolla. Poikkeuksena tietysti isot kerroinvääristymät. Mitä tulee kuitenkin itse kysymykseen niin vastataan jännittävästi, että Valioliigan voittaa tällä kaudella jokin muu joukkue kuin City! Viimein ja vihdoin valloitettu Champions League sekä kolme peräkkäistä Valioliigan mestaruutta asettavat mielestäni selkeän ”ulospuhaltamisen” vaaran ja kyllä Arsenal, Man Utd ja varmasti Liverpoolkin ovat valmiita haastamaan. Ylipäätään sarjassa on enemmän laatujoukkueita vääntämässä TOP6 sijoituksista kuin ehkä koskaan aiemmin. Newcastlen nousu parrasvaloihin ja Brightonin sekä Aston Villan vahva tekeminen luovat lisää tiukkoja pelejä sarjan kärkiporukoille.

MR.Big Bet

Kiitokset haastattelusta. Vihjepalvelu Mr. Big Betin toimintaan pääset parhaiten sisään lukemalla aiemmin foorumille perustettu ketju, jossa käydään läpi kaikki palveluun ja sen hinnoitteluun liittyvät kysymykset. Jos olet kiinnostunut laadukkaasta vihjepalvelusta, ota ihmeessä Mr. Big Bet seurantaasi.

Ota seurantaasi myös vihjepalvelun ylläpitäjän twitter (X) tili.

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk
Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Ilmaisvetoja, joka viikko

Bonusehdot

 

Ei talletusbonusta, mutta vaihtuvat ilmaisvetotarjoukset joka viikko

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 100 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Bonus on kierrätettävä vähintään 8x. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.80. Maksimipanos bonuksella pelatessa on 10 €. Kierrätysaikaa on 30 päivää.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 100 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus) Kierrätysaikaa on 60 päivää. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.50.

Vedonlyöntibonus: 20 € ilmaisveto

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Minimikerroin 1,5. Tarjous voimassa 30 päivää.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.