Betfairin komission muutos (My Betfair Rewards)

Betfairin komission muutos (My Betfair Rewards)

päivitetty: Lauantai, 12.09.2020, 10:01

Comments: 4

Tämä on varmasti monelle todella mieluinen uutinen, sillä maailman suurin vedonlyöntipörssi on muuttanut komissiorakennettaan.

My Betfair Rewards

Nyt asiakas saa valita kolmesta eri vaihtoehtohdosta, jossa yhdessä on vain 2% komissio, kun ennen tätä uudistusta se oli kaikille lähtötasoltaan 6.5%. Alla olevassa kuvassa on kolme eri palkitsemisvaihtoehtoa.

*Kuvan saa suurennettua oikean alakulman suurennuslasista

Mikäli aktiivisesti lyö vetoa vedonlyöntipörssissä (Exchange), niin kannattaa ehdottomasti valita tuo 2% komissio. Mikäli pelaa lähinnä perinteisellä puolella (Sportsbook) kannattaa valita kahdesta toisesta, sillä komissiolla on vaikutusta ainoastaan pörssin puolella ja tällöin kannattaa hyödyntää muihin paketteihin sisältyvät tarjoukset. Mikäli kampanjaa haluaa vaihtaa, niin tämä onnistuu ja uusi valinta tulee voimaan seuraavan kuukauden ensimmäinen päivä.

Oman vaihtoehdon pääset valitsemaan valikosta: My Account => My Betfair Account => My Betfair Rewards

Mikäli sinulla ei vielä ole tiliä Betfairillä niin nyt on viimeistään aika. Betfairillä on tällä hetkeä myös hyvillä kierrätysehdoilla tarjolla 100% bonus aina 100€ asti. Tilin saat avattua TÄSTÄ.

Mikäli Betfair ei ole ennestään jo tuttu, niin täältä löydät pienen esittelyn.

Kommentit (4)

Saisinko tarkemmin...

Tuon reitin tuonne valikoihin. En löytänyt mitään tälläistä komissiovalikkoa.

My Betfair Rewards

My Account => My Betfair Account => My Betfair Rewards. Tuolla pitäisi näkyä, että mikä vaihtoehto on voimassa, esim "Basic" (Chosen plan), jota voi tarkastella paremmin tai vahtaa (Change plan) "View details" -kohdan kautta.

Betfair komissio

En tiedä mistä tuota tietoa saatte, mutta tänään Betfair informoi että kommissioni on 6,5% ja voin maksimissaan saada 5% komission en siis mitään 2% komissiota

Väärä palkitsemisvaihtoehto päällä

Seuraa ylemmän kommentin ohjeita ja vaihda nykyinen, siihen kolmesta eri vaihtoehdosta, jossa tuo 2%.