Betfair - live-vedonlyöjän koti

Betfair - live-vedonlyöjän koti

päivitetty: Tiistai, 08.10.2019, 17:28

Comments: 0

Back ja Lay termien merkitykset

Vedonlyöntipörssissä voit ostaa kertoimia (Back) tai tarjota niitä muiden ostettaviksi (Lay). Perinteisiin vedonlyöntitoimistoihin tottuneille Back ominaisuus on vastaava kuin pelaisi suoran kohteen. Vedonlyöntipörssin Back-puolella ovat näkyvissä summat, joilla kohde on pelattavissa ja kun veto on lyöty, niin voi alkaa odottamaan ottelun alkua aivan kuten perinteisten vedonlyöntitoimistoiden kohdalla. Ainoana erotuksena, että Betfair ottaa voitetusta vedoista muutaman prosentin komission (vedonvälittäjä osuus) voitto-osuudesta, jonka koko riippuu siitä, kuinka paljon pelaat pidemmällä aikavälillä Betfairille.

Suurenna kuva oikean alakulman suurennuslasi ikonista.

Lay-puolella vastaavasti tarjoat kohdetta muiden pelattavaksi itse päättämälläsi kertoimella ja panoksella. Tällöin sinun on hyvä seurata, että meneekö tarjoamasi kerroin kaupaksi ja mikäli menee, niin kuinka suuri osa siitä, koska vastapelaajan ei tarvitse pelata koko tarjoamaasi summaa. Saattaa myös käydä niin, että toiselle pelaajalle kelpaa kohteeseen alempi kerroin kuin sinulle, jolloin jonkun tulee pelata alempi tarjous kokonaan pois, ennen kuin joku voi poimia sinun tarjouksesi. Kohteiden tarjoaminen avaa paljon lisämahdollisuuksia perinteisen suoran kertoimen oston lisäksi, mutta myös riskitekijöitä. Sen lisäksi, että kohde ei mene kaupaksi, niin tarjoamastasi kertoimesta saattaakin tulla yllättäen muille huippuluokan pelikohde, mikäli esimerkiksi ottelun, josta kerrointa tarjoat kokoonpanoissa tapahtuu yllättävä muutos.

Betfairin live-vedonlyönti

Live-vedonlyönti on Betfairilla erittäin merkittävässä roolissa, sillä usein isommissa lajeissa ja otteluissa on jatkuvasti käytännössä 100% palautusprosentti. Esimerkiksi jalkapallon isojen sarjojen livevedonlyönnissä markkinat ovat todella vilkkaat ja meno tulee entisestään vilkastumaan tulevissa jalkapallon MM-kisoissa, niin live-vedonlyönnissä kuin muutenkin. Betfairin live-vedonlyönti on siinä mielessä loistavasti toteutettu, että maksat ainoastaan komission (vedonvälittäjän osuuden) lopullisesta voitosta, vaikka pelaisit yhden ottelun aikana tietyssä kymmeniä vetoja suuntaan jos toiseenkin. Eli aktivisille live-vedonlyöjille Betfair suuremmissa lajeissa ja sarjoissa on ehdottomasti vedonlyöntitoimisto numero yksi.

Suurenna kuva oikean alakulman suurennuslasi ikonista.

Kommentit (0)