Kuinka vedonlyöntibonus kesytetään?

Kuinka vedonlyöntibonus kesytetään?

päivitetty: Tiistai, 08.02.2022, 18:51

Comments: 0

Kuinka vedonlyöntibonus otetaan käyttöön

Moni pitkävetoa pelannut pelaaja kysyy usein, että mitä ihmettä ovat vedonlyöntibonukset? Miksi sellaisia tarjotaan ja mistä ne löytyvät Veikkauksen sivuilta. Minkä vuoksi kukaan tarjoaisi ilmaista pelirahaa kenellekään? Moni myös ajattelee, että tällainen tarjous on liian hyvä ollakseen totta ja kiertää tästä syystä ne kaukaa. Mutta mitä meidän pitäisi vedonlyöntibonuksista oikeasti ajatella?

Onko ilmaista pelirahaa olemassa?

Vedonlyöntibonukset ja niin sanottu ilmainen raha kiinnostavat aina ihmisiä. Vedonvälittäjät käyttävät niitä houkutellakseen pelaajia asiakkaikseen mahdollisten korkeiden kertoimien ohella. Pelaajan on kuitenkin aina otettava tarkasti selvää, että mitä ehtoja vedonlyöntibonuksien taakse kätkeytyy. On tiedostettava se tosiasia, että pelkkä suuri summa ei aina ole parhaan bonuksen merkki, vaan tiedostavan pelaajan on otettava huomioon myös muita asioita.

Vedonlyöntibonus tuottaa pelaajalle lisäarvoa

Kansainvälinen vedonlyöntimarkkina on nykyisin todella kilpailtu ala, joten uusien toimijoiden on pakko erottua muista vedonvälittäjistä tietyllä tapaa. Uusien pelaajien houkuttelu on elinehto, kun uusi vedonvälittäjä aloittaa toimintansa. Nykyisin yhä useampi pelaaja valitsee sivustonsa bonuksia seuraamalla, joten välittäjät ovat pakotettuja tarjoamaan yhä houkuttelevamia tarjouksia käyttäjilleen. Monet sivustot tarjoavat ensitalletusbonusten lisäksi myös muita tarjouksia jatkuvalla syötöllä, joten ajatteleva pelaaja ottaa näistä kaiken irti.

Tärkeimpiä vedonlyöntibonuksiin liittyviä ehtoja ovat:  

1) Bonuksen suuruus.
2) Kierrätysvaatimus.
3) Kierrätyksen minimikerroin.
4) Kierrätykseen sallittu aika.

Jo pelkästään huomioimalla nämä perusasiat pystyt parantamaan menestystäsi sekä kasvattamaan pelikassaasi huomattavasti. Parhaimmat vedonlyöntibonukset antavat sinulle huomattavaa etua pelaamisessasi, kunhan kierrätät niitä järkevästi, etkä lähde suinpäin sotimaan. Myös oman riskitasonsa tunnistamalla pelaaja pääsee jo monesti hyvään alkuun menestyksekkäässä kierrättämisessä. Alla olemme hieman vertailleet muutamaa tarjolla olevaa vedonlyöntibonusta.

Vedonlyöntibonusten vertailu

Maailma on täynnä vedonlyöntibonuksia. Siksi niiden sääntöjen kanssa pitää jokaisen olla tarkkana, ettei sorru odotusarvoltaan negatiivisen bonuksen kelkkaan. Muista siis aina tarkistaa säännöt ennen bonuksen käyttöön ottamista.

Kuinka hyödynnän vedonlyöntibonuksia?

  •   Tutustu suurimpiin vedonlyöntibonuksiin sivustollamme.

  •   Muista aina myös tutustua välittäjän bonusehtoihin ja sääntöihin.
  •   Avaa pelitili vedonvälittäjälle.
  •   Talleta haluamasi summa bonus huomioiden.
  •   Aloita bonuksen kierrätys, mutta muista ettet tuhlaa rahojasi satunnaiseen huitomiseen.

Bonuskierräyksestä muualla

Ylikerroin.com on myös kierrättänyt esimerkkinä muutamia vedonlyöntibonuksia, joten kannattaa tutustua aiheeseen myös Bonushunterin blogikirjoitusten kautta. Myös lisää pelikassan kierrätystä on varmasti luvassa lähiaikoina.

Tutustu myös kaikkiin muihin Ylikerroin.comin tarjoamiin erikoistarjouksiin ja suurimpiin vedonlyöntibonuksiin täältä.


Kommentit (0)