Voittava pelaaja ymmärtää, että bookkerin välistä ottamalla marginaalilla on valtava vaikutus siinä, että päätyykö kauden päätteeksi voitolle vai tappiolle. Vedonlyöjät voivat käyttää kertoimen muutoksia apuna laskeakseen kuinka he pärjäävät pitkällä aikavälillä.

Miten erottaa voittavan pelaajan häviävästä?

Tarkin tapa erottaa voittavat ja tappiolliset pelaajat toisistaan on tarkastella kertoimia, joilla he jättävät vetonsa ja vertailla sitä isojen vedonvälittäjien päätöskertoimiin. Jos pelaaja jatkuvasti voittaa päätöslinjan (=lyöty veto on isompi, mitä päätöskerroin), niin hän todennäköisesti on pitkällä aikavälillä voittava pelaaja.

Esimerkki: Lyöt ottelua edeltävänä päivänä vetoa Kärppien voitosta mielestäsi hyvällä kertoimella 1,70. Kärpät häviää ottelun, joten veto menee väärin. Kärppien voiton päätöskerroin oli kuitenkin 1,60, joten tappiosta huolimatta olit pelannut sellaista vetoa ja kerrointa, jolla voi päästä pitkässä juoksussa voitolle. Jos olisit pelannut Kärppiä aiemmin esimerkiksi kertoimella 1,55 (päätöskertoimen ollessa 1,60), niin sellaisia kertoimia pitkän päälle pelatessa jäisit luultavasti tappiolle. 

Mitä isompi ero päätöslinjaan on, niin sitä suuremmalla todennäköisyydellä olet voitollinen tai häviävä pelaaja. Toki yksittäisissä otteluissa tuurillakin on kerrointa valitessa vaikutuksensa, mutta tutkittaessa isompaa sarjaa lyötyjä vetoja (esimerkiksi 100 tai enemmän), niin saadaan tarkempi ja luotettavampi tulos.

Isot vedonvälittäjät, kuten Pinnacle, ovat tutkineet, että tämä menetelmä kertoo varmemmin pelaajan tulevaisuuden voittopotentiaalin verrattuna siihen, miten pelaaja on aiemmin voittanut tai hävinnyt vedoissa. 

Eli vaikka pelaaja olisi viimeisen vuoden aikana voitolla peliyhtiöstä, mutta säännönmukaisesti lyö vetoa kertoimiin, jotka nousevat päätöslinjaan mennessä, niin pitkässä juoksussa tilastolliset lait tulevat vastaan, ja tällaisen pelaajan pelaaminen kääntyy tappiolliseksi jossain vaiheessa.

Tämä ennustusmenetelmä toimii varsin luotettavasti isojen vedonvälittäjien linjoilla, joissa palautusprosentti on lähellä sataa. Näin ollen päätöslinjat kuvaavat lähes täydellisesti ottelun todellisia voimasuhteita. 

Marginaalin pienentäminen

Saavutat parhaan mahdollisen tuoton kertoimia vertailemalla. Sinun täytyy ainoastaan asettaa vetosi parhaaseen tarjolla olevaan kertoimeen vertailemalla eri vedonvälittäjien tarjoamia vaihtoehtoja. 

Kaikki vähänkin ammattimaisesti vetoa lyövät vertailevat kertoimia, ja se on myös yksi helpoimmista tavoista kenelle tahansa parantaa mahdollisuuksia tulla voitolliseksi pelaajaksi. 

Ihannetilanteessa sinulla on tili isolle vedonvälittäjälle (kuten Pinnacle tai Sbobet) ja tämän lisäksi tilejä myös muillekin firmoille, jotka tarjoavat esimerkiksi maukkaita avauskertoimia jo paljon ennen ottelupäivää (esimerkiksi Suomen jääkiekkoliigaa veikkaaville Coolbet tai Bet365). Valitse pelikohteeseesi aina siis suurin tarjolla oleva kerroin eri vedonvälittäjien joukosta.

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Ilmaisvetoja, joka viikko

Bonusehdot

 

Ei talletusbonusta, mutta vaihtuvat ilmaisvetotarjoukset joka viikko

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 7 € ilmaisveto + 100% 200€

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille Ilmaisveto:

Lunasta koodilla: LOVE7BET Kierrätys 10x. Kierrätysaikaa on 5 päivää.

Bonus:

Talletus + bonus tulee kierrättää 6 kertaa ennen kotiutusta. Kierrätykseen lasketaan mukaan vain yhdistelmävedot minimikertoimella 1.25 per kohde ja yhdistelmävedon kokonaiskertoimen tulee olla vähintään 1.80. Kierrätysaikaa on 21 päivää.

 

Vedonlyöntibonus: 200% 60€ asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Valitse kolmen tarjouksen väliltä: Talleta 10 €, saat heti 10 € bonuksen vain 1x kierrätyksellä. Talleta 20 €, saat heti 30 € bonuksen 5x kierrätyksellä. Talleta 30 €, saat heti 60 € bonuksen 10x kierrätyksellä. Minimikerroin on 1,7 singleissä ja 1,5 yhdistelmävedoissa per kohde. Kierrätysaikaa on 30 päivää.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 100 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Bonus on kierrätettävä vähintään 8x. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.80. Maksimipanos bonuksella pelatessa on 10 €. Kierrätysaikaa on 30 päivää.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.