Tulosveto sopii kaikille pelaajille

Ylikerroin.com tarjoaa tulosvetovihjeet jalkapallon MM-kisoihin kerroinrajojen ja pienten poimintojen muodossa. Tulosveto on harrastepelaajalle erittäin hyvä pelimuoto. Sitä voi pelata pienillä panoksilla, mutta mahdollisuudet saada isojakin voittoja on olemassa. Esimerkiksi jääkiekon MM-kisoissa 2018 pelattiin ottelu USA-Norja, jossa Yhdysvaltalaiset olivat etukäteen todella selviä suosikkeja. Silti USA:n 9-3-voittolukeman kerroin nousi päälle neljänsadan. Euron panoksella olisi saanut taskuun 455,55 euroa.

Jalkapallon MM-kisat tarjoavat myös mahdollisuuden suurvoittoihin. Yleisimmät jalkapallotulokset ovat toki kertoimeltaan kohtuullisen pieniä, mutta MM-futiksessa tasoerot ovat alkusarjassa isommat mitä vaikka EM-futiksessa, joten joissain otteluissa voi tarjolla olla mukaviakin kertoimia.

Ammattimaisemmallekin pelaajalle tulosveto sopii arvokisoissa, kun kertoimet kestävät hieman isompaa panostusta. Todennäköisimmissä lopputuloksissa on myös monesti pelattavaa ja niihin voi luonnollisesti sijoittaa enemmän kuin yllätystuloksiin.

Arvokisoissa Veikkaus jakaa monesti pelaajille bonusrahaa valittuihin tulosvedon kohteisiin. Esimerkiksi tulevissa MM-kisoissa on joka päivä tarjolla 50 000€ ylimääräistä rahaa. Tämä tarkoittaa todella maukkaita kertoimia ja ylikertoimia on tarjolla lähes tuloksessa kuin tuloksessa. Mutta miten sitten löytää parhaat tulokset lapulle?

Näin pelaat tulosvetoa tuottoisasti

Ylikerroin.com on julkaissut jo vuosia tulosvedon kerroinrajoja esimerkiksi SM-liigaan sekä jääkiekon ja jalkapallon arvokisoihin.

Mitä nämä kerroinrajat siis tarkoittavat? Nämä ovat todella helppoja ymmärtää. Sinun tulee vain verrata tulosvedon tarjolla olevia kertoimia julkaisemiimme kerroinrajoihin ja mikäli tuloksen kerroin ylittää kerroinrajan, niin kyseessä on ylikerroin. Katso esimerkki kerroinrajoista yllä olevista linkeistä, tai tästä: EURO 2016: Tulosveto su 10.7.2016.

Veikkauksen tulosvedossa kertoimet ovat vaihtuvia, joten kertoimien vertailu tulisi jättää mahdollisimman lähelle peliajan sulkeutumista, mieluusti niin viime tippaan mitä mahdollista. Veikkauksen kertoimet päivittyvät 10 minuutin välein, joten käytännössä rivien jättöön ei juuri tuota enempää jää aikaa.

Joskus hyvien pelikohteiden kertoimet laskevat viimeisimmän kerroinpäivityksen jälkeen, joten alustavasti todella hyvältä näyttänyt kohde saattaa muuttua peliajan sulkeutumisen jälkeen alikertoimiseksi. Tämän takia tulosvedossa panokset kannattaa pitää kohtuullisella tasolla. Panostustapana voi käyttää esimerkiksi Kellyä isolla jakajalla. Tässä linkki Kelly-panoslaskuriin.

Yksittäiset alikertoimet eivät kuitenkaan välttämättä muuta kokonaisuutta tappiolliseksi. Jos olet pelannut esimerkiksi neljää tulosta, joista kolme säilyy mukavasti ylikertoimisena ja yksi painuu lopulta alle kerroinrajan, niin pelikokonaisuutesi on kuitenkin ylikertoiminen ja pitkässä juoksussa voitollinen (olettaen, että kerroinrajat ovat kutakuinkin järkeviä).

Mikäli kohteessa on pieni pelivaihto, niin tällöin useampikin kohde voi muuttua kannattamattomaksi. Kertoimien säilymistä kannattaa tarkkailla ja mikäli esimerkiksi pienten vaihtojen kohteissa parhaat kertoimet tipahtavat usein, niin hyvä idea voi olla säästää rahat vain bonusrahan kohteisiin. Joka tapauksessa kertoimia vertailemalla parannat pitkällä aikavälillä tuottoasi tulosvedon pelaamisessa.

Tulosvetoa myös muilla välittäjillä

Monesti tulosveto yhdistetään vain Veikkaukseen, mutta myös kansainväliset bookkerit tarjoavat tulosvedon kertoimia. Niissä etuna on kiinteät kertoimet, eli tiedät varmasti saavasi tietyn kertoimen, kun jätät vedon sisään. Monesti joihinkin tuloksiin voitkin näiltä bookkereilta saada parempia kertoimia kuin Veikkauksen tulosvedosta ja tuottoisinta onkin tutkia kaikki vaihtoehdot vetoa jätettäessä.

Hyviä bookkereita tulosvedon pelaamiseen ovat muun muassa Coolbet ja Nordicbet. Myös uusi bookkeritulokas NightRush tarjoaa pelattavaa tulosvetoon. Kansainvälisille välittäjille pelatessa talletusbonuksista saa hyvän alkukassan vaikkapa juuri tulosvedon pelaamiseen.

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus aina 200 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Bonus tulee kierrättää 6x ennen kotiutusta. Minimikerroin kierrättäessä on 1.60. Kierrätysaikaa on 30 pv. Kaikki kohteet ja sarjat hyväksytään
Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Jopa 30 € ilmaisveto

Bonusehdot

Näin saat tarjouksen: 1. Kirjaudu NetBetille 2. Aseta väh. 10 € veto ensimmäisen talletuksesi jälkeen. 3. Saat jopa 30 € ilmaisvedon!

Ilmaisveto hyvitetään tilillesi heti, kun ensimmäinen vetosi on ratkaistu. Ilmaisveto on samanarvoinen, kuin asettamasi ensimmäinen veto aina 30 € asti! Ilmaisveto on voimassa 7 päivää sen myöntämishetkestä lähtien. Ilmaisveto voidaan käyttää mihin tahansa urheilulajiin.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 250 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 7x (talletus+bonus). Kierrätysaikaa on 30 päivää. Minimikerroin on 1.90 single- ja yhdistelmävedoissa. Maksimipanos kierrättäessä on 50 €.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 250 € asti!

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus) Minimikerroin kierrättäessä on 1.50. Kierrätysaikaa on 30 pv. Maksimipanos bonuksen ollessa aktiivisena on arvoltaan sama kuin ensitalletuksen arvo.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.