1️⃣ Bonuskierrätys

Useimmat vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat rahanarvoisen bonuksen tilin avaajalle. Se voi olla esimerkiksi ilmainen veto tai ensimmäisen talletuksen tuplaus tiettyyn euromäärään saakka. Summat vaihtelevat useimmiten muutamasta kympistä pariin sataan. Kuitenkin, jottei tarjous kuulostaisi liian hyvältä, he asettavat käytännössä aina tietyt kierrätysvaatimukset (esim. on pelattava 7 x bonuksen verran), jotka on täytettävä ennen ensimmäistä kotiutusta.

Bonuskierrätys on edes vähän asiasta kiinnostuneelle ja hyvin säännöt lukevalle hyvin helppo ja turvallinen tapa ansaita muutamista satasista pariin tuhanteen euroon saakka kahisevaa.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

2️⃣ Surebetit

Surebetit eli ns. varmat vedot ovat toinen käytännössä varma tapa ansaita rahaa. Se tarkoittaa, että lyödään samasta kohteesta kaikkia merkkejä eri vedonlyöntiyhtiöille niin, että voitto on varma päätyipä ottelu mihin tahansa tulokseen. Tämä pelitapa vaatii aikaa seurata kertoimia sekä nopeaa regointia, koska vedonlyöntiyhtiöt muuttavat kertoimiaan yhä pienemmällä viiveellä vastaamaan muiden yhtiöiden tarjouksia. Lisäksi tarkka tutustuminen eri bookkereiden sääntöihin on välttämätöntä katastrofin välttämiseksi esim. luovutukseen päättyneen tennismatsin johdosta (jotkut yhtiöt mitätöivät vedon, kun taas osa merkitsee luovuttaneen häviäjäksi).

Surebettien lyöminen on teknisesti helppoa, mutta hän törmää nopeasti panosrajoituksiin useimpien bookkereiden kanssa. Kohteita löytäessään ansaintamahdollisuudet ovat joka tapauksessa paremmat kuin bonuskierrätyksellä.

3️⃣ Vihjepalvelut

Vihjepalveluita vertaillessa hankalinta on löytää jyvät akanoista. Tuottavat vihjepalvelut eivät hehkuta yksittäisiä tai muutamia kymmeniä vetoja, vaan antavat yleisemmällä tasolla tilastojen ja tekojen puhua puolestaan. Hyvä vihjepalvelu antaa lisäksi selkeät ohjeet, kuinka sen avulla rahan tekeminen käytännössä onnistuu.

Itse palveluiden käyttäminen on helppoa, kunhan vain tosiaan onnistuu löytämään hyvän sellaisen. Huomioitavaa on, että tähän tarvitaan tietynkokoinen alkupääoma, jotta tuottoa voi odottaa saavansa vihjemaksujen jälkeen. Riippuen vihjepalvelusta, lajista ja omasta pääomasta, ansaintamahdollisuudet ovat muutamista satasista aina jopa kuusinumeroisiin lukemiin.

4️⃣ Peesaus

Peesauksella tarkoitetaan muiden ilmaiseksi vihjaamien vetojen pelaamista. Lähtökohtaisesti peesattavan voidaan ajatella olevan ilmainen vihjepalvelu. Seuraamisen arvoisen henkilön löytäminen voi olla työn alla, mutta se onnistuu seuraamalla alan keskustelupalstoja ja sosiaalista mediaa. Ajan mittaan silmä onnistuu erottamaan parhaat päältä, joista osassa on varmasti ainesta peesattavaksi.

Hyvän peesattavan löytämisen lisäksi toinen haaste voi olla kertoimiin ehtiminen, koska ilmaisvihjaat usein tiputtelevat vihjeitä milloin sattuu ja parhaiden haaskalla on paljon muitakin. Ansaintamahdollisuudet ovat periaatteessa vihjepalvelun kaltaiset, joskin usein parhaat, isompia lajeja lyövät, eivät ilmaiseksi juurikaan vihjaile.

5️⃣ Omat arviot

Kun päättää todella ruveta haastamaan markkinaa omalla tietotaidollaan, ollaan jännän äärellä. Jotakuinkin nollatasolta lähdettäessä sanoisin menevän yhdestä pariin vuoteen ”sinne päin” arvioiden kasaan saamisessa. Pienet lajit hyvällä lajituntemuksella voi toki lyödä ilman sen suurempia ponnisteluja, joskin marginaalia on täysin mahdotonta ruveta arvailemaan. Tästä eteen päin on sitten paljon omasta työnteosta ja lahjakkuudesta kiinni, minne saakka pystyy kehittymään. Itseoppiminen, tilastomatematiikan laitos, vedonlyöntiyhtiön leipiin hakeutumin tai lyömänsä lajin lähellä toimiminen ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja, mutta sopivasti noita kaikkia yhdistelemällä pääsee ehkä parhaiten eteen päin.

Mahdollisuudet vaihtelevat lajeista riippuen paljon. Pienissä lajeissa on huomattavasti helpompi tehdä voittoa kuin isoissa, mutta panosrajoitukset tulevat suhteellisen nopeasti vastaan. Alku voi olla hankala, mutta parhaimmillaan omilla arvioilla menestyminen palkitsee kuten mikä tahansa yritystoiminta.

Kirjoittaja on Italian Serie A:sta ammatikseen vetoa lyövä Aapo Mutanen. Miehen blogiin ja vihjeisiin pääset käsiksi TÄÄLTÄ

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk
Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Ilmaisvetoja, joka viikko

Bonusehdot

 

Ei talletusbonusta, mutta vaihtuvat ilmaisvetotarjoukset joka viikko

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 100 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus) Kierrätysaikaa on 60 päivää. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.50.

Vedonlyöntibonus: 20 € ilmaisveto

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Minimikerroin 1,5. Tarjous voimassa 30 päivää.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 150 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

KOODI: WELCOME150 Kierrätysvaatimus 16x (talletus+bonus) Kierrätysaikaa on 30 päivää. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.5. Maksimivoitot bonuksella on 10x myönnettyyn bonussummaan nähden.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.