Urheilu

Urheilu-uutiset

Neymarin kustannuksella pilailu levinnyt jo Wimbledoniinkin

Jälleen tässäkin turnauksessa Brassitähti Neymar on saanut osakseen reilusti kritiikkiä sukeltelustaan nurmen pintaan ja pyöriskelystään. Luonnollisesti netissä on ihmiset väsäilleet kasapäin erilaisia meemejä asiasta, mutta nyt Wimbledonin kutsuvierasnelinpelissä Jonas Björkman päätti naurattaa myös yleisöä imitoimalla Neymaria.

Rangaistuspotku - yksinkertaisen monimutkainen suoritus

Updated on Su, 15/07/2018 - 21:03

Tänään alkaa jalkapallon MM-kisojen pudotuspelivaihe ja hyvin todennäköisesti tullaan näkemään vielä kisojen aikana katkeran suloinen rangaistuspotkukilpailukin. Rangaistuspotkut ovat heti alusta asti, kun ne otettiin käyttöön vuoden 1976 EM-kisoissa jakaneet mielipiteitä, että onko tämä liian raaka tapa ratkaista jatkoonpääsijä tai ehkä jopa maailmanmestari.

Jalkapallon MM-kisat 2018: ennakoidut avauskokoonpanot

Updated on Pe, 15/06/2018 - 12:00

MM-jalkapallo käynnistyy tulevana torstaina yhdellä ottelulla. Tässä jutussa on ennakoitu joka joukkueen avauskokoonpano ja peliryhmitys. Kannattaa huomioida, että valmentajat voivat hyvin muunnella ryhmityksiä eri vastustajista riippuen. Näin ollen avauskokoonpanon pelaajiinkin voi tulla sen pohjalta muutoksia.

Jalkapallon MM-kisojen valmentajien palkat

Seuraavassa listassa on jokaisen MM-kisoihin osallistuvan joukkueen päävalmentajan palkka pyöristettynä. Suomen jalkapallomaajoukkueen viime vuosien päävalmentajista Antti Muurisen palkka oli 150 000 euron tasoa, Roy Hodgson tienasi noin 300 000 euroa, Mixu Paatelainen noin 250 000€ ja Stuart Baxterin palkka liikkui tasossa 300 - 400 000 euroa.