Urheilu

Urheilu-uutiset

Ovin tulokaskauden ihmemaalista täyteen 11 vuotta

Updated on Pe, 20/01/2017 - 04:10

Viime yönä tuli täyteen 11 vuotta, kun Alex Ovechkin teki tulokaskaudellaan tämän ihmemaalin Phoenix Coyotesia vastaan. Maali oli Ovechkinille kauden 32 jonka päätteeksi hänet kruunattiin vuoden tulokkaaksi 106 tehopisteellä (52+54). Tätä jaksaa katsella uudestaan vielä vuosienkin jälkeen!

Geoff Plattin vuoden 2014 maalilla fiilistelyä!

Updated on Ma, 16/01/2017 - 11:03

Tämä maali on jo yli kaksi vuotta vanha, mutta uudelleen katsomisen arvoinen, vaikka olisikin nähnyt jo aikaisemminkin. Lokomotiv Yaroslavlin Geoff Platt esittelee upeata mailakontrollia, kun upottaa kiekon häkkiin ilmasta noston ja yhden pompun jälkeen. Kyseessä oli KHL:n läntisen-konferenssin finaaliottelu.

Patrik Laine hurjan avojääpommin kohteena!

Patrik Laineen hyvä ottelu Buffalo Sabresia vastaan sai ikävän päätöksen, kun Jets-tulokas joutui kolmannessä erässä Sabres-pakki Jake McCaben erittäin kovan avojään taklauksen alle. Taklaus oli puhdas eikä tilanteesta tullut edes jäähyä, mutta kova taklaus sai nuoren suomalaisen näkemään tähtiä ja hänet jouduttiin taluttamaan pukuhuoneen puolelle asti.

NHL-historian yhdestä erikoisimmasta tapahtumaketjusta tuli kuluneeksi 10 vuotta

Viime yönä tasan 10 vuotta sitten nähtiin tämä tapahtumakummajaisketju. Dallas Starsin Patrik Štefan missasi täysin avoimen tyhjän maalin, josta käynnistyi Edmonton Oilersin vastaisku, jonka päätteeksi Aleš Hemský tasoitti ottelun lukuihin 5-5. Dallasin ja Štefanin onneksi kuitenkin Dallas vei ottelun nimiinsä jatkoajalla.

Patrik Laine väläytti jälleen laukaisutarkkuuttaan

Updated on La, 24/12/2016 - 21:11

Patrik Laineen kauden 19. osuma tuli jälleen tarkalla laukauksella, jonka lisäksi hän antoi Henrik Sedinille pienen niitin. Jaromir Jagr siirtyi Barkovin maalin syötöllä yksin kaikkien aikojen pistetilaston toiseksi. Jagr kuvasi syöttöä sanoin: ”It hit my ass.” Sidney Crosbyn hurja maalivire sai jatkoa, kun hän jälleen pisti kiekon ilmasta pömpeliin.

Päivän spesiaali

100% talletusbonus 10Betiltä 100e asti!!

10bet tarjoaa uusille suomalaisasiakkailleen 100% talletusbonusta 100 euroon asti. 10bet on siirtynyt Maltan lisenssin alle ja ETA-välittäjänä se on myös voittojen suhteen veroton.

Saat talletusbonuksen koodilla FIN100. Bonuksen kierrätysvaatimus on viisi kertaa talletus+bonus. Minimikerroin bonuskierrätykselle on 1,60. Lue tarkemmat bonusehdot 10betin sivuilta!

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.