Urheilu

Urheilu-uutiset

Pate valtasi NHL:n maalipörssin kärkisijan viidellä osumallaan!

Updated on Pe, 28/12/2018 - 13:18

Nihkeän alkukauden jälkeen on Patrik Laine syttynyt ilmiliekkeihin ja yön ottelussa St. Louis Bluesia vastaan syntyi neljä osumaa ja viimeiseen neljään otteluun on kiekko löytynyt verkon perukoilta Paten toimesta huimat 11 kertaa. Nyt koko kaudelta on koossa 19 maalia, jolla sujahdetaan nätisti NHL:n maalipörssin kärkeen!

Johannes Kläbo puppeloi varman voiton sprintissä - katso video

Updated on Pe, 28/12/2018 - 13:18

Rukan sprinttihiihdossa Johannes Kläbo oli repinyt loppusuoralle tultaessa varmalta tuntuneen eron Venäjän Aleksandr Bolshunoviin. Voitostaan varmana Kläbo lopetti tosissaan hiihtämisen jo muutamia metrejä ennen maalia vilkastuaan olkansa yli, huomaamatta toiselta puolelta ohi puskevan Bolshunovin. Ensi kerralla samassa tilanteessa ottanee Kläbo ne viimeisetkin työnnöt ennen maaliviivaa.

Mikko Rantanen latonut viimeiseen 100 runkosarjaotteluun 114 pistettä!

Updated on Pe, 28/12/2018 - 13:19

Colorado Avalanchen tutkapari Mikko Rantanen - Nathan MacKinnon ovat jatkaneet siihen mihin viime kaudella jäivät. Rantanen johtaa koko NHL:n pistepörssiä 29 (7+22) tehopisteellä. +-/ -saldon ollessa +11, kun takana on 18 ottelua. Pistepörssin toisena löytyy Nathan MacKinnon saldoilla 26 (12+14) pistettä ja +7.

Miro Heiskaselle NHL-uran avausosuma!

Updated on Pe, 28/12/2018 - 13:19

Dallasissa yleisön suureen suosioon noussut Miro Heiskanen teki viime yönä uransa avausmaalin Starsin kaataessa Ducksin luvuin 5-2 kotiyleisönsä edessä. Ulkomaisilla keskustelupalstoilla, niin Stars fanien, että muidenkin taalaliigaa seuraavien keskuudessa ei ole jäänyt huomioimatta Miron otteet, vaan hänestä uskotaan kasvavan todellinen tähtipelaaja.

Sebastian Aholle 4 pisteen yö - voittomaali jatkoajalla

Updated on Pe, 28/12/2018 - 13:20

Sebastian Aho on selvästi kirkkaimpana suomalaisnimenä loistanut alkukaudesta NHL:ssa ja Carolina Hurricanes myös porskuttaa aivan kärkisijoilla, kun viidestä ottelusta 4 on päättänyt voittoihin ja ainoa tappio on tullut jatkoajalla. Viime yönä kaatui Minnesota Wild jatkoajalla Ahon maalilla. Sebastian Ahon pistesaldo on näissä viidessä ottelussa muikeat 10 pistettä (4+6).

Pukumiehet hankkikoon omat kiekkonsa!

Updated on Pe, 28/12/2018 - 13:20

Monesti lätkänpelaajat ilahduttavat etenkin nuoria fanejaan heittelemälle heille muistoksi kiekkoja. Seuraavassa pätkässä Washington Capitalsin maalivahti Braden Holtby yrittää heittää kiekkoa nuorelle fanille, mutta kiekon nappaakin vieressä oleva pukumies, mikä selvästi ärsyttää Holtbya. Holtby hakee toisen kiekon ja näyttää selvästi kenelle kiekko on tarkoitettu.