Urheilu

Urheilu-uutiset

Armian avaus suoraan Stastnya suuhun - legojen keräilyä jään pinnasta

Montreal Canadiens - Vegas Golden Knights -ottelun jatkoajalla Joel Armia yritti omasta päädystä pistää liikkeelle nopeaa avausta. Ikävä kyllä kiekko osui Paul Stastnya suoraan suuhun saaden aikaan ikävän näköistä jälkeä. Stastny naama veressä joutui keräilemään jään pinnasta hampaitaan, jonka jälkeen suuntasi pukukoppiin. Montreal vei lopulta ottelun luvuin 5-4.

 

Brad Marchandin koominen epäonnistuminen rankkarikisassa!

päivitetty: Tiistai, 14.01.2020, 15:41

Philadelphia Flyers ja Boston Bruins etenivät 5-5 tilanteessa ottelun ratkaisevaan voittomaalikisaan. Kahdeksan ensimmäistä laukojaa epäonnistuivat, kunnes 9. vuorossa ollut Flyersin Travis Konechy sai kiekon häkkiin. Bruinsin tasoittavaa maalia lähti yrittämään Brad Marchand ja näin surkuhupaisesti siinä tällä kertaa kävi:

Matthew Tkachuk sai Zack Kassianin raivon partaalle kovalla taklauksellaan

Calgary Flamesin Matthew Tkachuk taklasi kovaa, mutta puhtaasti Edmonton Oilersin Zack Kassiania. Tästä isokokoinen Kassian kilahti täysin ja alkoi hakkaamaan ja riepottelemaan Tkachukia täysin malttinsa menettäneenä. Aikaisemmin ottelussa Tkachuk oli jo kertaalleen taklannut kovaa Kassiania, joten tämä varmasti oli vielä tuoreessa muistissa.

Toronto Maple Leafs ja Winnipeg Jets tarjosivat lätkäviihdettä koko rahalla!

päivitetty: Tiistai, 21.01.2020, 15:52

Torontossa kohtasivat isäntäjoukkue Maple Leafs ja Winnipeg Jets. Varsinaisen peliajan jälkeen ottelu oli luvuissa 3-3. Jatkoajalla nähtiin hyvin viihdyttävää kiekkoa, mutta lopullista ratkaisua kumpikaan ei saanut aikaiseksi. Rankkarikisassa voiton vei Jets. Laine oli rankkareissa onnistuneiden joukossa tarkan tiukalla vedollaan.

Nazem Kadri kosti Joonas Donskoihin kohdistuneen rajun taklauksen

päivitetty: Perjantai, 17.01.2020, 04:10

Ottelussa New York Rangers - Colorado Avalanche Joonas Donskoi koki kovia, kun Ryan Lindgren taklasi häntä todella rajusti. Jäähyä tilanteesta ei tullut. Jatkotilanteesta sen sijaan jäähyjä kertyi, kun Donkoin joukkuetoveri Nazem Kadri ei sulattanut tilannetta ja mukiloi Lindgrenin kunnolla.