Tämä teksti on muokattu suoraan sidejen puolelta asiakkaille lähetetystä meilistä, mutta tässä on paljon ajateltavaa myös ilmaisvihjeitä peesaaville, joten pistän tämän tästä syystä myös blogiin julkiseksi. Näistä asioista on toki vuosikausien ajan jauhettu, mutta SoMe, viihdepelaaminen, tuplaukset, voittoslippien esittely ja muut tälläiset nykyajan uutuudet ovat hyvä syy taas kerrata muutamia asioita.

Semmoinen palaute meilitse minulle tuli, että näyttäisi perustelujen ja jälkilöylyjen (=jälkianalyysit, joita olen alkanut lähettämään ottelukierrosten jälkeen maksullisessa palvelussa) perusteella tulevan liiankin paljon virhearvioita. Olen koittanut mahdollisimman rehellisesti myöntää virheet, enkä alkanut kaunistelemaan niitä kuten monesti on totuttu tekemään, että aina löytyy syy muusta kuin arviosta, että veto ei osunu, eli yleensä se kuuluisa paska tuuri. Huonoon tuuriin en halua vedota kuin vain silloin, kun siihen todella on aihetta. Virheitä tulee näin vaikeilla markkinoilla väkisinkin, eikä tässä olla tavoittelemassa mitään 120% palautusta, koska se ei tämän tasoisilla markkinoilla ole vain mahdollista.

Twitterissä mm. näkyy otteluiden jälkeen usein päivityksiä, että ”taas osui kaikki”, mutta minulle nämä ovat pelkkää tyhjää huminaa, jos vihjeitä ei ole vihjattu ennen matsia mihinkään. Tämä on totaalisen arvoton tieto, kun nämä kaverit vieläpä hiljenevät yleensä kun ei osunutkaan tai puheen aihe muuttuu nopeasti ja PUFF tappio on unohdettu, kun taas voitosta olisi tullut hehkutusta. Monet myös pistävät tasaseen tahtiin vetoja eetteriin, niin aina näistä joku osuu, että pääsee mainitsemaan osumasta, seurantaa toki on turha etsiä. Mikäli tappiosta jotain mainitaan, niin useimmiten itketään huonoja tuureja ja valittu ottelusta tietty hetki, jossa on ollut huonot tuurit ja tästä pauhataan, unohtaen hyvät hetket, eli kokonaisuuteen pohjautuvaa jälkianalyysiä harvemmin näkee. Toinen näppärä ”jekku” on ilmoittaa palautusprosentin sijaan tyyliin, ”viimeiset 35 vetoa 25 osunut!”, niin tämän tiedon arvo seuraajalle on pyöreä nolla ilman kertoimia, sillä suursuosikkeja pelaamalla tuollainenkin tulos voi ihan hyvin olla rankastikin tappiollinen, vaikka näyttääkin nätillä ruudulla.

On harmittavaa, että viime aikoina omat vihjeet ovat menneet heikosti, mutta ei tässä mitään hätää ole, sillä liikumme +/- 0 kieppeillä (sidet) ja nousuja ja laskuja, eri kokoisia tulee vielä runsaasti. Ne jotkat peesasivat viime kauden vihjeet muistavat varmasti sen hurjan nousujakson ja aikasemmilla kausilla on ollut kaameita romahduksiakin. Tälläiset liikkeet ovat olleet aivan perusmeininkiä ja mikäli tässä vaiheessa rupeaa päätä nämä swingit rassamaan rajusti niin, ehkä vedonlyönti ei ole vain sinua varten, vaan turvallisemmat sijoitusmuodot, jossa ei voi voittaa paljon, mutta ei myöskään ole riskejä isoihin tappioihin.

En halua, että vihjeitäni peesaavat henkilöt, joiden hermoille tämä on jo tässä vaiheessa rankkaa, sillä terveys pitää olla etusijalla, enkä halua olla edes välillisesti vastuussa tilanteesta, joka johtaisi asiakkaan terveydellisiin ongelmiin, koska mahdolliset voitot eivät mitkään ole sen arvoisia mikäli toinen ääripää on terveysongelmat.

Tämä teksti ei ole kohdistettu kehenkään yksittäiseen henkilöön, vaan pitkäaikasena voitolliseen vedonlyöntiin tähtäävän sijoitusmuodon puolestapuhuaja olen eräällä tapaa mielestäni velvoitettu valaisemaan vallitsevista epäkohdista ja nykytilanteessa, kun jopa kovaa kunnioitusta edelleen vanhoilla meriiteillä keräävät henkilötkin ovat siirtyneet vedonlyöntiin joka ei tähtää voitolliseen tulokseen, vaan viihteeseen ja vielä rahastavat tällä.

Itselleni viihdevedonlyönti ei ole lainkaan ongelma, vaan silloin se on harrastus, jolla haetaan mm. lisäjännitystä otteluihin, jossa ei ole mitään väärää, kunhan tämä pysyy hallinnassa, eikä mene, sille tasolle, että rahalliset tappiot vaikuttaisivat muuhun elämään. Maksavathan lähes kaikki muutkin harrastukset ja vedonlyönti on yksi sellainen. Se mitä vastaan olen, että tietoisesti tappiollisia vetoja myydään ja seurannat jätetään tekemättä, jotta asiakas ei saisi kuvaa palvelun todellisesta tasosta.

Mikäli kiinnostaa, niin lue tästä myös kirjoitukseni perustelujen teon haastavuudesta ja ongelmista.

Ystävällisin terveisin,

Marko Virtanen & viritetyt orava-ansat

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk
Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Ilmaisvetoja, joka viikko

Bonusehdot

 

Ei talletusbonusta, mutta vaihtuvat ilmaisvetotarjoukset joka viikko

Vedonlyöntibonus: 200% 60€ asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Valitse kolmen tarjouksen väliltä: Talleta 10 €, saat heti 10 € bonuksen vain 1x kierrätyksellä. Talleta 20 €, saat heti 30 € bonuksen 5x kierrätyksellä. Talleta 30 €, saat heti 60 € bonuksen 10x kierrätyksellä. Minimikerroin on 1,7 singleissä ja 1,5 yhdistelmävedoissa per kohde. Kierrätysaikaa on 30 päivää.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 100 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Bonus on kierrätettävä vähintään 8x. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.80. Maksimipanos bonuksella pelatessa on 10 €. Kierrätysaikaa on 30 päivää.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 100 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus) Kierrätysaikaa on 60 päivää. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.50.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.