HC Davosia Sveitsin pääsarjassa edustava Perttu Lindgren pelaa parhaillaan elämänsä kautta. Viime kaudella vaivanneet tyrä- ja lonkkavammat ovat selätetty ja kaksisuuntainen keskushyökkääjä on päässyt ennennäkemättömään lentoon.

Jutun kirjoitushetkellä Lindgrenillä on kasassa 36 ottelusta 15 maalia ja 28 syöttöä. Plus-miinus-tilasto näyttää liigan parasta lukemaa +24. CHL-peleissä tehoja on tullut kahdeksassa ottelussa 3+1. CHL:ssä Davos on raivannut tiensä jo välieriin asti.

Tavoitimme Lindgrenin puhelimitse Sveitsistä.

– Olo tuntuu pitkästä aikaa erittäin vapautuneelta ja jääkiekko maistuu mahtavalta. Lonkka leikattiin viime kauden jälkeen ja kyllä se tehoissakin näkyy. Hyvistä pisteistä huolimatta ensisijaisesti tärkeintä on joukkueen menestys, Lindgren painottaa.

Perttu LindgrenLindgren kertoo, että hän on omasta mielestä myös kasvanut pelaajana erittäin paljon kahden viime kauden aikana. Erityisesti puolustuspelaaminen on kehittynyt ja pelillinen kypsyys on hyvällä tasolla.

Viime kauden mestaruus Davosissa opetti Ilves-lähtöiselle pelimiehelle paljon. Joukkueen sijoitus runkosarjassa oli viides, eikä se tehnyt heistä mestaruussuosikkia pudotuspeleihin. Kuitenkin kun jatkopelit käynnistyivät, niin palaset alkoivat loksahdella kohdilleen.

Joukkue kulki höyryveturin lailla pudotuspeleissä ja viimeinen ottelusarja meni Davosille voitoin 4-1. Koko kaupunki sekosi mestaruudesta ja juhlat olivat sen mukaiset.

– Mestaruus saavutettiin erittäin hyvän joukkuehengen ansiosta. Omassakin pelissä kaikki onnistumiset ruokkivat lisää onnistumisia, Lindgren kuvailee.

Lindgrenillä on selvät näkemykset loppukauden tavoitteista.

– Mestaruuden uusiminen totta kai. Olisihan se hieno päästä myös maajoukkueen mukaan, Lindgren pohdiskelee.

Perttu LindgrenKovat tehot Davosissa niin pääsarjassa, kuin CHL-peleissäkään ei ole kuitenkaan avannut tietä maajoukkuepaitaan.

– En tiedä miksei näyttöpaikkoja ole avautunut. Niillä ei varmaan ole mun puhelinnumeroa? Lindgren päättää.

Mikäli miehen peliotteet jatkuvat samanlaisina loppukaudellakin, niin kaiken järjen mukaan luulisi Lindgrenin puhelinnumeron päätyvän maajoukkueen johtoportaankin papereihin.

Haastattelu: Roman Tiinus (toimittanut Ylikerroin.com)

Näillä tarjouksilla pääset alkuun

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk
Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Ilmaisvetoja, joka viikko

Bonusehdot

 

Ei talletusbonusta, mutta vaihtuvat ilmaisvetotarjoukset joka viikko

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 150 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

KOODI: WELCOME150 Kierrätysvaatimus 16x (talletus+bonus) Kierrätysaikaa on 30 päivää. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.5. Maksimivoitot bonuksella on 10x myönnettyyn bonussummaan nähden.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 150 € asti!

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus) Minimikerroin kierrättäessä on 1.50. Kierrätysaikaa on 30 pv. Maksimipanos bonuksen ollessa aktiivisena on arvoltaan sama kuin ensitalletuksen arvo.

Vedonlyöntibonus: 100 % jopa 100 €

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus). Max. panos bonuksella pelatessa on 50 €. Kierrätysaikaa on 30pv. Kierrätyksessä huomioidaan single-vedot min. kertoimella 2.00 ja yhdistelmävedot min. kertoimella 1.50 per kohde.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.