Voittava Monivedon pelaaminen

Voittava Monivedon pelaaminen

Comments: 0

Näin voitat Veikkauksen Monivedossa

Tässä ohjeessa käymme läpi erilaisia mahdollisia neuvoja monivedon pelaamiseen. Jo hyvin yksinkertaisilla ohjeilla pystyt parantamaan menestystäsi pelissä, etkä sorru monille tyypillisiin sudenkuoppiin. Monivedossa kertoimet vaihtuvat jatkuvasti pelijakauman mukaan, joten tämä on ensimmäinen asia joka sinun tulee painaa mieleesi. Monivedossa tarkoituksesi on jahdata jättivoittoja loton tapaan, ja jättää pienemmät palkinnot niille jotka pitkässä juoksussa rahoittavat voittavien pelaajien menestyksen.

Monivedossa paljon pelattavaa

Moniveto tarjoaa hurjan määrän ylikertoimia lähes jokaisessa kohteessa. Pelin luonteen mukaisesti palkkapäivää voi kuitenkin joutua odottamaan kauankin, joten sinun kannattaa säätää panoksesi tätä ajatusta vasten. Jos haet voittoja ainoastaan muutaman erilaisen, ylipelatun rivin kautta kannattaa rahat sijoittaa muualle. Todennäköiset lopputulokset ja pienet maalimäärät ovat usein avaimia pieniin voittoihin. Ja niitä ei järkipelaaja hae.

Vältä suuren yleisön virheet

Jalkapallossa ottelun lopputulos 2–1 on lähes aina ylipelattu. Jalkapallossa tuo tulos myös toteutuu usein, mutta osuessaan se ei tarjoa järkipelurille riittävää voittoa sijoitettuun rahaan nähden. Tuota osumaa kun pelaavat hyvin monet muutkin pelurit, joten voitot jakautuvat tällaisten tulosten osuessa suurelle pelaajamäärälle.

Ensimmäinen asia josta sinun pitää olla tietoinen, on pelijakauma monivedossa. Muista siis tutkia sitä ennen kuin sijoitat rahojasi summittaisiin tuloksiin. Järkipelaaja hakee isoa kalaa, vaikka sitä ei jokaisella onkireissulla olekaan saatavilla. Keskivertopelaajan alikertoimiset rivit jätät suosiolla muille.

Muista tarkistaa pelijakauma monivedossa

Pelijakauman tarkistaminen Veikkauksen sivuilta ennen oman rivin täyttämistä on äärimmäisen tärkeä asia voittavassa vedonlyönnissä. Tämä mahdollistaa sinulle sen, että olet tietoinen niistä maalimääristä ja kohteista, joita sinun kannattaa pelata alikertoimisten, paljon pelattujen rivien sijaan. Muista myös, että erilaiset tietokonepohjaiset ohjelmistot ovat nykypelaajalle äärimmäisen tärkeitä kun hän hakee "oikeita" rivejä monivetoon. Ylikertoimen keskustelupalstalla asiasta on käyty ja käydään paljon keskustelua, joten siihen kannattaa tutustua jos monivedon pelaaminen kiinnostaa.

Hyödynnä Veikkauksen bonuskierrokset sekä pelikimpat

Välillä Veikkaus tarjoaa osaan monivetokohteista bonusrahaa, jota on kertynyt aiemmista peleistä. Sinun kannattaa huomioida, että kaikki varsinaisen pelikertymän päälle tuleva raha on aina bonusta mahdolliseen voittoosi. Muista siis tutkia nämä kierrokset ja kohteet äärimmäisellä tarkkuudella. Muista myös, että koska isoa voittoa voit joutua hakemaan jopa vuosia, kannattaa (jos mahdollista) hakeutua erilaisiin move-kimppoihin kustannusten ja vedonlyöntiin kuluvan ajan optimoimiseksi.

Voitollisen monivedon vinkit 2023

1. Tee pohjatyö otteluihin kunnolla

2. Älä koskaan pelaa katsomatta ensin tarjolla olevaa kerrointa

3. Pelaa vain ylikertoimia

4. Pelaa rivisi mahdollisimman myöhäisessä vaiheessa

5. Varaudu siihen, että suuren voiton metsästäminen vie aikaa

6. Hakeudu pelikimppoihin mikäli mahdollista

Oppaat monivedon pelaamiseen

Ylikerroin on aiemmin julkaissut perustietoa sisältävän oppaan monivedon pelaamisesta.

Kommentit (0)