Aloittelijan opas vedonlyöntiin


Aloittelijat opas vedonlyöntiin tarjoaa sinulle neuvoja ja vinkkejä siitä, kuinka pystyt parantamaan omaa vedonlyöntiäsi voitolliseen suuntaan. Kestääkö kantti? Näin kyseli ensimmäinen Veikkauksen pitkävetomainos yli 30 vuotta sitten. Kyseessä oli juuri lanseeratun (9.11.1993) pitkävedon ensimmäiset mainokset, joilla katajainen kansa tuotiin kerralla vedonlyönnin kiehtovaan maailmaan. Tätä ennen oltiin vedonlyöntiä toki maassa harrastettu, mutta sen pelaaminen oli ollut paljon haastavampaa ulkomaille soitettujen puheluiden ja muiden pelaamista hankaloittavien seikkojen vuoksi. Noista ajoista vedonlyönti on kehittynyt valtavasti ja on edelleen monen ihmisen elämässä isossakin roolissa.

Pitkävetovihjeet Veikkaukselle mainos
Kestääkö kantti pitkävetoa mainos Veikkaukselle


Voitollinen vedonlyönti

Kun ihminen tekee päätöksen lyödä vetoa, hän usein tekee sen hetken mielijohteesta ja yleensä kohteesta tai joukkueesta, jota hän itse seuraa. Tämä viihdevedonlyönti on erittäin suosittua ja myös erittäin kannatettavaa. Mikään ei ole sen mukavampaa, kuin seurata oman suosikkijoukkueensa esityksiä ja samalla myös jännittää oman vetonsa osumista. Näin saadaan ikäänkuin tuplajännitys samaan otteluun. Tämä ei kuitenkaan pitkässä juoksussa ole voitollista vedonlyöntiä kuin korkeintaan henkisesti. Sanoohan lähes jokainen vedonlyöjä kysyttessä olevansa ”omillaan tai vähän voitolla”.

Entä mitä sitten pitäisi tehdä, jotta vedonlyönti voitaisiin kääntää voitolliseksi?

Olet mahdollisesti kuullut termejä kuten vedonlyönnin voimaluvut, xG mallinnus urheilussa ja muita, jotka kuulostavat hienoilta mutta samalla hyvin kaukaisilta. Todellisuudessa näitä käyttävät vain alan ammattilaiset, joilla on vuosien työ takanaan. Voit itse vaikuttaa pienillä asioilla omaan menestykseesi vedonlyönnissä.

Vedonlyönnin keskustelupalsta.
Ylikerroin.com vedonlyönnin keskustelupalsta

Vihjeitä vedonlyöntiin

Pystyt parantamaan omaa tulostasi vedonlyönnissä jo pienillä muutoksilla. Jos aiemmin olet suoraan pelannut ensimmäiset pitkävetovihjeet jotka olet löytänyt netistä, tai parhaat veikkausvihjeet hämärältä sivustolta, ota neuvosta vaari ja unohda ne Jos vetovihjeistä ei löydy sivustolla seurantaa, pääset takuulla parhaaseen tulokseen sivustoa vaihtamalla. Ainoastaan ajantasainen vedonlyöntiseuranta on tae siitä, että vihjaaja tietää edes suunnilleen mitä hän on tekemässä. Esimerkiksi Ylikerroin.comin keskustelualueella on sisäänrakennettu ilmainen seurantatyökalu, jolla kuka tahansa voi pitää vedonlyöntiseurantaa omasta tekemisestään. Seurannan pitämättömyys on ensimmäinen merkki, jolloin hälytyskellojen on hyvä soida.

Oma vedonlyönti

Jos haluat kehittää omaa osaamistasi vedonlyönnissä, olet saapunut oikealle sivustolle. Sivustollemme on jo aiemmin kirjoitettu kymmeniä ja taas kymmeniä artikkeleita, joiden avulla pystyt parantamaan omaa osaamistasi. Esimerkiksi Vedonlyönnin tärkeimmät nyrkkisäännöt -artikkeli on tietopaketti, joka kaikkien kannattaa lukea ajatuksella läpi. Siinä mainitaan esimerkiksi siitä, että sinun kannattaa valita aina markkinoiden suurin kerroin. Jo pienillä eroilla vedonlyöntikertoimessa voit pystyä kääntämään nykyisen vedonlyöntisi tulosta huomattavan paljon.

Vedonlyöntivihjeet ja niistä keskusteleminen

Suomen suurin vedonlyöntiin keskittynyt keskustelupalsta Ylikerroin.com forum tarjoaa sinulle ensiluokkaiset mahdollisuudet kehittää osaamistasi. Sivustolta löytyvät yhdellä tunnuksella sekä pitkävetovihjeet, ensiluokkaista tietoa vedonvälittäjistä, vedonlyöntibonukset sekä vihjeet ulkomaisille bookkereille. Lisäksi sivustolla voit itse kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä vedonlyöntiin liittyen, tutkia vanhoja keskusteluita sekä osallistua itse omien vedonlyöntivihjeidesi kanssa. Muista, ettei niin pientä kysymystä vedonlyönnistä olekaan, etteikö siihen löydettäisi vastausta sivustollamme.


Vedonlyönti artikkelit


Ylikerroin.comin etusivu taas tarjoaa laajan kattaukset erilaisiin artikkeleihin vedonlyönnistä sekä ensiluokkaiset työkalut vedonlyöntiin liittyen. Niiden käyttö on kaikille luonnollisesti maksutonta ja ohjeet löytyvät jokaisen työkalun sivuilta. Suosittelemme eritoten vedonlyöntiopas osion tarkkaa ja huolellista tutkimista kun lähdet sukeltamaan vedonlyönnin maailmaan. Luettuasi Aloittelijat opas vedonlyöntiin -artikkelin olet taas askeleen lähempänä voitollista vedonlyöntiä. Tervetuloa mukaan!!!