Vedonlyönti tänä päivänä

Maksulliset vihjepalvelut, niiden tarjoamat hyödyt ja sitä kautta merkitys vedonlyöjille muuttuu jatkuvasti tiukemmiksi käyvillä vedonlyöntimarkkinoilla. Useat palvelut ovat ongelmissa, kun edut markkinaan pienenevät ja halukkaiden ostajien määrä putoaa. Tunnettu ongelma on, että vihjeiden peesaamisesta on tullut jatkuvasti yhä vaikeampaa, kun monet vedonlyöntitoimistot lyövät entistä nopeammin panoslimitit alhaisiksi sekä käyttävät muita keinoja vaikeuttaakseen voittavaa peesaamista, kuten asettamalla pelaajille erilaisia ”korvamerkintöjä”. Käytännössä tämä tarkoittaa, että vedonlyöntitoimisto laskee voittavien pelaajien lyödessä vedon reilusti enemmän kerrointa kuin tappiollisten pelaajien kohdalla. Maksullisten vihjepalveluiden kohdalla tämä on suuri ongelma, jos asiakkaiden joukossa on useampia vedonvälittäjien keskuudessa ”laadukkaiksi pelaajiksi” tunnettuja ihmisiä. Vihjattujen kohteiden kertoimet putoavat nopeasti ja kaikille asiakkaille ei välttämättä ole edes tarjolla enää varsinaisen pelisuosituksen kerroinrajaa ylittävää kerrointa. Seuraavassa on tuotu esille muutamia seikkoja joita tulee huomioida, kun harkitsee maksullisten vihjepalveluiden käyttöä.

Vedonlyöntiseuranta

Mahdollisimman laaja ja yksityiskohtainen seuranta on ensimmäinen asia, jota kannattaa maksulliselta vedonlyöntipalvelulta vaatia. Mitä tämä käytännössä tarkoittaa, riippuu paljon siitä minkälaisia vihjeitä ollaan myymässä, mutta lyhyesti seurannan tarkoitus on antaa asiakkaille informaatiota, mitkä ovat edellytykset jäädä voitolle vihjeitä seuraamalla. Mikäli myydään vain pelkkiä pelivihjeitä, eikä esimerkiksi otteluennakoita lisäpalveluna, tuskin kukaan olisi kiinnostunut ostamaan vihjeitä jos tikkaa heittämällä pääsisi vähintään yhtä hyvään tulokseen.

Luotettava seuranta tarkoittaa käytännössä seurantoja aikaisemmista ilmaisvihjeistä tai maksullista vihjeistä, joiden vääristelyn olisi luultavasti joku huomannut. Seurannassa kannattaa kiinnittää huomiota, että seurannan mahdollisesti hyvä tulos ei johdu liikaa yksittäisistä isoista vedoista tai osumista, mikä voisi vääristää tulosta liikaa. Myös vedonlyöntitoimistot ovat hyvä olla mainuttuja, jotta tiedetään, että onko vihjaaja käyttänyt esimerkiksi paljon pienien buukkereiden kertoimia, joihin ei ole mahdollista asiakkaan päästä.

Mikäli seurantaa ei ole saatavilla on se yleensä suora merkki, että vihjepalvelun tulos on ollut huonoa. Hyvää pitkäaikaista seurantaa ei yksikään vihjepalvelu jättäisi pois, sillä se on aina ehdottomasti palvelun suurin myyntivaltti. Ilman seurantaa potentiaalisella asiakkaalla ei ole mitään todellista dataa ostopäätöksen tekemiseksi. Kukaan ei varmasti ostaisi esimerkiksi käytettyä autoa näkemättä sitä, pelkästään myyjän myyntipuheiden perusteella. Vedonlyöntipuolellakin on taitavia ja vakuuttavia puhujia, mutta taidot itse vedonlyönnissä eivät ole samalla tasolla.

Vihjepalvelun markkinointi

Tavoitteellinen vedonlyönti ei ole yhden yksittäisen hienon osuman hakemista ja osumia tarvitaan säännöllisesti, jotta tilit eivät käänny pakkaselle. Luotettava markkinointi painottaa pitkäaikaista tulosta, eli yksittäisillä osumilla ei yleensä kehuskella tai esitetä jotain hienoja voittolippejä samalla, kun sivuutetaan silppuriin menneet pelikupongit. Palvelun tarjoaja ei käytä ”ostostv”-mainospuheita, eikä selittele liikoja, mikäli lyhyellä aikavälillä yksittäiset kohteet eivät olekaan osuneet. Jopa kaikkein kovimmalla ammattilaisella käy usein päiviä jolloin kuudesta pelikohteesta ei osu yksikään. Se on vain sattumaa, joka ei ollut juuri sinä päivänä omalla puolella. ”Pelasin teidän viime kierroksen Liiga-vihjeet ja nyt suunnitellaan voittorahoilla ulkomaanmatkaa” -markkinointi näkyisi myös siinä vihjeseurannassakin.

Vihjepalvelun tason selvittäminen

Esitä palveluntarjoajalle kysymyksiä vedonlyöntiin liittyen. Usein on helppoa selvittää vihjepalvelun ylläpitäjän tietotaso, miten tarkasti hän on perillä vedonlyönnin perusteista. Mikäli vedonlyönnin perusteiden ymmärtämisessäkin on suuria puutteita, niin aiemmankin seurannan merkitys pienenee huomattavasti. Vedonlyöntimarkkina on nykypäivänä niin kilpailtu, etteivät amatöörit pärjää pitkässä juoksussa. Vai luottaisitko sinä esimerkiksi juuri peruskoulusta valmistuneen kaverin sijoitusvihjeisiin, vaikka hän olisikin juuri muutamalla edellisellä osakekaupallaan tehnytkin hyvät voitot?

Jokainen vihjepalvelun tuottaja, jolla saattaisi olla taitoa voitolliseen vedonlyöntiin, osaa kyllä vastata alan tai lajin peruskysymyksiin tai toimittaa asiakkaan pyytävät seurannat, mikäli nämä eivät ole julkisesti esillä. Parhaat vastaukset ovat tarpeeksi auki avattuja, ei liian vaikeaa kieltä, mutta ei myöskään ympäripyöreää höpöhöpöä. Muista tehdä kysymykset niin, että vastapuoli näkee, että myös olet itsekin nähnyt vaivaa asioita pohtiessa, niin voit myös odottaa saavansa asiallisen vastauksen. Mikäli vastaus ei tyydytä unohda kyseinen palvelu.

Ota huomioon vihjemaksut

Vihjepalveluita on monen eri hintaisia, eivätkä kaikki sovellu kaikille. Merkittävin asia on tietysti vihjepalvelun hinta suhteessa pelikassasi kokoon. Kannattaa käyttää hetki pieneen laskutoimitukseen, miten suureen palautusprosenttiin sinun on vihjeillä kyettävä, jotta saat edes palveluun käytetyt vihjemaksut kuitattua. Otetaan esimerkki, jossa palvelu tarjoaa vaikkapa keskimäärin 50 pelikohdetta kuukaudessa, sinun panoskokosi on keskimäärin 50 euroa per veto ja vihjemaksu on 150 euroa kuukaudessa.

Pelivaihtosi on: 50 vetoa x 50 euroa = 2500 euroa
Tarvitset voittoja kulujen kattamiseksi: 2500 euroa + 150 euron kuukausimaksu = 2650 euroa
Tarvittava palautusprosentti: 2650e / 2500e = 106%

Vihjepalvelun tarjoamasta seurannasta voit nopeasti päätellä onko sinulla miten hyvä mahdollisuus päästä tähän palautusprosenttiin, jolla siis käytännössä saat vasta omasi pois kulujen jälkeen. Tämän lisäksi tietysti tulee mukaan myös ajankäyttö, minkä vihjeiden peesaaminen aiheuttaa…

Asiakassuhteen päättäminen

Mikäli olet päätynyt ostamaan maksullisen vihjepalvelun tuotteita, niin älä unohda vedonlyönnin perussääntöjä kuten kassanhallintaa. Mikäli vastaan tulee vihjepalvelussa tappioputki, niin älä pura turhautumista palvelun tuottajaan palautteilla, joka on pelkkää oman pettymyksen purkamista ilman rakentavaa kritiikkiä. Tälläinen toiminta ei palvele ketään. Tälläisessä tilanteessa on helpointa vain lopettaa palvelun ostaminen. Asiallinen ja rakentava kritiikki niin palvelun tarjoajalle, kuin mahdollisille potentiaalisille ostajille, sen sijaan on aina hyvästä, sillä tällä alalla ei koskaan ole liikaa informaatiota.

KESKUSTELUA YLIKERTOIMEN KESKUSTELUPALSTALLA MAKSULLISISTA PALVELUISTA

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus aina 200 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Bonus tulee kierrättää 6x ennen kotiutusta. Minimikerroin kierrättäessä on 1.60. Kierrätysaikaa on 30 pv. Kaikki kohteet ja sarjat hyväksytään
Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Jopa 30 € ilmaisveto

Bonusehdot

Näin saat tarjouksen: 1. Kirjaudu NetBetille 2. Aseta väh. 10 € veto ensimmäisen talletuksesi jälkeen. 3. Saat jopa 30 € ilmaisvedon!

Ilmaisveto hyvitetään tilillesi heti, kun ensimmäinen vetosi on ratkaistu. Ilmaisveto on samanarvoinen, kuin asettamasi ensimmäinen veto aina 30 € asti! Ilmaisveto on voimassa 7 päivää sen myöntämishetkestä lähtien. Ilmaisveto voidaan käyttää mihin tahansa urheilulajiin.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 250 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 7x (talletus+bonus). Kierrätysaikaa on 30 päivää. Minimikerroin on 1.90 single- ja yhdistelmävedoissa. Maksimipanos kierrättäessä on 50 €.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 100 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Bonus on kierrätettävä vähintään 8x. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.80. Maksimipanos bonuksella pelatessa on 10 €. Kierrätysaikaa on 30 päivää.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.