Veikkauksen tulosvedon pelaaminen ja vihjeet tulosvetoon.

Tulosveto – Veikkauksen vedonlyönti

Tulosveto veikkaus

Tulosvedossa pelaajan on tarkoitus veikata ottelun tarkkaa lopputulosta. Jännittävyytensä ja helppoutensa ansiosta peli saavutti heti ilmestyttyään suurta suosiota pelaajien keskuudessa, ja on tämän asemansa säilyttänyt myös jatkossa. Veikkauksen tulosvedossa pelaaja pelaa taloa vastaan joko kiinteillä tai muuttuvilla kertoimilla, riippuen pelityypistä. Tulosvedon panosrajat ovat 1€ ja 100€, joiden väliltä pelaaja asettaa panoksensa. Kiinteällä kertoimella pelaaja saa sen kertoimen, joka on voimassa vedonlyöntihetkellä. Muuttuvalla kertoimella pelaaja saa sen kertoimen, joka on voimassa pelin alkaessa. Muuttuvalla kertoimella jokainen peliin sijoitettu euro vaikuttaa lopulliseen kertoimeen. Veikkaus voi kuitenkin muuttaa kiinteää kerrointa pelin ollessa vielä avoimena. Pelaajille tulosvedon suosituimpia lajeja ovat jalkapallo, salibandy, koripallo sekä jääkiekko.

Veikkaus tulosveto

Tulosvedon historiaa

Tulosveto tuli mukaan Veikkauksen pelivalikoimaan helmikuussa vuonna 1994. Alkuperäisessä tulosvedossa ei ollut mahdollista pelata nykyisin mukana olevia kiinteitä kertoimia vaan kaikki pelit olivat muuttuvakertoimisia. Kiinteät kertoimet tulivat mukaan osittain siksi, että kansainväliset vedonlyöntiyhtiöt ovat tarjonneet niitä jo alusta lähtien, ja pelaaja haluaa monesti tietää mille kertoimelle on panoiksensa asettamassa. Tulosvedon alkuaikoina 0-0 tulokset jalkapalloon jäivät systemaattisesti alipelatuiksi, koska jännityksen kannalta se ei ole kovinkaan suosittu valinta. Nykyään tämä pelitapa ei enää toimi voitollisesti, vaan nykyään 0-0 on yksi tulos muiden joukossa ylikertoimia hakiessa.

Palautusprosentti tulosvedossa

Alkuperäisessä tulosvedossa palautusprosentti oli 70%. Nykyisin vedonlyöjien ehtojen parannuttua ja kilpailun koventuessa Veikkaus on nostanut tulosvedon palautusprosentin 80% ja lisännyt kohdevalikoimaa huomattavasti.

Vedonlyöntistrategia tulosvetoon

Järkipelaaja ymmärtää tulosvedossa, että varsinkin muuttuvakertoimisissa peleissä oma panos kannattaa asettaa sisään aivan viimehetkillä, jolloin on paremmin tietoinen oman pelikertoimensa suunnasta. Pitää myös muistaa, että peleissä, joissa pelivaihdot ovat pieniä oma panos saattaa muuttaa kerrointa hyvinkin radikaalisti. On hyvä tiedostaa, että peleissä kerrointen muutoksen ovat suurimpia juuri viimeisen 30min sisällä ottelun alkamishetkestä. Suurien arvoturnausten otteluissa pelivaihdot ovat yleensä suurimpia, ja tällöin myös mahdollisten ylikerrointen löytäminen tulosvedossa on helpompaa. Tärkein ohje on kuitenkin se, että muista aina tarkistaa oma kertoimesi ennen pelivalintaa, jotta et pelaa tulosvetoa täysin sokkona.

Tulosveto

Tulosveto vihjeet & ohjeet

Useat ammattipelaajat lähestyvät tulosvetoa joukkueiden voimasuhteiden arvioimisella. Nämä arviot he muuttavat maaliodottamiksi, jolloin he saavat tietynlaisen kuvan poelin mahdollisesta kulusta. Näitä maalimääriä he sitten vertaavat tarjolla oleviin kertoimiin. Tulosvedon kaltaisessa totalisaattoripelissä järkipelaajan kannattaa kuitenkin etsiä suurten massojen virheitä. Ihminen pyrkii tiedostamattaankin pelaamaan oman suosikkinsa suurta voittoa, vaikka se tilastojen valossa saattaisi olla täysin poissuljettua. Etsi siis näitä virheitä pelilistalta. Myös tasapelit saattavat olla hyviä kohteita, koska suurin osa pelaajista on tiedostamattaan jomman kumman joukkueen puolella. Veikkaus tarjoaa tulosvetoon myös jack-pot kierroksia, jolloin peliin lisätään edellisiltä kierroksilta kertynyttä, ylimääräistä rahaa. Myös jack-pot kierrokset voivat tarjota etua pelin tarjoajaan.

Muistilista tulosvetoon

1️⃣ Jack-pot kierrokset tarjoavat usein etua, joten tutki ne huolella

2️⃣ Muista asettaa panoksesi vasta juuri ennen pelin alkamisajankohtaa

3️⃣ Seuraa kertoimien muutoksia ja tee niistä omia johtopäätöksiäsi

4️⃣ Huomioi pelivaihto

5️⃣ Ylikertoimet löytyvät suurten massojen virheistä

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Ilmaisvetoja, joka viikko

Bonusehdot

 

Ei talletusbonusta, mutta vaihtuvat ilmaisvetotarjoukset joka viikko

Vedonlyöntibonus: 100 % jopa 100 €

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus). Max. panos bonuksella pelatessa on 50 €. Kierrätysaikaa on 30pv. Kierrätyksessä huomioidaan single-vedot min. kertoimella 2.00 ja yhdistelmävedot min. kertoimella 1.50 per kohde.

Vedonlyöntibonus: 7 € ilmaisveto + 100% 200€

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille Ilmaisveto:

Lunasta koodilla: LOVE7BET Kierrätys 10x. Kierrätysaikaa on 5 päivää.

Bonus:

Talletus + bonus tulee kierrättää 6 kertaa ennen kotiutusta. Kierrätykseen lasketaan mukaan vain yhdistelmävedot minimikertoimella 1.25 per kohde ja yhdistelmävedon kokonaiskertoimen tulee olla vähintään 1.80. Kierrätysaikaa on 21 päivää.

 

Vedonlyöntibonus: 200% 60€ asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Valitse kolmen tarjouksen väliltä: Talleta 10 €, saat heti 10 € bonuksen vain 1x kierrätyksellä. Talleta 20 €, saat heti 30 € bonuksen 5x kierrätyksellä. Talleta 30 €, saat heti 60 € bonuksen 10x kierrätyksellä. Minimikerroin on 1,7 singleissä ja 1,5 yhdistelmävedoissa per kohde. Kierrätysaikaa on 30 päivää.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.