Ohjeet vakioveikkauksesta kiinnostuneille pelaajille, sekä vihjeitä vakiorivin täyttämiseen.

Vakioveikkaus – Veikkauksen vedonlyönti

Vakio veikkaus

Nykyiselläänkin vakioveikkaus tarjoaa järkipelaajille ylikertoimia, kunhan pelaaja jaksaa niitä metsästää. Vakiossahan kerroin muodostuu pelijakauman eli prosenttijakauman mukaan. Vakioveikkauksessa veikataan 6 – 18 pelikohteen voittajia varsinaisella peliajalla 1×2 menetelmällä. Pelaajan pitää valita jokaiseen kohteeseen voittaja, jonka mukaan rivi muodostuu. Nykyisellään vakio1 sisältää aina 13 pelikohdetta ja muissa vakion peleissä kohdemäärä jakautuu 6 ja 18 väliin. Vakion rivihinta on nykyisin kohteittain 0.10€ ja 0.25€ välissä. Suosituimmat lajit vakiopeliin ovat luonnollisesti jalkapallo, jääkiekko sekä monet yksilölajit.

Vakion historiaa

Vakioveikkausta on Suomessa pystynyt pelata vuodesta 1940 ja se on alusta lähtien saanut ylleen lähes legendaarisen maineen. Harvassa taitavat olla ne vanhemmat vedonlyönnin ammattilaiset, jotka eivät ole taitojaan alussa hioneet pelaamalla vakioveikkausta. Nykyisin Veikkaus tarjoaa paljon erilaisia variaatioita vakioon, mutta legendaarinen 13 kohteen pelimuoto ´lauantaivakio´ pysyy vuodesta toiseen pelien kärjessä.

Vakioveikkaus

Palautusprosentti vakioveikkauksessa

Vakion palautusprosentti on nykyisin 65%, mutta tänäpäivänä Veikkaus tarjoaa yhä useammalle vakiokierrokselle ns. Jack-potia, joka tarkoittaa pelivaihtoon lisättävää ylimääräistä pottia. Jack-pot raha on aiemmin pelivaihdosta kertynyttä rahaa, joka on jäänyt pelaajilta voittamatta, esimerkiksi vakiokierroksella, jossa ei löydy yhtään täysosumaa.

Vakion todennäköisyys

13 kohteen Vakioveikkauksen vakiorivi sisältää yhteensä 1594323 erilaista mahdollista riviä. Vakion voittosuhteista saat lisäajatusta alla olevasta taulukosta:

TulosVoittosuhde
13 oikein1 594 323
12 oikein61 320
11 oikein5 110
10 oikein697
Vakio vedonlyönti

Vedonlyöntistrategia Vakioon

Sijoita kymppi ja saa yhdeksän takaisin….. Pienten vakiovoittojen ja alarivien tavoittelussa ei luonnollisestikaan ole vakiossa järkeä. Samoin kuin muissakin peleissä, järkipelaajan pitää tavoitella suuria voittoja harvemmin osuvilla riveillä, jotta hän jää pitkässä juoksussa voitolle peleistään.  Vakiossa pelirivien ja niiden peliprosenttien tutkiminen on äärimmäisen tärkeää. On yleistä, että isot massat asettavat panoksensa suursuosikeille, jolloin tietyt kohteet nousevat äärimmäisen pelikelpoisiksi. Esimerkiksi jalkapallossa suurten liigojen suurseurat keräävät viikosta toiseen suurimman osan kohdemerkeistä. Vakiossa näiden kohteiden merkkijakauma saattaa olla niin vääristynyt, että järkipelaaja pääsee lyömään rahansa sisään erittäin hyvillä prosenteilla. Tutki siis tarkasti miten prosentit ovat kohteissa jakautuneet, ja vertaa niitä omiin arvioihisi.

Vakio

Vakioveikkaus vihjeet & ohjeet

Vakioveikkauksessa tärkeintä on pystyä hyödyntämään erikoistilanteet. Tällaisia ovat esimerkiksi paljon pelivaihtoa keräävät kierrokset, sekä kierrokset jolloin Veikkaus lisää pottiin ns. kuollutta rahaa (jack-pot kierros). Se tarkoittaa sitä, että pelistä tulee entistä parempi ehdoiltaan ja se on järkipelaajalle kannattava.

Muistilista vakion pelaajalle:

1️⃣ Vältä suursuosikkien pelaamista

2️⃣ Ajattele omilla aivoillasi, älä seuraa muiden esimerkkiä

3️⃣ Seuraa tarkasti pelijakaumaa ja prosentteja

4️⃣ Muista tutkia Jack-pot kierrokset tarkasti

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus aina 200 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Bonus tulee kierrättää 6x ennen kotiutusta. Minimikerroin kierrättäessä on 1.60. Kierrätysaikaa on 30 pv. Kaikki kohteet ja sarjat hyväksytään
Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Jopa 30 € ilmaisveto

Bonusehdot

Näin saat tarjouksen: 1. Kirjaudu NetBetille 2. Aseta väh. 10 € veto ensimmäisen talletuksesi jälkeen. 3. Saat jopa 30 € ilmaisvedon!

Ilmaisveto hyvitetään tilillesi heti, kun ensimmäinen vetosi on ratkaistu. Ilmaisveto on samanarvoinen, kuin asettamasi ensimmäinen veto aina 30 € asti! Ilmaisveto on voimassa 7 päivää sen myöntämishetkestä lähtien. Ilmaisveto voidaan käyttää mihin tahansa urheilulajiin.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 250 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 7x (talletus+bonus). Kierrätysaikaa on 30 päivää. Minimikerroin on 1.90 single- ja yhdistelmävedoissa. Maksimipanos kierrättäessä on 50 €.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 250 € asti!

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus) Minimikerroin kierrättäessä on 1.50. Kierrätysaikaa on 30 pv. Maksimipanos bonuksen ollessa aktiivisena on arvoltaan sama kuin ensitalletuksen arvo.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.