Näin parannat menestystäsi pitkävedossa

Näin parannat menestystäsi pitkävedossa

päivitetty: Perjantai, 03.02.2023, 14:15

Comments: 0

Voittava pitkävedon pelaaminen

Pitkävedon ottelukohtaista palautusprosenttia on vuosien mittaan nostettu tasolle, jolla se pystyy kilpailemaan ulkomaisten vedonlyöntisivustojen kanssa. Veikkauksen palautusprosentti pitkävedossa oli vuoteen 2004 saakka vaivaiset 80. Kun kohteita piti yhdistää samalle lapulle kolme kappaletta , jäi teoreettinen kolmen kohteen palautusprosentti vain noin viidenkymmenen tietämille. Nykyisin palautusprosentti on maksimissaan reilut 92 prosenttia ja välillä jopa tämän ylikin.

Pitkävedon kohteet

Veikkauksen pitkävetolista rakentui aiemmin pitkälti jalkapallon ja jääkiekon varaan. Nykyisin edustettuina ovat lähes kaikki varteenotettavat jalkapallo ja jääkiekkosarjat. Mukaan on tullut myös hyvä valikoima erilaisia eSport kohteita sekä laaja joukko muita vedonlyöntiin sopivia lajeja ja sarjoja. Veikkaus tarjoaa sivuillaan sekä itse tuottamiaan kertoimia että muiden toimijoiden aikaansaannoksia. Esimerkiksi kotimaiseen jääkiekkoon, pesäpalloon, erilaisiin talvilajeihin sekä kotimaiseen jalkapalloon Veikkaus tuottaa kertoimet itse.

On hyvä huomioida, että näihin itse tuottamiinsa kertoimiin Veikkaus saa kokoonpano yms. tietoja ulkomaisia toimijoita paremmin, joten ne usein heijastelevat parasta saatavilla olevaa tietoa. Usein näistä myös löytyy markkinatoppeja, kun Veikkaus pyrkii houkuttelemaan pelaajia lyömään vetoa. Kannattaa siis aina verrata kertoimia ulkomaisiin toimijoihin ja eroavaisuuksien löytyessä pohtia, kummalla toimijalla on paras tieto sen hetkisestä tilanteesta.

Paras pelistrategia Veikkauksen pitkävetoon

Lyö ainoastaan yksittäisvetoja - Singlejä

Single vedonlyönti on urheiluvedonlyönnin peruste. Pelaa siis ainoastaan yksittäisiä kohteita parantaaksesi vedonlyöntimenestystäsi pitkässä juoksussa. Niin kutsutut monen kohteen laput (rekat) ovat pitkässä juoksussa tie ainoastaan omien rahojen menetykseen.

Altavastaajat pelikohteena?

Pitkävedossa oli pitkään ajatuksena se, että Veikkaus hinnoitteli ottelun altavastaajan mahdollisesti ylikertoimeksi, koska tiesi suuren massan joka tapauksessa pelaavan suosikkijoukkuettaan kertoimesta välittämättä. Tämä ajatus kannattaa pitää edelleen mielessä, vaikka Veikkaus ja sen osaavat kertoimenlaskijat ovatkin joutuneet viimevuosien pelimurroksessa nostamaan kertoimia jokaisesta suunnasta. Välillä ylikerroin saattaa siis löytyä myös suosikin pelaamisesta.Tutki kohde aina huolella ja mieti, voiko sinulla olla sellaista tietoa joka antaa edun kyseisen kohteen pelaamiseen vedonvälittäjään nähden.

Kerroinvertailu Veikkauksen kertoimiin

Eräs mahdollisesti potentiaalinen ylikertoimien löytämiseen tarkoitettu menetelmä on kerroinvertailu. Tällä tarkoitetaan sitä, että vertaat Veikkauksen ja jonkin ulkomaisen vedonvälittäjän kertoimia, ja mietit eroavaisuuksia löytäessäsi kummalla osapuolella saattaisi olla parempi tieto kyseisestä kohteesta. Yleensä Veikkaus omaa erinomaiset tiedot sarjoista, joihin se laskee itse kertoimet. Näistä sarjoista voit löytää hyvää pelattaa kerroinvertailulla myös ulkomaisilta toimijoilta.

Muiden vihjeillä pelaaminen - Kuinka valitsen parhaat pitkävetovihjeet?

Vielä 1990-luvulla maksullisten vihjeiden tuottaminen sekä ostaminen olivat tuottoisia molemmille osapuolille. Vihjepalvelut ylläpitivät hyviä kontakteja seuroihin, eikä kaikki tieto ollut jokaisen löydettävissä suoraan netistä. Samalla tämä aiheutti myös suurempia virheitä Veikkauksen kerroinlaskennassa, kun tiettyä virhettä ei osattu hinnoitella suoraan kohteeseen.

Nykyisin vihjemaksut sekä Veikkauksen parantunut kertoimienasettelu ei tee vihjeiden ostosta niin kannattavaa. Moni vihjepalvelu ratsastaa vielä kultavuosien menestyksellä, ja vaikka kokonaistilastot näyttävät mahtavia palautusprosentteja, on viime vuosien tuotto jäänyt mitättömäksi tai painunut jopa pakkasen puolelle.

Muiden vihjeitä pelaamalla kannattaa aina huomioida vihjaajan pidemmän ajan menestys. Myös erilaiset kokoonpanotiedot ja niiden poikkeamat mahdollisen vihjeen hinnoittelussa tulee ottaa tarkasti. Aina Veikkauskaan ei ehdi reagoida ensimmäisenä, kun suuri massa vedonlyöjiä päivystää kokoonpanoja. Parhaat tiedot näistä sekä vedonlyöntikohteista saat suoraan vedonlyöntifoorumiltamme.

Ohjeita Veikkauksen pitkävetoon

Ylikerroin.com on jo aiemmin julkaissut pitkävetoa koskevia artikkeleita. Listasimme niistä muutamia tässä alapuolella:

Pitkäveto vedonlyönti

Veikkauksen pitkäveto

Kommentit (0)