Tulosveto - vihjeet voitolliseen pelaamiseen

Tulosveto - vihjeet voitolliseen pelaamiseen

päivitetty: Tiistai, 06.06.2023, 12:21

Comments: 0

Tulosveto sopii kaikille pelaajille

Ylikerroin.com tarjoaa tulosvetovihjeet jalkapallon MM-kisoihin kerroinrajojen ja pienten poimintojen muodossa. Tulosveto on harrastepelaajalle erittäin hyvä pelimuoto. Sitä voi pelata pienillä panoksilla, mutta mahdollisuudet saada isojakin voittoja on olemassa. Esimerkiksi jääkiekon MM-kisoissa 2018 pelattiin ottelu USA-Norja, jossa Yhdysvaltalaiset olivat etukäteen todella selviä suosikkeja. Silti USA:n 9-3-voittolukeman kerroin nousi päälle neljänsadan. Euron panoksella olisi saanut taskuun 455,55 euroa.

Jalkapallon MM-kisat tarjoavat myös mahdollisuuden suurvoittoihin. Yleisimmät jalkapallotulokset ovat toki kertoimeltaan kohtuullisen pieniä, mutta MM-futiksessa tasoerot ovat alkusarjassa isommat mitä vaikka EM-futiksessa, joten joissain otteluissa voi tarjolla olla mukaviakin kertoimia.

Ammattimaisemmallekin pelaajalle tulosveto sopii arvokisoissa, kun kertoimet kestävät hieman isompaa panostusta. Todennäköisimmissä lopputuloksissa on myös monesti pelattavaa ja niihin voi luonnollisesti sijoittaa enemmän kuin yllätystuloksiin.

Arvokisoissa Veikkaus jakaa monesti pelaajille bonusrahaa valittuihin tulosvedon kohteisiin. Esimerkiksi tulevissa MM-kisoissa on joka päivä tarjolla 50 000€ ylimääräistä rahaa. Tämä tarkoittaa todella maukkaita kertoimia ja ylikertoimia on tarjolla lähes tuloksessa kuin tuloksessa. Mutta miten sitten löytää parhaat tulokset lapulle?

Näin pelaat tulosvetoa tuottoisasti

Ylikerroin.com on julkaissut jo vuosia tulosvedon kerroinrajoja esimerkiksi SM-liigaan sekä jääkiekon ja jalkapallon arvokisoihin. Sama jatkuu myös tulevissa Venäjän jalkapallon MM-kisoissa.

Mitä nämä kerroinrajat siis tarkoittavat? Nämä ovat todella helppoja ymmärtää. Sinun tulee vain verrata tulosvedon tarjolla olevia kertoimia julkaisemiimme kerroinrajoihin ja mikäli tuloksen kerroin ylittää kerroinrajan, niin kyseessä on ylikerroin. Katso esimerkki kerroinrajoista yllä olevista linkeistä, tai tästä: EURO 2016: Tulosveto su 10.7.2016.

Veikkauksen tulosvedossa kertoimet ovat vaihtuvia, joten kertoimien vertailu tulisi jättää mahdollisimman lähelle peliajan sulkeutumista, mieluusti niin viime tippaan mitä mahdollista. Veikkauksen kertoimet päivittyvät 10 minuutin välein, joten käytännössä rivien jättöön ei juuri tuota enempää jää aikaa.

Joskus hyvien pelikohteiden kertoimet laskevat viimeisimmän kerroinpäivityksen jälkeen, joten alustavasti todella hyvältä näyttänyt kohde saattaa muuttua peliajan sulkeutumisen jälkeen alikertoimiseksi. Tämän takia tulosvedossa panokset kannattaa pitää kohtuullisella tasolla. Panostustapana voi käyttää esimerkiksi Kellyä isolla jakajalla. Tässä linkki Kelly-panoslaskuriin.

Yksittäiset alikertoimet eivät kuitenkaan välttämättä muuta kokonaisuutta tappiolliseksi. Jos olet pelannut esimerkiksi neljää tulosta, joista kolme säilyy mukavasti ylikertoimisena ja yksi painuu lopulta alle kerroinrajan, niin pelikokonaisuutesi on kuitenkin ylikertoiminen ja pitkässä juoksussa voitollinen (olettaen, että kerroinrajat ovat kutakuinkin järkeviä).

Mikäli kohteessa on pieni pelivaihto, niin tällöin useampikin kohde voi muuttua kannattamattomaksi. Kertoimien säilymistä kannattaa tarkkailla ja mikäli esimerkiksi pienten vaihtojen kohteissa parhaat kertoimet tipahtavat usein, niin hyvä idea voi olla säästää rahat vain bonusrahan kohteisiin. Joka tapauksessa kertoimia vertailemalla parannat pitkällä aikavälillä tuottoasi tulosvedon pelaamisessa.

Tulosvetoa myös muilla välittäjillä

Monesti tulosveto yhdistetään vain Veikkaukseen, mutta myös kansainväliset bookkerit tarjoavat tulosvedon kertoimia. Niissä etuna on kiinteät kertoimet, eli tiedät varmasti saavasi tietyn kertoimen, kun jätät vedon sisään. Monesti joihinkin tuloksiin voitkin näiltä bookkereilta saada parempia kertoimia kuin Veikkauksen tulosvedosta ja tuottoisinta onkin tutkia kaikki vaihtoehdot vetoa jätettäessä.

Hyviä bookkereita tulosvedon pelaamiseen ovat muun muassa Coolbet ja Nordicbet. Myös uusi bookkeritulokas NightRush tarjoaa pelattavaa tulosvetoon. Kansainvälisille välittäjille pelatessa talletusbonuksista saa hyvän alkukassan vaikkapa juuri tulosvedon pelaamiseen.

Kommentit (0)