Valokeilassa

Henkilöhaastatteluja

Haastattelu: Aleksander ”Sasha” Barkov - nuoret ottaneet Jagrin avosylin vastaan!

päivitetty: Tiistai, 18.09.2018, 11:12

Ylikerroin.comin haastattelusarjassa on seuraavana vuorossa kaikille varmasti tuttu 19-vuotias suomalaiskiekkoilun tähti Aleksander "Sasha" Barkov. Haastattelussa käymme läpi muun muassa Barkovin kesäharjoittelua sekä millä miettein "Sasha" otti Jaromir Jagrin vastaan Floridaan.

Haastattelu: Loistaako SKA:n tähti yhtä kirkkaana myös alkaneella kaudella?

Ylikerroin.com pääsi loppukesästä tapaamaan Vierumäellä leireillyttä SKA Pietarin joukkuetta. Jututimme joukkueen kapteeni Ilja Kovaltshukia sekä suomalaispelaajia Mikko Koskista ja Jarno Koskirantaa. Kuulimme myös maalivahtivalmentaja Marko Toreniuksen mietteitä. Viime kausihan päättyi SKA:n mestaruusjuhliin, joissa yhtenä tähtenä loisti maalivahti Koskinen.

Ylikertoimen haastattelussa vihjepalvelu Valiovihje

päivitetty: Keskiviikko, 17.08.2016, 10:31

Valioliigan alkuun on enää vain muutama viikko. Tulevalle kaudelle Ylikertoimen foorumilla voitokkaita Valioliiga-vihjeitä tuottaneet nimimerkit SirAlex ja Ugada ovat laittaneet pystyyn vihjepalvelun Valiovihje.com. Kysyimme Valiovihjeen tekijöiltä hieman mietteitä niin uudesta vihjepalvelusta kuin tulevasta Valioliiga-kaudestakin.

 

Haastattelu: Ville Kolppanen - treenin kautta tuloksiin

Ylikerroin.comin haastattelusarjassa on seuraavana vuorossa 22-vuotias maalivahti Ville Kolppanen. Suomessa Kolppanen on tullut tutuksi Tampereen Ilveksen sekä maajoukkueen vahtina. Kausi 2013-14 sujui Ilveksessä todella mallikkaasti (torjuntaprosentti 92,7%) ja viime kaudeksi Kolppanen suuntasikin kohti itää KHL:n HK Neftehimik Nižnekamskiin. Jutussa käymme läpi Kolppasen mennyttä kautta KHL:ssä, sekä kuulemme muun muassa mitä erikoista joukkueen bussikuskille tapahtui viime kauden aikana.

Haastattelu: Olli Palola - liuku tuntemattomaan

päivitetty: Tiistai, 19.05.2015, 12:08

Saimme haastatteluun Tapparassa huimia maalimääriä iskeneen Olli Palolan. "Keuruun Kovaltshuk" käy tässä haastattelussa läpi hienoja Tapparan aikojaan, sekä kääntää katseen myös tulevaan KHL-kauteen. Jutussa selviää myös arvostaako Palola olympiakullan Stanley Cup -voiton edelle tai kenen mummo saattaisi tehdä liigatasolla maaleja. Lisäksi selviää onko Palolalta tiedossa hittejä myös kaukalon ulkopuolella.

Muista osallistua myös jutun loppupuolella olevaan kilpailuun, jossa tarjolla Tappara-tuotteita Olli Palolan nimikirjoituksella.

Haastattelussa huipputulosta NHL:stä tahkoavat Tenkrat ja J-Mad!

päivitetty: Lauantai, 14.02.2015, 01:39

NHL-kausi on ollut melkoista ilotulitusta Ylikertoimen foorumin NHL-vihjaajien tipseillä. Otimmekin haastatteluun kaksi kovaa tekijää Tenkratin ja J-Madin. Tenkrat on vihjannut Ylikertoimen foorumilla reilut 300 vetoa maukkaalla 116% palautuksella. J-Mad on painanut tämän ja kahden viime kauden aikana NHL-vetoja sisään hulppeat 1400 kappaletta loistavalla 106% palautuksella.

Viki Savonen – Kuopion lahja Ylikerroin.comille

päivitetty: Keskiviikko, 30.04.2014, 09:04

Veikkausliigan, Brassifutiksen sekä etenkin kuopiolaisen futiksen kävelevä tietotoimisto Viki Savonen (@SuperSavonen) on Ylikerroin.comin uusi vihjeblogisti. Hän tulee vihjaamaan blogissaan muun muassa leipälajejaan Veikkausliigaa sekä huipputuloksen viime kaudella tehnyttä Brasilian liigaa. Ylikerroin.comin toimitus vietti tovin Vikin seurassa ja kokosi hänestä kattavan aloitushaastattelun.

Kerro lyhyesti omasta vedonlyöntihistoriastasi.