Blogit

Alla lista ylikerroin.comin blogittajista. Lisää blogittajia löydät vedonlyöntifoorumin blogit-osiosta.

Uusimmat blogit

Castle tyrkyllä Mestarien Liigaan

Valgro blogi

Valioliiga 22/23 vedonlyönti 

Ennen kautta Newcastle ja West Ham lähtivät suhteellisen tasaväkisistä asetelmista kauteen. West Hamilla oli nimellisesti hyvä kesän siirtoikkuna, joten Hammersin leirissä odotukset olivat korkealla. Valioliigaa on jäljellä noin kymmenen ottelua ja West Hamin kausi on ollut täysi pannukakku. Joukkueen manageri David Moyes on yrittänyt tuoda uutta pallonhallintaan perustuvaa pelityyliä perustaksi, mutta se on mennyt suoraan sanottuna täysin pieleen. Pelaajista ei ole saatu tarpeeksi irti ja joukkue taistelee oikeasti putoamista vastaan, kun taas Newcastlen kausi on ollut täysin päinvastainen. 

Sotonin tuska syvenee

Valgro blogi

Valioliiga 22/23 vedonlyönti 

Keskiviikkona pelataan Valioliigassa taas muutama rästiottelu ja katseet kääntyvät tällä kertaa St Mary'sille, jossa Southamptonin vieraaksi saapuu Brentford. Southampton vaihtoi manageria noin kuukasi sitten, kun Nathan Jones sai astua syrjään ja tilalle palkattiin espanjalainen Ruben Selles. Sellesin aloitus Saintsissa on ollut tuloksellisesti hyvä. Neljästä ottelusta saldona on kaksi voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio. Vaikka tulokset ovat olleet hyviä, niin pelillisesti on vielä paljon matkaa, jotta Southampton säilyttää sarjapaikkansa 

Arsenalilla revanssin paikka

Valgro blogi

Valioliiga 22/23 vedonlyönti 

Arsenal ja Everton pääsevät vihdoin pelaamaan rästiottelunsa alta pois. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran vain noin kolme viikkoa sitten, jolloin Everton kairasi 1-0 kotivoiton täysin ansaitusti. Ottelu oli myös Sean Dychen debyytti Evertonin peräsimessä. Arsenal-ottelun jälkeen Everton on kerännyt kolmesta ottelusta saman verran pisteitä. Aston Villaa vastaan tuli viikonloppuna kirvelevä 2-0 kotitappio, vaikka peli oli maalipaikoiltaan hyvinkin tasainen ja Everton olisi "ansainnut" ottelusta enemmän. Puolestaan Arsenalin kone on hieman yskähdellyt Everton-ottelun jälkeen, mutta kahdesta edellisestä ottelusta on tullut kaksi voittoa, ja otteetkin ovat olleet jo parempaan päin. Keskiviikkoilta, Emiratesin valot ja kaksi kiivaasti pisteistä taistelevaa joukkuetta, joten on lupa odottaa mainiota kamppailua. 

Julkaise syötteitä