Oppaat

Jääkiekon MM-kisat 2023 - näin parannat pelimenestystäsi

päivitetty: Maanantai, 31.07.2023, 09:53

Jääkiekon MM-kisat 2023 - vinkkejä veikkauksiin

Jääkiekon MM-kisat ja muutkin vastaavat arvokisat eroavat pelimuodoltaan selvästi totutuista kansallisista sarjoista. Esimerkiksi NHL:ssä voi hyvin seurailla vaikkapa kymmenen kierroksen ajan joukkueiden otteita, ennen kuin alkaa sijoittaa veikkauksiin isompia summia. MM-kisojen kohdalla tuollaiseen ei ole varaa.

Vedonlyöntilisenssit ja niiden eroavaisuudet

päivitetty: Perjantai, 17.02.2023, 09:12

Vedonlyöntilisenssit

Vedonlyöntisanastossa toistuu usein sana vedonlyöntilisenssi. Tässä artikkelissa käymme läpi yleisimmät vedonlyöntilisenssit maailmalla, sekä avaamme lukijalle niiden eroavaisuudet. Moni on varmasti tietoinen muutamien peruslisenssien olemassaolosta (MGA, Curacao) mutta on olemassa myös muita lisenssejä.

Näin parannat menestystäsi pitkävedossa

päivitetty: Perjantai, 03.02.2023, 13:15

Voittava pitkävedon pelaaminen

Pitkävedon ottelukohtaista palautusprosenttia on vuosien mittaan nostettu tasolle, jolla se pystyy kilpailemaan ulkomaisten vedonlyöntisivustojen kanssa. Veikkauksen palautusprosentti pitkävedossa oli vuoteen 2004 saakka vaivaiset 80.

Voittava Monivedon pelaaminen

Näin voitat Veikkauksen Monivedossa

Tässä ohjeessa käymme läpi erilaisia mahdollisia neuvoja monivedon pelaamiseen. Jo hyvin yksinkertaisilla ohjeilla pystyt parantamaan menestystäsi pelissä, etkä sorru monille tyypillisiin sudenkuoppiin. Monivedossa kertoimet vaihtuvat jatkuvasti pelijakauman mukaan, joten tämä on ensimmäinen asia joka sinun tulee painaa mieleesi.

Vedonlyönti ulkomaille

päivitetty: Maanantai, 23.01.2023, 09:00

Vedonlyönti Suomesta ulkomaille 2023

Suomessa rahapelien monopolia ylläpitää Veikkaus Oy. Monopoliasema tarkoittaa sitä, että ulkomaiset vedonvälittäjät eivät saa mainostaa tuotteitaan Suomen sisällä, vaan ainoastaan Veikkauksella on tähän oikeus.

Vedonlyöntibonukset ja kampanjat - rahanarvoisia etuja vai turhaa kikkailua?

päivitetty: Perjantai, 25.03.2022, 10:58

Vedonlyöntibonukset 2022

Vedonlyöntifirmojen talletusbonukset jakavat pelaajat pitkälti kahteen leiriin. Osa käyttää niitä hyväkseen aina, kun löytävät hyvän talletusbonuksen luotettavasta firmasta ja toiset pitävät niitä turhan sekavia ja monimutkaisina tai muuten vain ei löydy kiinnostusta tutustua näihin sen paremmin ja jättävät talletusbonukset sekä muut kampanjat hyödyntämättä.

Live Stream vedonlyönti

päivitetty: Tiistai, 24.01.2023, 12:14

Live Stream vedonlyöntiin 2023

Sekä Live stream lähetykset että erilaiset vedonlyöntiaiheiset podcastit ovat yleistyneet viimeaikoina maailmalla. Yhä useampi pelaaja ja vedonlyöjä haluaa jakaa omia kokemuksiaan muiden käyttäjien kanssa. Ylikerroin.com on kerännyt parhaita paloja videoiden sekä podcastien muodossa kaikkien vedonlyöjien hyväksi.