Oppaat

Voittava Monivedon pelaaminen

Näin voitat Veikkauksen Monivedossa

Tässä ohjeessa käymme läpi erilaisia mahdollisia neuvoja monivedon pelaamiseen. Jo hyvin yksinkertaisilla ohjeilla pystyt parantamaan menestystäsi pelissä, etkä sorru monille tyypillisiin sudenkuoppiin. Monivedossa kertoimet vaihtuvat jatkuvasti pelijakauman mukaan, joten tämä on ensimmäinen asia joka sinun tulee painaa mieleesi.

Vedonlyönti ulkomaille

päivitetty: Maanantai, 23.01.2023, 09:00

Vedonlyönti Suomesta ulkomaille 2023

Suomessa rahapelien monopolia ylläpitää Veikkaus Oy. Monopoliasema tarkoittaa sitä, että ulkomaiset vedonvälittäjät eivät saa mainostaa tuotteitaan Suomen sisällä, vaan ainoastaan Veikkauksella on tähän oikeus.

Vedonlyöntibonukset ja kampanjat - rahanarvoisia etuja vai turhaa kikkailua?

päivitetty: Perjantai, 25.03.2022, 10:58

Vedonlyöntibonukset 2022

Vedonlyöntifirmojen talletusbonukset jakavat pelaajat pitkälti kahteen leiriin. Osa käyttää niitä hyväkseen aina, kun löytävät hyvän talletusbonuksen luotettavasta firmasta ja toiset pitävät niitä turhan sekavia ja monimutkaisina tai muuten vain ei löydy kiinnostusta tutustua näihin sen paremmin ja jättävät talletusbonukset sekä muut kampanjat hyödyntämättä.

Jääkiekon MM-kisat 2023 - näin parannat pelimenestystäsi

päivitetty: Tiistai, 24.01.2023, 12:23

Jääkiekon MM-kisat 2023 - vinkkejä veikkauksiin

Jääkiekon MM-kisat ja muutkin vastaavat arvokisat eroavat pelimuodoltaan selvästi totutuista kansallisista sarjoista. Esimerkiksi NHL:ssä voi hyvin seurailla vaikkapa kymmenen kierroksen ajan joukkueiden otteita, ennen kuin alkaa sijoittaa veikkauksiin isompia summia. MM-kisojen kohdalla tuollaiseen ei ole varaa.

Live Stream vedonlyönti

päivitetty: Tiistai, 24.01.2023, 12:14

Live Stream vedonlyöntiin 2023

Sekä Live stream lähetykset että erilaiset vedonlyöntiaiheiset podcastit ovat yleistyneet viimeaikoina maailmalla. Yhä useampi pelaaja ja vedonlyöjä haluaa jakaa omia kokemuksiaan muiden käyttäjien kanssa. Ylikerroin.com on kerännyt parhaita paloja videoiden sekä podcastien muodossa kaikkien vedonlyöjien hyväksi.

Moniveto vedonlyönti

päivitetty: Tiistai, 24.01.2023, 13:04

Moniveto - Veikkauksen vedonlyönti

Moniveto veikkaus

Kun puhutaan kimppavedonlyönnistä, ei voida olla sivuuttamatta Veikkauksen legendaariseksi muodostunutta monivetoa. Moniveto on tulosvedosta aikanaan kehitetty, muuttuvakertoiminen vedonlyöntipeli.

Pitkäveto vedonlyönti

päivitetty: Maanantai, 09.05.2022, 09:16

Pitkäveto - Veikkauksen vedonlyönti

Pitkäveto veikkaus

Veikkauksen pitkävetolista rakentui pitkään pelkästään jalkapallon sekä jääkiekon varaan, mutta nykyisin lista on Veikkauksen kehityksen mukana uudistunut rajusti.