Oppaat

Vedonlyönti ulkomaille

Vedonlyönti Suomesta ulkomaille

Suomessa rahapelien monopolia ylläpitää Veikkaus Oy. Monopoliasema tarkoittaa sitä, että ulkomaiset vedonvälittäjät eivät saa mainostaa tuotteitaan Suomen sisällä, vaan ainoastaan Veikkauksella on tähän oikeus.

Vedonlyöntibonukset ja kampanjat - rahanarvoisia etuja vai turhaa kikkailua?

päivitetty: Perjantai, 25.03.2022, 11:58

Vedonlyöntibonukset 2022

Vedonlyöntifirmojen talletusbonukset jakavat pelaajat pitkälti kahteen leiriin. Osa käyttää niitä hyväkseen aina, kun löytävät hyvän talletusbonuksen luotettavasta firmasta ja toiset pitävät niitä turhan sekavia ja monimutkaisina tai muuten vain ei löydy kiinnostusta tutustua näihin sen paremmin ja jättävät talletusbonukset sekä muut kampanjat hyödyntämättä.

Jääkiekon MM-kisat 2021 - näin parannat pelimenestystäsi

päivitetty: Maanantai, 12.07.2021, 20:00

Jääkiekon MM-kisat 2021 - vinkkejä veikkauksiin

Jääkiekon MM-kisat ja muutkin vastaavat arvokisat eroavat pelimuodoltaan selvästi totutuista kansallisista sarjoista. Esimerkiksi NHL:ssä voi hyvin seurailla vaikkapa kymmenen kierroksen ajan joukkueiden otteita, ennen kuin alkaa sijoittaa veikkauksiin isompia summia. MM-kisojen kohdalla tuollaiseen ei ole varaa.

Live Stream vedonlyönti

päivitetty: Torstai, 14.07.2022, 13:41

Live Stream vedonlyöntiin 2022

Sekä Live stream lähetykset että erilaiset vedonlyöntiaiheiset podcastit ovat yleistyneet viimeaikoina maailmalla. Yhä useampi pelaaja ja vedonlyöjä haluaa jakaa omia kokemuksiaan muiden käyttäjien kanssa. Ylikerroin.com on kerännyt parhaita paloja videoiden sekä podcastien muodossa kaikkien vedonlyöjien hyväksi.

Moniveto vedonlyönti

päivitetty: Torstai, 14.07.2022, 13:41

Moniveto - Veikkauksen vedonlyönti

Moniveto veikkaus

Kun puhutaan kimppavedonlyönnistä, ei voida olla sivuuttamatta Veikkauksen legendaariseksi muodostunutta monivetoa. Moniveto on tulosvedosta aikanaan kehitetty, muuttuvakertoiminen vedonlyöntipeli.

Pitkäveto vedonlyönti

päivitetty: Maanantai, 09.05.2022, 10:16

Pitkäveto - Veikkauksen vedonlyönti

Pitkäveto veikkaus

Veikkauksen pitkävetolista rakentui pitkään pelkästään jalkapallon sekä jääkiekon varaan, mutta nykyisin lista on Veikkauksen kehityksen mukana uudistunut rajusti.

Kertoimilla on väliä!

päivitetty: Torstai, 14.07.2022, 13:41

Desimaalit talteen ja pelikassa kiittää

Perusasiat kuntoon, aloitetaan kertoimien tärkeydestä. On huomioitu, että yllättävän moni jättää huomioimatta kohteen kertoimen sen suuremmin, vaikka kertoimet ovat yksi vedonlyöntimenestyksen avaintekijöistä.