Oppaat

Jääkiekon MM-kisat 2021 - näin parannat pelimenestystäsi

päivitetty: Maanantai, 12.07.2021, 19:00

Jääkiekon MM-kisat 2021 - vinkkejä veikkauksiin

Jääkiekon MM-kisat ja muutkin vastaavat arvokisat eroavat pelimuodoltaan selvästi totutuista kansallisista sarjoista. Esimerkiksi NHL:ssä voi hyvin seurailla vaikkapa kymmenen kierroksen ajan joukkueiden otteita, ennen kuin alkaa sijoittaa veikkauksiin isompia summia. MM-kisojen kohdalla tuollaiseen ei ole varaa.

Live Stream vedonlyönti

päivitetty: Maanantai, 22.11.2021, 18:32

Live Stream vedonlyöntiin 2021

Sekä Live stream lähetykset että erilaiset vedonlyöntiaiheiset podcastit ovat yleistyneet viimeaikoina maailmalla. Yhä useampi pelaaja ja vedonlyöjä haluaa jakaa omia kokemuksiaan muiden käyttäjien kanssa. Ylikerroin.com on kerännyt parhaita paloja videoiden sekä podcastien muodossa kaikkien vedonlyöjien hyväksi.

Moniveto vedonlyönti

päivitetty: Maanantai, 28.12.2020, 21:56

Moniveto - Veikkauksen vedonlyönti

Moniveto veikkaus

Kun puhutaan kimppavedonlyönnistä, ei voida olla sivuuttamatta Veikkauksen legendaariseksi muodostunutta monivetoa. Moniveto on tulosvedosta aikanaan kehitetty, muuttuvakertoiminen vedonlyöntipeli.

Pitkäveto vedonlyönti

Pitkäveto - Veikkauksen vedonlyönti

Pitkäveto veikkaus

Veikkauksen pitkävetolista rakentui pitkään pelkästään jalkapallon sekä jääkiekon varaan, mutta nykyisin lista on Veikkauksen kehityksen mukana uudistunut rajusti.

Kertoimilla on väliä!

päivitetty: Sunnuntai, 21.02.2021, 10:18

Desimaalit talteen ja pelikassa kiittää

Perusasiat kuntoon, aloitetaan kertoimien tärkeydestä. On huomioitu, että yllättävän moni jättää huomioimatta kohteen kertoimen sen suuremmin, vaikka kertoimet ovat yksi vedonlyöntimenestyksen avaintekijöistä.

Viisi erilaista tapaa kohti voittavaa vedonlyöntiä

päivitetty: Lauantai, 12.09.2020, 10:08

Viisi erilaista tapaa kohti voittavaa vedonlyöntiä

Vedonlyönnistä voittaminen ei ole koskaan pitkässä juoksussa helppoa. Se vaatii työtä ja vaivannäköä jokaiselta siihen kykenevältä. Seuraavassa käymme läpi muutamia tapoja, joilla voit ainakin parantaa pelimenestystäsi ja helpottaa mahdollisuuksiasi jäädä voitolle.